Billeje La Savina

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Savina.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje La Savina

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Formentera
  4. Biludlejning La Savina
EasyTerra Biludlejning La Savina er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om La Savina

Indledning 

La Savina er den by, hvor alle rejsende til Formentera ankommer, da det er havnen på denne spanske ø. Selve landsbyen har ikke rigtig nogen steder af interesse, men øen har smukke, hvide sandstrande og på de fleste strande er naturisme tilladt. Formentera er også populært blandt dykkere og snorklende turister samt windsurfere og sejlere.

Befolkning

La Savina har kun 300 indbyggere.

Beliggenhed 

Landsbyen ligger på nordsiden af Formentera. Både i øst og vest for La Savina er der laguner, med Ses Salines, der ligger yderligere mod vest, hvor salt udvindes fra havet. 

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde. Nogle indbyggere lever af fiskeri; druer og citrusfrugter er også dyrket på Formentera.

Lufthavne 

Formentera har ingen lufthavn, og øen kan kun nås med færge. 

Offentlig transport

I sommermånederne er der en busservice (normalt hver halve time, men nogle afgange bliver aflyst) fra færgehavnen til adskillige destinationer på øen. OBS: tjek om din bus kører til din destination, da ikke alle busser stopper ved de samme stoppesteder. Færgen til og fra Ibiza tager en halv time (ekspres båd) til en time (færge). I sommermånederne er der også en direkte færgeforbindelse til Denia på det spanske fastland.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Formentera og opdage rolige strande. Ud over de vigtigste veje er der mange maleriske landeveje, og langs vejen vil du se gamle vindmøller og vagttårne.

Hoteller

Der er få overnatningssteder i La Savina, men der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder på hele øen Formentera. Der er luksuriøse hoteller, men også lejligheder, villaer og sommerhuse. I de mindre byer kommer du heller aldrig til at have problemer med at finde et værelse, ofte vil det være et almindeligt gæstehus.

Eksterne kilder

For mere information om La Savina, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Avis
  • Budget
  • Europcar

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end La Savina, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.