Billeje Almeria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Almeria.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Almeria.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Almeria

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Almeria
EasyTerra Biludlejning Almeria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Almeria

Biludlejning Almeria
Biludlejning Almeria

Indledning

Almeria er hovedstaden i provinsen med samme navn i Andalusien. En af attraktionerne er den imponerende mauriske fæstning, Alcazaba, der ligger på toppen af en bakke. Da katolikkerne smed muslimerne ud af Spanien, forvandlede de moskéen i byens centrum til en kirke, men det blev ødelagt kort tid efter på grund af et jordskælv. Bagefter blev kirken genopbygget. Katedralen ligner et fort: Dette blev gjort for at tilbyde beskyttelse mod pirater i Middelhavet.

Befolkning

Med en stigende interesse for Almeria som turistmål er antallet af indbyggere i byen vokset støt: Omkring 195.000 mennesker bor nu i Almeria.

Beliggenhed

Almeria ligger i den sydøstlige del af Spanien ved Middelhavet. Nordvest for Almeria ligger bjergene i Sierra Nevada og øst for byen ligger naturreservatet Cabo de Gata. Dette er en tør ørken, ligesom bjerg- og klippelandskab, hvor smukke strande også findes.

Økonomi

Den lokale økonomi er støttet i høj grad af landbrugsprodukter, dvs. grøntsager og frugt dyrket i drivhuse. Desuden er turisme stadig mere vigtigt. Traditionelt er Almeria et centrum for nudiststrande og steder, men byens kommune forsøger også at tiltrække andre turister ved at bringe opmærksomhed omkring den vilde natur, de smukke (tekstilvarer) strande og regionens historie.

Lufthavne

Lufthavn i Almeria ligger 9 kilometer øst for byen. Den har lokale og internationale flyvninger, sidstnævnte hovedsageligt udført af budget- og charterfly. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Ved Middelhavets kystvej A7 (Autovia del Mediterraneo) er afgangen klart angivet. Fra Almerias centrum kan du nå lufthavnen gennem motorvejen AL-12.

Offentlig transport

Almeria har gode offentlige bustransport, leveret af virksomheden Surbus. Desuden er der busforbindelser til andre byer i Andalusien, som Agua Amarga, La Isleta del Moro, Las Negras & Rodalquilar, San Jose og San Miguel de Cabo de Gata.

Trafik og parkering

Selvom Almerias centrum kan være ganske travlt, vil du ikke få problemer med at finde vejen. For at parkere din udlejningsbil vil der være mange muligheder: På gaden, på parkeringsplads eller på et af parkeringsstederne. Hvis du ønsker at tage med din udlejningsbil til Cabo de Gata, skal du følge N-344 øst. Omkring 15 kilometer fra Almeria er afgangen tydeligt angivet. Efter 8 kilometer kommer du til Ruescas på et T-kryds, hvor du følger vejen videre sydpå for at nå Cabo de Gata.

Hoteller

Der er et helt udvalg af hoteller i Almeria. For at tilbyde det stigende antal turister tilstrækkelig indkvarteringer, er flere hoteller i gang med at blive bygget. Det tilrådes at bestille dit hotelværelse i forvejen, i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Almeria, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Almeria

EasyTerra Biludlejning Almeria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Almeria, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.