Op til 30% rabat På reservationer, der bookes fra den 24. nov til den 1. dec

Billeje Dortmund

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Dortmund.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Dortmund

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Dortmund
EasyTerra Biludlejning Dortmund er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Dortmund: 1
Jv, Kolding Avis Dortmund Lufthavn
“Hurtig og super service”

“Hurtig og super service”

09-08-2017 10:17

Information om Dortmund

Biludlejning Dortmund
Biludlejning Dortmund

Indledning

Dortmund ligger i hjertet af den tyske delstat Noord-Rijnland-Westfalen, i Ruhr-området. Centrummet blev stærkt bombet under Anden Verdenskrig. Selv om nogle bygninger er blevet restaureret, er billedet af en moderne by, der dominerer. Dortmund er især kendt som en shoppingsby, med store varehuse og små specialbutikker. Det er også en grøn by: Næsten halvdelen af byområdet består af parker, springvand og skove.

Befolkning

Dortmund har omkring 600.000 indbyggere og er derfor den største by i Ruhr-området.

Beliggenhed

Byen ligger i den vestlige del af Tyskland, nord for Rur floden. Den øverste del af Emscher løber fra øst til vest gennem byen. Byen er forbundet med Nordsøen gennem Dortmund-Ems Kanalen. Den inderste del af Dortmund havn har mistet meget værdi, og en del af havnen bruges i dag til krydstogt.   

Økonomi

Dortmund var tidligere kendt som en industriby (kul og stål), men har fokuseret på andre sektorer siden midten af firserne. I dag er det et centrum for tjenesteydelser og teknologi. Fordi byen er et knudepunkt for jernbaner og motorveje, spiller transport og logistisk også en vigtig rolle for den lokale økonomi.

Men Dortmund skal kæmpe med en af de højeste ledighedsprocenter i Tyskland: Mange mennesker, der havde arbejde i den "gamle" industri, har ikke en plads i Dortmunds "nye økonomi".

Lufthavne

Dortmund Lufthavn ligger lige øst for byen og er let tilgængelig med udlejningsbil gennem Ruhr motorvejen (A44), eller gennem Dortmunder Ringen. Ruten til lufthavnen er tydeligt signaleret. Dortmund lufthavn bruges primært af lavprisflyselskaber.

Offentlig transport

Byen har et fremragende offentligt transportsystem, som er en del af Verkehrsverbund Rhein-Ruhr. Gennem det integrerede system for tog, metroer og busser, kan du ikke kun nå de forskellige områder i Dortmund, men også andre steder i Ruhr-området. Der er også en hængende monorail (H-Bahn), som forbinder de to universiteter i byen med Eichlinghofen og Forsker Parken.

Trafik og parkering

Dortmund blev genopbygget efter Anden Verdenskrig med store brede gader, som betyder at alle områder af byen er let tilgængeligt med udlejningsbil. Men der er en stor mangel af parkeringspladser i byens centrum. Det er rigtigt, at de store varehuse har parkeringspladser, men efterspørgslen overstiger udbuddet. Du kan i bedste fald parkere din udlejningsbil i udkanten af centrummet og rejse videre med offentlig transport. For at nå andre steder, er Dortmund ideelt beliggende: Der er seks veje til byen (A1, A2, A40, A42, A44 og A45).

Hoteller

Byen har et godt udvalg af hoteller, de fleste i middelklassen. Mange konferencer afholdes i Dortmund, og så anbefales det at bestille dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Dortmund, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Dortmund

EasyTerra Biludlejning Dortmund sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Dortmund, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.