• 9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Flensburg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Flensburg.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 24000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Flensburg

EasyTerra Biludlejning Flensburg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

9.2 / 10 Antal anmeldelser: 140

Biludlejere i og omkring Flensburg

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Flensburg, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Flensburg

EasyTerra Biludlejning Flensburg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Flensburg

Flensborg er en tysk by i nærheden af Sønderjylland i det sydlige Danmark. Her kan du gå på oplevelse i den dansk-tyske historie omkring Slesvig-Holsten, blandt andet, når du besøger Glücksburg Slot, som du kan læse mere om i afsnittet længere nede. Ved at leje bil i Flensborg har du desuden mulighed for at komme på rom-museum eller kører videre til nogle af de andre charmerende, tyske byer i nærheden som Kiel, Hamborg eller Lübeck.

Hvis du befinder dig i Flensborg, ligger den nærmeste lufthavn i Kiel. Derfor er det fornuftigt at gøre brug af billeje i Flensborg så du kan komme rundt. Bliv klogere på lufthavnssituationen i tekstens sidste afsnit.

Billeje Tyskland; interessante steder at besøge i Flensborg

På trods af at du nok kender Flensborg for deres grænsehandel, kan du altså opleve mere i byen end at købe billige øl og slik. Med billeje i Flensborg har du nemlig blandt andet mulighed for at lægge vejen forbi Flensborgs havn. Her kan du få enormt mange gode fortællinger, da Flensborg har en stolt maritim historie. Helt ud til havnefronten ligger desuden Museumswerft Flensburg, hvor der restaureres gamle træskibe.

Lej bil i Tyskland, hvis du har lyst til at besøge et vaskeægte rom-museum. Med billeje kan du komme rundt og se populære ting, og på Rumhaus Johannsen kan du få en rundvisning og information i det gamle romhus. Romproduktion har nemlig være en stor ting i Flensborg, da der på et tidspunkt var 200 rom-huse i byen. Hvis du lader en anden person føre din lejebil videre, kan du desuden få smagsprøver på Rumhaus Johannsen.

Ti kilometer fra Flensborg centrum ligger Glücksburg Slot. Med biludlejning i Flensborg har du således mulighed for at tage bilen køre ud og tage et kig på de bedste slottet. Slottet har været under flere forskellige hertugslægter og på et tidspunkt var det endda ejet af den danske krone. Med billeje i Flensborg har du således mulighed for at blive klogere på den dansk-tyske royale historie.

Gå på opdagelse i Flensborg med en lejebil

Med billeje i Flensborg har du naturligvis mulighed for at vælge at fortsætte din tur ned gennem Europa. Hvis du vil på bilferie, er det oplagt med biludlejning i Flensborg. Med biludlejning er det nemlig nemt at komme til byen fra Danmark. Vælger du at holde ferie i Flensborg kan du dog også have stor glæde af en billeje i Flensborg. Lige uden for byen venter der nemlig også mange spændende oplevelser.

Sætter du kursen i din lejebil en anelse sydøst for Flensborg, vil du på et tidspunkt ramme Kiel. Kiel ligger omkring 90 kilometer fra Flensborg, og derfor har du i høj grad brug for billeje i Flensborg, hvis du vil besøge denne by. Kiel byder blandt andet på kunst og arkitektur, og er derfor bestemt et besøg værd i et par dage, for folk, der finder disse emner interessante.

Besøger du en biludlejning i Flensborg for at køre til Hamborg, kommer du ud på en lidt længere tur. Hamborg ligger nemlig omkring to timers kørsel fra Flensborg. I Hamborg kan du blandt andet finde gode shoppingmuligheder på boulevard Jungerfernstieg.

Med billeje i Flensborg har du desuden mulighed for at køre til Lübeck. Lübeck er især kendt for sit julemarked, men byen kan meget mere end det. Her har du nemlig mulighed for at komme på havnerundtur eller at se tårnet i St. Petri.

Overnatningsmuligheder i Flensborg

Flensborg er en forholdvis populær destination for turister, og derfor kan du også finde flere forskellige muligheder for overnatning. Dog er det ikke Flensborg du skal rejse til, hvis du vil have god og vild luksus og store spa-afdelinger hvor du bor.

I byen kan du finde gode middelklasse hoteller, men også gæstehuse og vandrerhjem er en mulighed, hvis du vil bo en anelse billigere. Derfor kan Flensborg være et godt sted at starte, hvis du vil køre ned gennem Europa i en lejebil.

Lufthavne i Flensborg

I Flensborg er der ingen lufthavn til kommercielle flyvninger. Den lufthavn, der ligger tættest på Flensborg er Kiel. Herfra afgår der fly til Berlin, Hamburg, Sylt samt et par charterfly ud i verden. Med billeje i Flensborg er lufthavnen let tilgængelig og afhentning kan nemt klares.

Sammenlign udlejningsbil ud fra dine ønsker til biler og få mere information om pris og tilbud hos EasyTerra og book hos kendte udlejningsselskaber som for eksempel Avis eller Hertz. Med billeje i Flensborg er der lagt op til en ferie med mange gode oplevelser.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  German
 • Populær bilklasse
  intermediate
 • Populære udlejningsfirmaer
  Avis

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).
 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Flensburg