Billeje Madrid

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Madrid.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Madrid.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Madrid

  1. Hjem
  2. Biludlejning Spanien
  3. Biludlejning Madrid
EasyTerra Biludlejning Madrid er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.6 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
Luuk Atesa Madrid Lufthavn
“Godt sammenligningsværktøj”

“EasyTerra er mit foretrukne værktøj til at booke en udlejningsbil i Spanien. Jeg har gjort det med succes i mange år. Jeg kan dog finde det mærkeligt, at der er en prisforskel mellem EasyTerra.nl og EasyTerra.es. Men så vælger du blot den billigste.”

05-01-2015 21:29

Information om Madrid

Biludlejning Madrid
Biludlejning Madrid

Introduktion

Madrid er hovedstaden og den største by i Spanien. Det er en metropol hvor mange multinationale selskaber er beliggende, den huser det spanske parlament, osv. Derudover tiltrækker byen mange turister hvert år, der bl.a. tiltrækkes af de interessante museums og byens vibrerende natteliv.

Befolkning

Madrid har ca. tre millioner indbyggere. Spanien som helhed har ca. 40 millioner indbyggere.

Beliggenhed

Madrid er beliggende omkring centrum af Spanien, langt fra havet og i en højde af omkring 600 m., hvilket betyder at vintrene er kolde og sommerne varme. Nord og øst for byen er der to bjergkæder: Sa de Gredos og Sierra de Guadarrama.

Økonomi

Madrid er en vaskeægte metropol. I Madrid er der mange multinationale selskaber beliggende. Hovedstaden spiller også en stor (international) rolle i banksektoren. Derudover er der også en masse industri. Det meste af Madrids industri er beliggende i byens sydlige del, hvor tekstil, madvarer og metal behandles.

Der er også meget arbejde i den offentlige sektor, relateret til regeringen, parlamentet, osv. Spaniens Royale Familie bor også i Madrid.

Selvfølgelig spiller turisme også en rolle. Turister kommer til Madrid for dets kulturelle og artistiske attraktion. Derudover tiltrækker byens vibrerende natteliv også mange turister. Endeligt huser Madrid et antal universiteter.

Lufthavne

Barajas internationale lufthavn er Madrids lufthavn. Denne lufthavn forbinder med den iberiske halvø (Spanien og Portugal) til resten af Europa. Sidste år behandlede Barajas internationale lufthavn 40 millioner passagerer, hvilket gør den til en af de 20 travleste lufthavne i verden. I øjeblikket bliver lufthavnen udvidet, hvilket vil forbedre dens service yderligere.

Offentlig transport

Hvis du ikke har en lejet bil kan du anvende Madrids offentlige transportsystem. Ved lufthavnen kan du tage metroen eller bussen ind til centrum. Madrids busselskab er kaldt EMT. De regionale toge i Madrid, der tager dig til byens forstæder betjenes af Ceranias. Den bedste form for offentlig transport i Madrid er metroen, der er hurtig og ren og vil tage dig "overalt".

Trafik og parkering

Madrid er en temmelig svær by at køre i. Det er bedst at undgå myldretiden: det bedste tidspunkt at køre på er mellem kl. 14.00 og 16.00. Når du er ankommet til centrum, tag den første ledige parkeringsplads. Parkeringspladser er markeret med et P. Priser kan være op til 1 euro i timen. Det er ikke anbefalet at parkere din lejet bil på fortovet, da der er stor risiko for at få en bøde eller at din bil bliver bugseret. Hvis dette sker bør du ringe til Gua Municipal.

Hoteller

Madrid har en fremragende hotelsektor. Du kan finde alting, helt fra lavpris til luksus. Generelt set er det ikke besværligt at finde et sted at sove. Ikke desto mindre er det tilrådeligt at booke et hotelværelse på forhånd i løbet af sommeren og ferieperioder.

Eksterne kilder

For mere information om Madrid anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Biludlejningssteder i Madrid

EasyTerra Biludlejning Madrid sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Spanien, men i en anden by end Madrid, klik venligst igennem til Biludlejning Spanien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Spanien du ønsker at leje en bil.