Billeje Stuttgart

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Stuttgart.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Stuttgart

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Stuttgart
EasyTerra Biludlejning Stuttgart er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 3
Robin Van M Budget Stuttgart Lufthavn
“Det var OK”

“Booking gennem EasyTerra var let og godt. Desværre opkrævede Budget (Stuttgart) en masse ekstra omkostninger, som ikke var eller ikke er klart anført på tysk. De forsøgte at sælge os en opgradering mod ekstra omkostninger. Jeg accepterede ikke, men så viste det sig at jeg havde fået en anden opgradering. De er svindlere, og jeg er skuffet over Budget!”

27-05-2015 19:12

Information om Stuttgart

Biludlejning Stuttgart
Biludlejning Stuttgart

Indledning

Stuttgart er hovedstaden i den tyske stat Baden-Württemberg. Byen har mange gode attraktioner, såsom slotte (Altes Schloss, Neues Schloss en Schloss Hohenheim) og museer. På nogle af de udendørs caféer kan du nyde udsigten over Stuttgart.

Befolkning

Mellem 1960 og 2000 er antallet af indbyggere i Stuttgart konstant faldet, men fra 2000 er antallet af indbyggere igen steget på grund af migrationen af unge fra det tidligere Østtyskland. I dag har Stuttgart omkring 600.000 indbyggere.

Beliggenhed

Stuttgart ligger i den sydlige del af Tyskland, blot i den nordlige del af Sortskoven og Schwäbische Alb (Swabian Alb) lav bjergkæde. I byen og de omkringliggende områder dyrkes druer for vinproduktion.

Økonomi

Byen er kendt for sin høje kvalitets industri og knyttet forsknings -og udviklingsaktiviteter, Mercedes-Benz er et eksempel på dette. Mercedes-Benz museum er en af de mest populære attraktioner i Stuttgart, Porsche og Bosch også har deres hovedkvarterer i byen og Hewlett-Packard og IBM er repræsenteret med en vigtig afdeling.

Vindyrkningen omkring byen dateres langt tilbage. Indtil langt op i det 19.århundrede var vindyrkningen den vigtigste indtægtskilde, i dag har vinen stadig stor betydning, som viser sig ved den årlige vinfestival Weindorf.

Lufthavne

Den internationale lufthavn Flughafen Stuttgart, langs hovedvej A8, ligger omkring 13 kilometer syd for byen.

Offentlig transport

Hjertet i Stuttgarts offentlige transport er dannet af byens-tog (S-Bahn) og undergrundsbane (U-Bahn). S-Bahn ankomst er nyttigt for at nå til forstæderne. U-Bahn er et glimrende middel til transport mellem steder af interesse i byens centrum, desuden er der et stort netværk af buslinjer.

Der er to særlige transportmidler i Stuttgart, rack-jernbanen mellem Marienplatz og Degerloch, og tovbaner mellem Südheimerplatz og Waldfriedhof.

Trafik og parkering

Stuttgart er fuldt tilgængelige, da den er beliggende langs A8 (München-Karlsruhe) og A81 (Heilbronn-Singen) motorveje, dog forsøg at undgå disse motorveje i myldretiden, da de bliver overbelastet. At køre uden for myldretiden i Stuttgart er ikke noget problem. 

Som så mange andre byer i Tyskland er byens centrum en ‘Umweltzone’ (et miljøvenligt område), hvor kun biler, der har en særlig mærkat bag deres forrude er tilladt. 

Hoteller

Stuttgart har et fint udvalg af hoteller til at tilbyde i alle prisklasser. Da der er boligmangel i byen, mange studerende og andre mennesker på et forlænget ophold i byen, vælger at opholde sig i et simpel hotel. Derfor er det svært at finde et værelse i denne prisklasse. Det anbefales at booke dit værelse i god tid. 

Eksterne kilder 

For mere information om Stuttgart, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

Biludlejningssteder i Stuttgart

EasyTerra Biludlejning Stuttgart sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Stuttgart, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.