Billeje Almeria

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Almeria.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Almeria

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning Almeria
EasyTerra Biludlejning Almeria er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Almeria

Biludlejning Almeria
Biludlejning Almeria

Indledning

Almeria er hovedstaden i provinsen med samme navn i Andalusien. En af attraktionerne er den imponerende mauriske fæstning, Alcazaba, der ligger på toppen af en bakke. Da katolikkerne smed muslimerne ud af Spanien, forvandlede de moskéen i byens centrum til en kirke, men det blev ødelagt kort tid efter på grund af et jordskælv. Bagefter blev kirken genopbygget. Katedralen ligner et fort: Dette blev gjort for at tilbyde beskyttelse mod pirater i Middelhavet.

Befolkning

Med en stigende interesse for Almeria som turistmål er antallet af indbyggere i byen vokset støt: Omkring 195.000 mennesker bor nu i Almeria.

Beliggenhed

Almeria ligger i den sydøstlige del af Spanien ved Middelhavet. Nordvest for Almeria ligger bjergene i Sierra Nevada og øst for byen ligger naturreservatet Cabo de Gata. Dette er en tør ørken, ligesom bjerg- og klippelandskab, hvor smukke strande også findes.

Økonomi

Den lokale økonomi er støttet i høj grad af landbrugsprodukter, dvs. grøntsager og frugt dyrket i drivhuse. Desuden er turisme stadig mere vigtigt. Traditionelt er Almeria et centrum for nudiststrande og steder, men byens kommune forsøger også at tiltrække andre turister ved at bringe opmærksomhed omkring den vilde natur, de smukke (tekstilvarer) strande og regionens historie.

Lufthavne

Lufthavn i Almeria ligger 9 kilometer øst for byen. Den har lokale og internationale flyvninger, sidstnævnte hovedsageligt udført af budget- og charterfly. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Ved Middelhavets kystvej A7 (Autovia del Mediterraneo) er afgangen klart angivet. Fra Almerias centrum kan du nå lufthavnen gennem motorvejen AL-12.

Offentlig transport

Almeria har gode offentlige bustransport, leveret af virksomheden Surbus. Desuden er der busforbindelser til andre byer i Andalusien, som Agua Amarga, La Isleta del Moro, Las Negras & Rodalquilar, San Jose og San Miguel de Cabo de Gata.

Trafik og parkering

Selvom Almerias centrum kan være ganske travlt, vil du ikke få problemer med at finde vejen. For at parkere din udlejningsbil vil der være mange muligheder: På gaden, på parkeringsplads eller på et af parkeringsstederne. Hvis du ønsker at tage med din udlejningsbil til Cabo de Gata, skal du følge N-344 øst. Omkring 15 kilometer fra Almeria er afgangen tydeligt angivet. Efter 8 kilometer kommer du til Ruescas på et T-kryds, hvor du følger vejen videre sydpå for at nå Cabo de Gata.

Hoteller

Der er et helt udvalg af hoteller i Almeria. For at tilbyde det stigende antal turister tilstrækkelig indkvarteringer, er flere hoteller i gang med at blive bygget. Det tilrådes at bestille dit hotelværelse i forvejen, i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Almeria, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • AurigaCrown Car Hire
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Nizacars
 • Rhodium Car Rental
 • Solmar
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Almeria

EasyTerra Biludlejning Almeria sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Almeria, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.