• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Belgien

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Belgien.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Belgien

EasyTerra Biludlejning Belgien er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Belgien

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Belgien

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Belgien

Biludlejning Belgien

Information om Belgien

Belgien oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 38 afhentningslokaliteter i Belgien. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Introduktion

Belgien er et vesteuropæisk land, der grænser op til Frankrig, Nederlandene, Tyskland og Luxembourg. Landet er beliggende i hjertet af Europa. Belgien består af to forskellige regioner: Det fransktalende Vallonien og det nederlandsktalende Flandern. Efter den anden verdenskrig, landet udviklede sig til en velhavende nation, hvor "capitol" af Den Europæiske Union er beliggende: Bruxelles.

Historien

Belgien har ikke altid været en uafhængig stat. I middelalderen Romerriget var opdelt i forskellige stater. Det nuværende Belgien var en del af Frankrig og kejserdømmet. I udgangen af det 18.århundrede, det nuværende Vallonien faldt i hænderne på Napoleons Frankrig. I 1815 Napoleon blev besejret ved slaget i Waterloo. Tidens fire stormagter: England, Østrig, Preussen og Rusland, bestemte sig for at samle området nu kendt som Benelux-landene for at danne en buffer mod mulige franske invasioner. Denne stat, Det Forenede Kongerige af Nederlandene, var ledt af det protestantiske Kong Vilhem I af Oranien.

Efter en uafhængighedskrig i 1830, Belgien blev erklæret et uafhængigt konstitutionelt monarki. Luxembourg forblev en del af Nederlandene indtil 1890.

Under de to verdenskrige, Belgien blev besat af Tyskland. Efter den anden verdenskrig Belgien udviklede sig hurtigt. Benelux-landene blev dannet og Belgien var en af grundlæggerne af den nuværende Europæiske Union. Denne periode er yderligere kendt for de spændinger mellem de flamske (i nord) og de vallonske (i syd). Et sprogbarriere blev skabt mellem disse områder. De flamske taler hollandsk og de vallonske taler fransk.

Samfund og kultur

Belgien er et af de højeste befolkede lande i Europa. Det har 10.4 indbyggere. I Flandern er der ikke færre end 6 millioner indbyggere. De er placeret i og omkring byerne Bruxelles, Antwerpen og Leuven. Kun Vallonien har 3.4 millioner indbyggere, hvoraf de fleste bor i og omkring byerne Mons, Charleroi og Liège. Bruxelles har 1 million indbyggere.

De fleste belgiere er flamske eller vallonske. Sammen udgør de 85% af befolkningen. Andre etniske grupper fra Europa (italienere, franskmænd og tyskere) står for 11 % af befolkningen. En lille procentdel (omkring 3%) er mellemøstlige, og er oprindeligt fra lande som Marokko, Algeriet og Tyrkiet.

Cirka 60% af befolkningen taler hollandsk. Omkring 40% taler fransk, og nogle belgiere taler tysk (mindre end 1%). I Bruxelles de fleste mennesker taler fransk på trods af at byen er officielt tosprogede.

Befolkningen i Belgien er overvejende katolske. Der er også mange muslimer (cirka 300.000), ortodokse (cirka 80.000) og protestanter (60.000). Cirka 20% af alle belgiere er ikke religiøse.

Belgien er kendt for sin kunst og smukke slotte og monumenter. Festivaler spiller en vigtig del af nationens kulturelle liv. Landet tilbyder også masser af muligheder inden for sportsområdet. Belgiere elsker en god fodboldkamp eller en hyggelig cykeltur. Belgien er også fødested for mange tegneseriefigurer, som "Tintin".

Den politiske situation

Belgien er et konstitutionelt monarki med et parlamentarisk demokrati. Kongen af Belgien er Albert II. Selv om der i princippet han er leder af landet, i disse dage denne arvelige holdning er stort set ceremonielle. Parlamentet består af Repræsentanterneshus og et senat. Den føderale regering har behøv for at have tillid til Repræsentanternes hus, og det er formelt udnævnt af kongen. Regeringen ledes af premierministeren. Belgiens premierminister er Guy Verhofstadt. Medlemmerne af parlamentet vælges hver fjerde år. Eftersom afstemning er obligatorisk, vælgerdeltagelsen har en tendens til at blive sammenlignet med mange andre lande.

Den politiske situation i Belgien er yderst kompliceret. Den politiske magt er delt blandt de forskellige sprogsamfund. Det betyder at Belgien har syv parlamenter og seks regeringer. Hvert sprogsamfund har sin egen regering og politiske partier. De tre regioner, Flandern, Vallonien og Bruxelles, har en høj grad af autonomi. Der er også enhedspartier i Belgien, som ikke tilhører et bestemt sprogsamfund, men som ser landet som en enhed.

Økonomi

Belgien ligger i en central position i Europa. Det er meget fordelagtigt for landets økonomi. Det betyder, at industri, handel, tjenesteydelser og transport er meget vigtige. Belgien har en åben økonomi og en fremragende transport -og infrastrukturnet. Der er mange havnebyer, kanaler, jernbaner og motorveje. Det udvidede transportnet er nødvendigt til et smidigt samarbejde med andre lande.

Belgiens økonomi er baseret på udenrigshandel. Fødevarer, tøj, tilbehør, tekstil og jern er højest på listen over de eksporterede varer. De vigtigste eksportprodukter er jern og stål, transportudstyr, færdigbehandlet diamanter, tekstil og jordolieprodukter. De lande, som Belgien har det meste af handlen med, er Tyskland, Nederlandene, Frankrig, Storbritannien, Italien, USA og Spanien.

Bruxelles er ikke kun Belgiens hovedstad, det er også "Europas hovedstad". Det administrative centrum for Den Europæiske Union er beliggende i denne by. Det giver beskæftigelse i servicesektoren. Desuden investerer Belgien meget i forskning og udvikling for at sikre, at dets gunstige økonomiske position opretholdes.

Siden 1999 Belgiens valuta er euroen.

Geografi og klima

Belgien dækker et område over 30,000 kvadratkilometer. Dette område indeholder tre geologiske områder: De kystnære lavlande i nordvest (Belgiens lavland), den central højslette (Central Belgien) og Ardennes i sydøst (Høj Belgien). Den samlede kyst måler 66.5 kilometer. Hele kysten vender sig mod Nordsøen. De kystnære lavlande er overvejende klitter og marsklande. Den central højslette er et langsomt voksende område bestående af frugtbare dale. Derudover kommer, at dette område indeholder en temmelig rå landskab med huller. Ardennes er de mindst befolkede og skovklædte område. Dette område er særdeles egnet til vandretur, cykling og andre aktiviteter. Det højeste punkt er 694 meter høj. På toppen af det, der er en 6 meter høje bygning, som kan nås ad trapper: Signal de Botrange.

De vigtigste floder i Belgien er Meusen-floden og Schelde-floden. Langs floderne, der er inddæmmede områder. Landet er for nylig konfronteret med oversvømmelser.

I Belgiens lavland, Central Belgien og marsklande, der er et maritimt klima med nedbør i alle årstider. Derudover har Belgien også et moderat klima. Vintrene er milde og i løbet af somre temperaturerne er ikke høje. Den gennemsnitlige temperatur i januar er 3 grader celsius; i juni den gennemsnitlige temperatur er 18 grader celsius. Den gennemsnitlige regn i januar er 65 millimeter, i juni den gennemsnitlige nedbør er 78 millimeter.

Trafik og infrastruktur

Toge er et hurtigt og økonomisk transportmiddel i Belgien. Hertil kommer, at togene når både by-og landområderne. Der er intercitytoge (IC-tog) og regionaltoge (RE-tog). Afstande i Belgien er beskedne. Dette betyder, at du for det meste kun vil køre i samme retning i nogle får timer. Højhastighedstoge afgår også fra Belgien, for eksempel det TGV-tog til Paris.

Belgiens busnetværk er også omfattende. TEC og De Lijn er de største busselskaber. TEC opererer i det sydlige Vallonien og De Lijn i Flandern. Desuden i de kystnære byer og i de store byer (Antwerpen, Gent og Bruxelles) kan du køre med sporvogn. Bruxelles har også et metronet.

Da Belgien er et lille land, er der ikke mange interne flyvninger. Selvfølgelig tilbyder fly en glimerne måde at besøge Belgien fra udlandet. Bruxelles internationale lufthavn er landets største lufthavn: Zaventem Internationale Lufthavn. Andre lufthavne er: Antwerpen Internationale Lufthavn (ANR), South Charleroi Internationale Lufthavn (CRL), Gent Lufthavn (GNE), Knokke/Het Zoute Lufthavn (KNO), Liège Lufthavn (LGG) og Ostend- BrugesInternationale Lufthavn (OST).

Som næsten alle lande med en kyst, Belgien har internationale færgetransport. Fra Ostend du kan sejle til England med færge. Især transporten af gods gennem vandet er meget almindelig. De vigtigste havne er Antwerpen og Gent. Landets centrale placering i Europa, det fremragende infrastruktur,som forbinder havnen med Europa og havnets tilgængelighed, gør Antwerpen til en af de største havne i verden.

Belgiere kører på højre side af vejen. Sikkerhedsseler er obligatoriske. Derudover skal du sørge for ikke at køre når du har drukket mere end en øl eller andre alkoholholdige drikkevarer. Reglerne med hensyn til spritkørsel er strenge. Husk også på hastighedsbegrænsningerne; vejene overvåges og hastighedsbøder er dyre. Afstande og maksimale hastigheder er angivet i kilometer.

Mad og drikke

Det belgiske køkken er en kombination af hollandsk og fransk køkken. Kød og fisk er hovedingredienser. Belgien er kendt for sine mange øl. Ofte er øl tilsat som en ingrediens til en ret eller det der bruges til at småkoge kød. Der er ikke færre end 400 slags belgiske øl. Et berømt belgisk øl er Trappist Ale, som plejede at være brygget af munke. Desuden er landet kendt for sine "belgiske fritter". Andre belgiske delikatesser er vafler og bonboner. Belgisk chokolade er kendt i hele verden.

Belgiere kan lide god mad og samles sammen omkring et godt glas øl. Der er nok restauranter og barer overalt. Restauranter varierer i luksus og pris. På turiststeder kan du bestille et varmt måltid hele dagen. Drikkepenge er værdsat: Ti procent er sædvane.

Husly

Som turist i Belgien, har du et valg af forskellige former for overnatningsmuligheder. Hoteller er beliggende i hele landet, især i og omkring større byer. De er ikke kun firestjernede hoteller, men også dem der foretrækker en mere hyggeligt og billigere type hotel vil ikke blive skuffet. Desuden er det muligt at leje sommerhuse eller besøge en campingplads. Endelig er det muligt at tilbringe natten i et smukt belgiske slot og prøve den belgiske atmosfære og nyde landskabet.

Eksterne kilder

For mere information om Belgien, foruden Google, vi anbefaler følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Europcar
 • Alamo
 • Keddy By Europcar
 • Avis
 • Enterprise
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • InterRent
 • Hertz
 • Sixt
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • CITROEN
 1. Hjem
 2. Biludlejning Belgien