Biludlejning Bonn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bonn.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bonn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Bonn

EasyTerra Biludlejning Bonn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bonn

Indledning 

Bonn er Vesttysklands tidligere hovedstad. Ved Tysklands genforening blev Berlin igen hovedstaden, og parlamentet og mange ministerier blev flyttet til den nye hovedstad. Dog har mange af ministeriernes annekser og underafdelinger stadig hjemsted i Bonn.

Befolkning 

Byen har 320.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Bonn ligger i den vestlige del af Tyskland, ved Rhinen, omkring 25 kilometer syd for Köln.

Økonomi

Selvom en stor del af de offentlige organer er flyttet til Berlin, er regeringen stadig en stor arbejdsgiver i Bonn. Mange internationale organisationer har også deres tyske eller europæiske hovedkvarter i Bonn, og store tyske virksomheder, som Deutsche Telekom (og mobiltelefon datterselskabet T-Mobile) og Deutsche Post har også hovedkontorer i den tidligere hovedstad. 

Lufthavne 

Lufthavnen, Flughafen Cologne/Bonn, eller Konrad-Adenauer-Flughafen, ligger seksten kilometer nordøst for byen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil via Autobahn 59. Udgangen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport 

Bonn har et fremragende offentligt transportnetværk. Det har et stort net af bybusser og natbusser. Byen har også et godt sporvogns- og metronetværk. 

Trafik og parkering

En del af Bonns centrum er kun for fodgængere. Det er også svært at finde en parkeringsplads på gaden. Heldigvis er der flere parkeringshuse i og lige uden for den såkaldte Stadsring, hvor du trygt kan parkere din bil.  

Hoteller

På grund af sin tidligere status af hovedstad, har Bonn et omfattende udbud af overnatningsmuligheder. Lige fra enkle pensionater til luksuriøse femstjernede hoteller. Byen tiltrækker et stigende antal erhvervs- og turistrejsende. Derfor anbefales, at bestille dit hotelværelse i forvejen, især hvis du ønsker at bo i Bonn i sommermånederne.

Eksterne kilder

For mere information om Bonn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Bonn

EasyTerra Biludlejning Bonn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Bonn, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.