Billeje Menorca

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Menorca.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Menorca.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Menorca

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Menorca
EasyTerra Biludlejning Menorca er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Menorca

Indledning

Menorca skal takke sit navn til det faktum, at den er mindre end Mallorca. Menorca er faktisk lidt mærkeligt: For vidste du, at mængden af strandene på Menorca er meget større end strandene på Mallorca og Ibiza tilsammen? Det er perfekt feriemål for folk, der ønsker at nyde smukke strande, men er ikke på udgik efter en menneskemængde.

I sommermånederne er der mange farverige festivaler, der stammer fra middelalderen.

Befolkning

Menorca har omkring 90.000 indbyggere.

Beliggenhed

Menorca ligger nordøst for Mallorca og er omkring 48 kilometer lang og 16 kilometer bred. Det højeste punkt er bjerget El Toro (358 meter).

Økonomi

Selv om den er langt mindre turistede end Mallorca, spiller turismen en vigtig rolle for den lokale økonomi. Men myndighederne sikrer, at turismen ikke har stor indvirkning på miljøet. Tre fjerdedele af øen er beskyttet naturområde. Mange sjældne skildpadder og fuglearter lever der. Desuden er der vinmarker og en beskeden skoindustri på Menorca.

Lufthavne

Lufthavnen på Menorca ligger 4,5 kilometer sydvest for øernes hovedstad Maó, langs Me-14, som forbindes til Me-12 til byens centrum. Ved at udleje en bil, kan du komme til byens centrum inden for 10 til 15 minutter.

Offentlig transport

Der er en regelmæssig busforbindelse på hovedvejen på Menorca (Me-1), der forbinder hovedstaden Maó med Alaior, Es Mercadal, Ferreries og Ciutadella. Der er også taxaer.

Trafik og parkering

I hovedstadens centrum og i populære turistcentre kan det blive meget overfyldt. Desuden er gaderne smalle. Ikke desto mindre er en udlejningsbil det ideelle transportmiddel på Menorca. På denne måde kan du komme til alle de små veje på øen og nyde den uforringede natur og maleriske landsbyer. 

Hoteller

Menorca har et godt udbud af hoteller. Der er også nogle lejlighedskomplekser, blandt andre steder, nær den eneste golfbane på øen. Indkvarteringer er normalt ikke fuldt booket på Menorca, bortset fra sommermånederne. I denne periode bør du reservere er værelse på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Menorca, anbefaler vi Google  og de følgende kilder:

Alle byer i Menorca

EasyTerra Biludlejning Menorca sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: