Billeje London Heathrow Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på London Heathrow Lufthavn for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i London Heathrow Lufthavn.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning London Heathrow Lufthavn

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning England
 4. Biludlejning London
 5. London Heathrow Airport
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om London Heathrow Lufthavn

London Heathrow Lufthavn i en nøddeskal

I forhold til antallet af passagerer er Heathrow Europas største lufthavn. Lufthavnen er beliggende i udkanten af London, 24 kilometer mod vest for byens centrum. Der er fire terminaler. Terminaler 1, 2 og 3 er tilsluttet. Terminal 4 kan nås med den gratis Heathrow Express tog. I 2008 vil en ny terminal blive åbnet på den vestlige side af lufthavnen. Terminalen vil ikke blive færdig før 2015, og Heathrow vil derefter have en kapacitet på 90 millioner passagerer om året.

Der er togstationer i den centrale hall for terminaler 1, 2 og 3 og i Terminal 4. Hertil kommer, at London er let at nå i bil, selv om vejene omkring London og lufthavnen er meget travlt.

Omkring lufthavnen er der mange hoteller. Fra Terminaler 1, 2 og 3 er der en pendulbus til de største hoteller i området. 
Heathrow tilbyder dig alt, hvad du kan forvente af en af de største lufthavne i verden kan tilbyde: Et stort antal butikker, (mellemmåltid) barer, cafeer og restauranter i alle terminaler.
Lufthavnen tilbyder omfattende businessfaciliteter. Det har blandt andre ting 20 mødelokaler og et konferencelokale. Dertil kommer, at mange flyselskaber har deres egne lounges. I alle terminalerne er der hæveautomater og vekslingskontorer. Der er trådløst Internet og der er en internetcafe i Terminal 4. Desuden er der legeområder for børn, en førstehjælpsstation (som kan kontaktes gennem telefon) og et apotek. Lufthavnen er meget tilgængelige for handicappede.

I luftfartsindustrien er London Heathrow Lufthavn vist med forkortelserne LHR (IATA lufthavnskode) og EGLL (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside London Heathrow Lufthavn