• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Bergamo

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bergamo.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bergamo

EasyTerra Biludlejning Bergamo er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Bergamo

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Bergamo

Biludlejningstilbud i Bergamo

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bergamo

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Bergamo

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Bergamo. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Goldcar Key'n Go

  8.3 (14)
  Fra kr 234 / dag
 • LocautoRent

  8.1 (1584)
  Fra kr 333 / dag
 • Alamo

  8 (7920)
  Fra kr 363 / dag
 • Centauro

  7.9 (4527)
  Fra kr 192 / dag
 • Sixt

  7.7 (2941)
  Fra kr 381 / dag
 • Europcar

  7.7 (7341)
  Fra kr 291 / dag
 • Drivalia

  7.6 (230)
  Fra kr 197 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 259 / dag
 • Optimo Rent

  7.3 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Ecovia Rent

  7.3 (294)
  Fra kr 186 / dag
 • Hertz

  7.2 (6177)
  Fra kr 263 / dag
 • Enterprise

  7.2 (1712)
  Fra kr 384 / dag
 • Leasys

  7.1 (902)
  Fra kr 283 / dag
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sicily by Car

  7.1 (3035)
  Fra kr 198 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3864)
  Fra kr 253 / dag
 • Maggiore

  7.1 (1585)
  Fra kr 314 / dag
 • Noleggiare

  7 (345)
  Fra kr 285 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 878 / dag
 • Target Rent

  7 (30)
  Fra kr 195 / dag
 • Thrifty

  6.8 (4903)
  Fra kr 250 / dag
 • Viaggiare Rent

  6.8 (7)
  Fra kr 172 / dag
 • Budget

  6.8 (9014)
  Fra kr 343 / dag
 • Avis

  6.7 (5359)
  Fra kr 349 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.4 (5931)
  Fra kr 463 / dag
 • Goldcar

  5.8 (5112)
  Fra kr 173 / dag
 • Rhodium Car Rental

  5.8 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 159 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Bergamo?

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Bergamo) er December den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Bergamo) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Bergamo), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Bergamo), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Bergamo) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Bergamo) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Bergamo) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Bergamo) er Marts den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Bergamo) er December den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Bergamo - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Bergamo) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Bergamo

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Bergamo, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Bergamo

EasyTerra Biludlejning Bergamo sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Bergamo

Introduktion

Generelt set består Bergamo af to byer. Den øvre by på toppen af en bakke og den nedre by, som er den moderne del. Af gamle Bergamo associerer sig med Venedig.

Befolkning

Bergamo har omkring 118,000 indbyggere og tilhører de 40 største byer i Italien. Byen har en stærk følelse af lokal identitet, der udtrykker sig blandt andet i sin lokale dialekt. 

Beliggenhed

Bergamo er beliggende i Lombardiet regionen ligesom Milano. Byen ligger ved foden af Alperne, og på en solrig dag kan du se skyskrabere i Milano i sydvest.

Økonomi

Bergamos økonomi er præget af den industrielle sektor, som er aktive inden for ingeniørarbejde, tekstiler, kemikalier, fødevarer og byggevarer. Især omdannelsen af mineraler til jern, beton og marmor er økonomiske drivere. Den professionelle befolkning i dette område er berømt for sit engagement og færdigheder. Byen er meget lidt kendt blandt turister.

Lufthavne

Bergamo har en lokal lufthavn kaldet "Orio al Serio" (forkortet BGY), som ligger et par kilometer mod sydøst for centrum. Lufthavnen ekspederer en håndfuld af internationale flyvninger.

Offentlig transport

Busselskabet "SAB" er aktive i Bergamo, der tilbyder ydelser til de omkringliggende områder, herunder i Milano. Der er også en togstation, hvorfra regelmæssige tog afgår til Milano. Turen tager omkring 50 minutter. 

Trafik og parkering

I Bergamo er der så godt som ingen problemer med hensyn til trafik og transportsituation. Både den lavere og højere del af byen er meget tilgængeligt i bil.

Hoteller

I Bergamo er det tilrådeligt at booke i forvejen. Hvis du ikke ønsker at gøre det, foreslår vi, at du ankommer tidligt på hotellet. Selv om det ikke er et meget turistpræget by, hoteller kan nogle gange booke hurtigt op.

Eksterne kilder

For mere information om Bergamo anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

 

 • Wikipedia, Bergamo
 • Bergamo Rundt (Flere sprog)
 • Kommunal hjemmeside (Italiensk)
 •  

  Praktiske oplysninger

  • Valuta
   Euro
  • Køreretning
   Højre
  • Højst tilladte hastighed i byen
   50 km/h
  • Maksimal hastighed på motorvej
   110 km/h
  • Sprog
   Italian
  • Populær bilklasse
   Mini

  Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

  Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

  Er EasyTerra Biludlejning billigst?

  Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

  Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

  For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

  Er der nogen ekstraudgifter?

  Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

  Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

  Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

  Hvad er en bekymringsfri etiket?

  Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

  Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

  Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

  Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

  De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

  Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
  • Goldcar Key'n Go
  • LocautoRent
  • Alamo
  • Centauro
  • Sixt
  • Europcar
  • Drivalia
  • Keddy By Europcar
  • Optimo Rent
  • Ecovia Rent
  • Hertz
  • Enterprise
  • Leasys
  • JoyRent
  • Sicily by Car
  • Dollar Rent a Car
  • Maggiore
  • Noleggiare
  • Green Motion
  • Target Rent
  • Thrifty
  • Viaggiare Rent
  • Budget
  • Avis
  • FireFly Car Rental
  • InterRent
  • Goldcar
  • Rhodium Car Rental
  • SurPrice car rentals
  • NÜ Car Rentals
  • ACE Rent A Car
  • National Car Rental
  • OK Mobility
  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Biludlejning Bergamo