Billeje Karlsruhe

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Karlsruhe.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Karlsruhe

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Karlsruhe
EasyTerra Biludlejning Karlsruhe er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Karlsruhe

Indledning

Karlsruhe er en forholdsvis ung by, grundlagt af grev Karl Wilhelm von Baden i 1715. Byen har en klar gadeudformning, som består af en central cirkel og gader, der går fra centrum i alle retninger, ligesom egerne i et hjul. Dette layout menes, at have tjent som forbillede for den amerikanske hovedstad Washington DC.

Befolkning

Byen har næsten 300.000 indbyggere. 

Beliggenhed 

Karlsruhe ligger i den sydvestlige del af Tyskland, på den østlige bred af Rhinen, tæt på hvor floden danner grænsen til Frankrig. Byen ligger på 49. breddegrad, og det er visuelt markeret med en hvid streg i byparken. Rhinen dalen her er et af de mest solrige steder i Tyskland: Karlsruhe ligger i læ mellem Schwarzwald, øst for byen, og Vogeserne i vest. 

Økonomi

Karlsruhe kaldes Tysklands hovedstad for retfærdighed. To af de øverste tyske domstole er baseret her: Bundesverfassungsgericht og Bundesgerichtshof. Bortset fra offentlige ydelser, spiller højere uddannelse en vigtig rolle i den lokale økonomi: byen har et Tekniske Universitet og andre højere læreanstalter. Det største olieraffinaderi i Tyskland ligger også i Karlsruhe.

Lufthavne 

Baden Airpark er byens lufthavn (officielt Flughafen Karlsruhe/Baden-Baden), og ligger cirka 45 kilometer sydvest for Karlsruhe. Denne lufthavn kan nemt nås med en udlejningsbil via Autobahn A5 (Karlsruhe-Basel), frakørsel Baden-Baden). Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Karlsruhe har fremragende offentlige transport, som primært består af sporvogne og regionaltog. Offentlig transport bringer dig ikke bare alle steder, men også til destinationer længere væk som i Öhringen (110 kilometer fra byens centrum!).

Trafik og parkering

I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden. Det er bedre at parkere din udlejningsbil i et af parkeringshusene i og omkring centrum. Et elektronisk system fører dig til det nærmeste parkeringshus, hvor der er ledige pladser. I udkanten af byen er der P+R steder, hvor du kan parkere din udlejningsbil gratis, og derefter fortsætte din rejse med det offentlige transport. 

Hoteller

Karlsruhe er ikke et stort turistmål. Byen tiltrækker dog konferencedeltagere. Der er et rimeligt udbud af værelser, og generelt er det ikke nødvendigt at bestille dit hotelværelse lang tid i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Karlsruhe, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Karlsruhe

EasyTerra Biludlejning Karlsruhe sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Karlsruhe, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.