Biludlejning Hahn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Hahn.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Hahn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Hahn

EasyTerra Biludlejning Hahn er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Hahn

Indledning 

Hahn er en lille landsby i Rhein-Hunsrück-distriktet i den tyske Rineland-Palatinate stat. Det er først og fremmest kendt for den tidligere militære lufthavn, som nu bruges af lavprisflyselskaber. 

Befolkning

Landsbyen har mindre end 200 indbyggere.

Beliggenhed 

Hahn ligger i den vestlige del af Tyskland, på Hunsrück bakker, som danner vandskellet mellem Nahe og Moselle floderne. 

Økonomi

Landsbyens økonomi drejer omkring lufthavnen. Da amerikanerne forlod den militære lufthavn, var det et hårdt slag mod indbyggerne i Hahn. Heldigvis valgte lavprisflyselskaber lufthavnen til at sende billige fly ud. Selvom der nogle gange er klager over støjgener fra fly, der letter eller lander, er Hahn ganske tilfreds med den øgede aktivitet i lufthavnen.

Lufthavne 

Lufthavnen foreslår som Frankfurt-Hahn Lufthavn, selvom Frankfurt ligger 120 kilometer øst for luftavnen. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil, det er tæt på hovedvej A-61 (frakørsel Rheinböllen). Ruten til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

I selve Hahn er der ingen offentlig transport. Der er regionale busser fra lufthavnen til byer i nærheden (bl.a. til Frankfurt, Köln, Mainz og Trier).

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel til at opdage omgivelserne af Hahn (Rheinland en de Hunsrück). Du kører på landeveje gennem et smukt landskab. Parkering er ikke noget problem. 

Hoteller

Der er kun to indkvarteringsmuligheder i Hahn: Gisela`s Residenz og Sniders Place.

Eksterne kilder 

For mere information om Hahn, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Hahn

EasyTerra Biludlejning Hahn sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Hahn, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.