Billeje La Coruna

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i La Coruna.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje La Coruna

 1. Hjem
 2. Biludlejning Spanien
 3. Biludlejning La Coruna
EasyTerra Biludlejning La Coruna er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om La Coruna

Indledning

La Coruña (det officielle galiciske navn: A Coruña) er en havneby i det nordvestlige Spanien. Omkring byen ligger smukke strande, og bølgeslagene fra Atlanterhavet tiltrækker mange surfere. Søfolk besøger også ofte La Coruña. Området er kuperet og grønt, og pilgrimsvejen til Santiago de Compostela er kun en times kørsel fra La Coruña.

Befolkning

Byen har 250.000 indbyggere, men når man tager forstæderne med, har La Coruñas byområde og omegn mere end 600.000 personer. 

Beliggenhed

La Coruña ligger i det nordvestlige Spanien, i den autonome region af Galicien, ved Atlanterhavet. På grund af denne placering er det ikke meget varmt - efter spanske vejrforhold - om sommeren, og vintrene er milde.

Økonomi

La Coruña er den økonomiske motor i Galicien. Det er ikke på grund af havnen, hvor især fisk, olie og andre masseprodukter er leveret. Byen er også det administrative center i regionen og hovedkvarter for et af de største tekstilselskaber i verden: Inditex (moderselskabet af blandt andre Zara tøjbutikker). 

Turisme spiller også en vigtig rolle: Havnen er en favorit fortøjningsplads for krydstogtskibe og sømænd.

Lufthavne

Lufthavn Alvedro ligger 8 kilometer syd for byen. Der er flyvninger til indenlandske og internationale destinationer (især med lavprisflyselskaber). Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil: Det ligger lige ved siden af Autopista del Atlántico (AP-9) og er tilgængelig fra byen gennem AC-211. 

Den større lufthavn i Santiago de Compostela ligger omkring 50 kilometer fra La Coruña.

Offentlig transport

Der er gode offentlige transport i La Coruña. Langs boulevarden er en sporvognslinje fra Riazor Stadion til rådhuset på den anden side af byen. Der er også mange buslinjer, der kører ofte: 06:00 og 23:30 (søndage og helligdage fra 07:30).

Hvis du ønsker at besøge steder uden La Coruña (og vi opfordrer dig helt sikkert til at gøre det), så en udlejningsbil afgørende.

Trafik og parkering

Som en økonomisk og administrativ by, kan det blive meget travlt i hjertet af byen. Derfor er det bedre at tage en sightseeing tur til fods. Der er mange parkeringspladser og steder, hvor du kan parkere din udlejningsbil.

Hoteller

La Coruña har en bred vifte af overnatningsmuligheder. Der er luksuriøse hoteller, middelklasse hoteller, enkle gæstehuse og forskellige campingpladser i byens område. Vi råder dig til at bestille dit værelse på forhånd i løbet af sommermånederne, især hvis du vil opholde dig på et bestemt hotel.

Eksterne kilder

For mere information om La Coruña, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • OK Rent a car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i La Coruna

EasyTerra Biludlejning La Coruna sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end La Coruna, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.