Billeje La Coruna

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Coruna.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i La Coruna.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje La Coruna

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning La Coruna
EasyTerra Biludlejning La Coruna er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om La Coruna

Indledning

La Coruña (det officielle galiciske navn: A Coruña) er en havneby i det nordvestlige Spanien. Omkring byen ligger smukke strande, og bølgeslagene fra Atlanterhavet tiltrækker mange surfere. Søfolk besøger også ofte La Coruña. Området er kuperet og grønt, og pilgrimsvejen til Santiago de Compostela er kun en times kørsel fra La Coruña.

Befolkning

Byen har 250.000 indbyggere, men når man tager forstæderne med, har La Coruñas byområde og omegn mere end 600.000 personer. 

Beliggenhed

La Coruña ligger i det nordvestlige Spanien, i den autonome region af Galicien, ved Atlanterhavet. På grund af denne placering er det ikke meget varmt - efter spanske vejrforhold - om sommeren, og vintrene er milde.

Økonomi

La Coruña er den økonomiske motor i Galicien. Det er ikke på grund af havnen, hvor især fisk, olie og andre masseprodukter er leveret. Byen er også det administrative center i regionen og hovedkvarter for et af de største tekstilselskaber i verden: Inditex (moderselskabet af blandt andre Zara tøjbutikker). 

Turisme spiller også en vigtig rolle: Havnen er en favorit fortøjningsplads for krydstogtskibe og sømænd.

Lufthavne

Lufthavn Alvedro ligger 8 kilometer syd for byen. Der er flyvninger til indenlandske og internationale destinationer (især med lavprisflyselskaber). Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Det ligger lige ved siden af Autopista del Atlántico (AP-9) og er tilgængelig fra byen gennem AC-211. 

Den større lufthavn i Santiago de Compostela ligger omkring 50 kilometer fra La Coruña.

Offentlig transport

Der er gode offentlige transport i La Coruña. Langs boulevarden er en sporvognslinje fra Riazor Stadion til rådhuset på den anden side af byen. Der er også mange buslinjer, der kører ofte: 06:00 og 23:30 (søndage og helligdage fra 07:30).

Hvis du ønsker at besøge steder uden La Coruña (og vi opfordrer dig helt sikkert til at gøre det), så en udlejningsbil afgørende.

Trafik og parkering

Som en økonomisk og administrativ by, kan det blive meget travlt i hjertet af byen. Derfor er det bedre at tage en sightseeing tur til fods. Der er mange parkeringspladser og steder, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

La Coruña har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Der er luksuriøse hoteller, middelklasse hoteller, enkle gæstehuse og forskellige campingpladser i byens område. Vi råder dig til at bestille dit værelse på forhånd i løbet af sommermånederne, især hvis du vil opholde dig på et bestemt hotel.

Eksterne kilder

For mere information om La Coruña, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i La Coruna

EasyTerra Biludlejning La Coruna sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end La Coruna, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.