Billeje Berlin Lufthavn Tegel

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Berlin Lufthavn Tegel for dig.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Berlin Lufthavn Tegel.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Berlin Lufthavn Tegel

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Berlin
  4. Berlin Lufthavn Tegel
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Lokal information om Berlin Lufthavn Tegel

Berlin Tegel lufthavn i en nøddeskal

Den tyske hovedstad Berlin har tre lufthavne: Tegel lufthavn, Schönefeld lufthavn og den mindre Tempelhof lufthavn. I 2011 vil Schönefeld være den eneste lufthavn tilbage og dens navn ændret til Hauptstadt-lufthavn Berlin-Brandenburg International (BBI). Antallet af passagere i Tegel lufthavn er dog gradvist stigende. Lufthavnen har en sekskantet terminal, hvilket betyder at passagerne ikke behøver at gå særlig langt.

Der er en direkte tog/metroforbindelse til lufthavnen. Busser afgår hver 10. minut for at bringe folk til hovedstationen. Lufthavnen er beliggende otte km. nordvest for Berlins centrum. Ruten til og fra lufthavnen er synligt indikeret.

Der er hoteller ved lufthavnen. Der er et middelmådigt udvalg af butikker og der er fire (snack) barer og fem restauranter. Forretningsfaciliteter er tilgængelige i Lufthavnsservicecentret, såvel som VIP Loungen i den centrale gang. Derudover huser lufthavnen banker, pengeautomater, vekslekontorer og et postkontor, alle beliggende i den centrale gang. Gennem terminalen er trådløst internet tilgængeligt.

I flyveindustrien er Berlin Tegel lufthavn indikeret med forkortelserne TXL (IATA lufthavnskode) og EDDT (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside Berlin Tegel lufthavn.