Billeje La Savina

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Savina.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i La Savina.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje La Savina

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Formentera
  4. Biludlejning La Savina
EasyTerra Biludlejning La Savina er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om La Savina

Indledning 

La Savina er den by, hvor alle rejsende til Formentera ankommer, da det er havnen på denne spanske ø. Selve landsbyen har ikke rigtig nogen steder af interesse, men øen har smukke, hvide sandstrande og på de fleste strande er naturisme tilladt. Formentera er også populært blandt dykkere og snorklende turister samt windsurfere og sejlere.

Befolkning

La Savina har kun 300 indbyggere.

Beliggenhed 

Landsbyen ligger på nordsiden af Formentera. Både i øst og vest for La Savina er der laguner, med Ses Salines, der ligger yderligere mod vest, hvor salt udvindes fra havet. 

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde. Nogle indbyggere lever af fiskeri; druer og citrusfrugter er også dyrket på Formentera.

Lufthavne 

Formentera har ingen lufthavn, og øen kan kun nås med færge. 

Offentlig transport

I sommermånederne er der en busservice (normalt hver halve time, men nogle afgange bliver aflyst) fra færgehavnen til adskillige destinationer på øen. OBS: tjek om din bus kører til din destination, da ikke alle busser stopper ved de samme stoppesteder. Færgen til og fra Ibiza tager en halv time (ekspres båd) til en time (færge). I sommermånederne er der også en direkte færgeforbindelse til Denia på det spanske fastland.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at udforske Formentera og opdage rolige strande. Ud over de vigtigste veje er der mange maleriske landeveje, og langs vejen vil du se gamle vindmøller og vagttårne.

Hoteller

Der er få overnatningssteder i La Savina, men der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder på hele øen Formentera. Der er luksuriøse hoteller, men også lejligheder, villaer og sommerhuse. I de mindre byer kommer du heller aldrig til at have problemer med at finde et værelse, ofte vil det være et almindeligt gæstehus.

Eksterne kilder

For mere information om La Savina, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i La Savina

EasyTerra Biludlejning La Savina sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end La Savina, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.