Billeje Hanover

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Hanover.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Hanover

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Hanover
EasyTerra Biludlejning Hanover er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Hanover

Indledning

Hannover er hovedstaden i den tyske delstat Nedersaksen. Under Anden Verdenskrig blev byen stort set ødelagt. Efter krigen blev en del af den indre by genopbygget, men Hannover også præsenterer sig selv som en by med moderne arkitektur. I byens museer (såsom Sprengel-Museum for moderne kunst og Landesmuseum) er der interessante samlinger af malerier og skulpturer. Hannover er også kendt for de mange og smukke anlagte parker og haver.

Befolkning

Hannover har over en halv million indbyggere.

Beliggenhed

Byen ligger i den nordlige del af Tyskland ved Leine floden. Nord for byen ligger der sletterne fra den nordtyske Lavland, syd for Hannover er et bakket område, der forbinder Harsgebergte længere sydpå.

Økonomi

Hannover er en vigtig industriby. Volkswagen har en stor fabrik, hvor firmabiler er lavet, og Continental dækselskab og batteriproducent Varta er etableret i Hannover. Der er også mange banker og forsikringsselskaber og det store rejsebureau TUI hovedkvarter ligger her. Hannover har altid været en handelsby, og dette afspejles af Hannover Messe, en af de største industrimesser i verden og computermesse CeBIT. I løbet af året bliver store udstillinger og konferencer organiseret i Hannover.

Lufthavne

Hannover-Langenhagen Lufthavn ligger 11 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er let tilgængelig med en bil: Lufthavnen ligger ved siden af A352, forbindelsen mellem motorvejen A7 (Hamburg-Kassel) og A2 (Berlin-Dortmund). Ruten til lufthavnen er tydeligt angivet.

Offentlig transport

Hannover har et godt offentligt transportsystem bestående af et net af buslinjer, sporvogne og bytog (S-Bahn). Hanover Card er praktisk for turister: Med dette får du fri adgang til offentlig transport og rabat på billetter og attraktioner. Kortet kan købes med en gyldighed på 1 eller 3 dage. Der er også gruppebilletter (for 2-5 personer).

Trafik og parkering

Hannover er en meget travl by og en stor del af de vigtigste shoppingscentre (hvor der er mange pæne terraser) er bilfri. I resten af byen kan du køre rundt komfortabelt. At finde en parkeringsplads kan være svært, især under internationale messer og konferencer. En bil skal have en særlig mærkat for at få lov til at køre i Umweltzone (byens centrum). Udlejningsbiler har sådan en sticker. En udlejningsbil er en udmærket form for transport for at udforske omgivelserne omkring Hannover.

Hoteller

Som en kongres- og udstillingsby, er der ingen mangel på indkvarteringsmuligheder i Hannover. Du vil finde de dyreste hoteller, men også simple vandrehjem, alt mellem dem. Der er mange enkeltpersoner, der også tilbyder værelser til leje. Vi foreslår, at du altid bestiller dit værelse i god tid i Hannover.

Eksterne kilder

For mere information om Hannover, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Hanover

EasyTerra Biludlejning Hanover sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Hanover, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.