Billeje Nürnberg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nürnberg.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Nürnberg.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nürnberg

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Nürnberg
EasyTerra Biludlejning Nürnberg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Nürnberg

Indledning 

Nürnberg er den største by i den tyske delstat Bayern (efter München). Selvom meget blev ødelagt under 2. Verdenskrig, har byen et attraktivt centrum, der domineres af det imponerende slot og de gotiske kirker. Derudover er der gader med smukke restaurerede palæer, romantiske pladser og intime steder: en ideel destination for en bytur.

Befolkning 

Byen har mere end en halv million indbyggere.

Beliggenhed

Nürnberg ligger i delstaten Bayern i det sydlige Tyskland. Centrummet ligger ved Pegnitz floden, lige øst for, hvorfra den udtømmes i Main. Nürnberg ligger omkring 160 kilometer nord for den bayerske hovedstad München.

Økonomi

I det nittende århundrede udviklede Nürnberg sig som det industrielle hjerte af Bayern med etableringen af selskaber som Siemens og MAN. Industrien er stadig vigtig: Der er elektronisk- og mekanikfabrikker, optisk udstyr, og motorkøretøjer bliver også fremstillet her. Siemens er den største industriarbejdsgiver. Hvert år er byen vært for verdens største legetøjsmesse, men der er også andre messer, især inden for højteknologi.

Lufthavne 

Nürnberg Lufthavn (på tysk: Flughafen Nürnberg) ligger 5 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A3 (FrankfurtRegensburg). Denne vej forbinder til to andre motorveje: A9 og A6. Sammen danner de en ringvej omkring Nürnberg.

Offentlig transport

Nürnberg har et omfattende netværk af offentlig transport. Der er undergrundsbaner, sporvogne og busser. De fleste linjer kører via Hauptbahnhof (togstationen), eller har deres centrale stop her. Der er også bus- og togforbindelser til andre steder i Tyskland og i udlandet, herunder München, Stuttgart, Frankfurt og Tjekkiets hovedstad Prag.

Trafik og parkering

Nürnbergs centrum er opdelt i fem sektioner. Hvis du ønsker at køre fra en sektion til en anden, skal du først køre tilbage til ringvejen for at komme til dette andet distrikt. Om natten er området i nærheden af slottet lukket for biler. Mange parkeringspladser på gaden er forbeholdt beboere, men der er adskillige parkeringshuse i byens centrum for at parkere din udlejningsbil. Allerede på ringvejen viser et elektronisk system, hvilke parkeringshuse har ledige pladser.

Hoteller

Nürnberg har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra vandrehjem og budgethoteller til luksuriøse femstjernede hoteller. Der er også en campingplads i udkanten af byen: Campingpark Nürnberg. Under store messer (især under International Toy Fair) alle hoteller er booket op. Hvis du ønsker at deltage på denne messe, eller ønsker at besøge Nürnberg på dette tidspunkt, skal du booke dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Nürnberg, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Nürnberg

EasyTerra Biludlejning Nürnberg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Nürnberg, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.