Billeje Frankfurt Lufthavn Rhein Main

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Frankfurt Lufthavn Rhein Main for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Frankfurt Lufthavn Rhein Main

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Frankfurt
  4. Frankfurt Lufthavn Rhein Main
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Frankfurt Lufthavn Rhein Main

Frankfurt lufthavn i en nøddeskal

Frankfurts lufthavn Frankfurt lufthavn eller Frankfurt Rhein Main lufthavn er den største lufthavn i Tyskland. Det er en vigtig europæisk "hovedport", der behandlede 52 millioner passagerer i 2005, hvilket gør den til den tredje travleste lufthavn i Europa, kun overgået af London-Heathrow og Paris-Charles de Gaulle. Der er planer om at udvide lufthavnen med en fjerde landingsbane, men en endelig beslutning er blevet fortsætteligt udsat.

Der er to terminaler, med en tredje under konstruktion. Forbindelsen mellem terminalerne vedligeholdes af det såkaldte Skyline, et ubemandet automatisk tog. Der er to togstationer; en underjordisk og en overjordisk. Lufthavnen er beliggende 12 km. sydvest for byen og den er let at nå med bil eller bus.

Der er hoteller ved lufthavnen. Der er også et højt antal hoteller i byen, med en pendulbusforbindelse til lufthavnen. I begge terminaler er der masser af butikker, (snack) barer, caféer og restauranter. Forretningsfaciliteter er tilgængelige ved Frankfurt Lufthavnscenter, overfor terminal 1. Dér har mange flyselskaber også deres egne vestibuler. Derudover tilbyder lufthavnen de følgende servicer: banker, vekslekontorer og pengeautomater. Der er også et fuldt udstyret postkontor. Og der er legeområder for børn, babyrum og kreditkort telefoner. I begge terminaler er trådløst internet tilgængeligt.

I flyveindustrien er Frankfurt lufthavn indikeret med forkortelserne FRA (IATA lufthavnskode) og EDDF (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Frankfurt lufthavn.

Andre udlejningssteder i Frankfurt

Ud over Frankfurt Lufthavn Rhein Main i Frankfurt, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Frankfurt: