Billeje Köln/Bonn Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Köln/Bonn Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Köln/Bonn Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Köln/Bonn Lufthavn

Köln Bonn Lufthavn i en nøddeskal

Köln Bonn Lufthavn ligger 17 kilometer fra Köln og 22 kilometer fra Bonns centrum. Det er Tysklands sjette største lufthavn, og håndterer 10 millioner passagerer om året. Officielt er lufthavnens navn Bonn flughaven Konrad Adenauer, efter Vesttysklands første kansler. Lufthavnen har to terminaler, der er forbundet med en underjordisk station.

Lufthavnen har en fremragende jernbaneforbindelse til Köln. Desuden er den let tilgængelig med bil og bus. For eventuelle overnatninger er der et hotel, der ligger få hundrede meter fra Bonn Lufthavn.

Du vil finde de fleste butikker og restauranter i afgangshallen. Der er et konferencecenter udstyret med moderne faciliteter. Hertil kommer, at lufthavnen tilbyder en VIP-service til forskellige tjenester. Det er muligt at få en gruppetur. Lufthavnen har pengeautomater, et apotek, legerum, vaskeri og mailfaciliteter.

I luftfartsindustrien er Köln Bonn Lufthavn angivet med forkortelserne CGN (IATA lufthavnskode) og EDDK (ICAO lufthavnskode).

Link til hjemmeside for Köln Bonn Lufthavn.