Billeje Nürnberg

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Nürnberg.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Nürnberg

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Nürnberg
EasyTerra Biludlejning Nürnberg er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Nürnberg

Indledning 

Nürnberg er den største by i den tyske delstat Bayern (efter München). Selvom meget blev ødelagt under 2. Verdenskrig, har byen et attraktivt centrum, der domineres af det imponerende slot og de gotiske kirker. Derudover er der gader med smukke restaurerede palæer, romantiske pladser og intime steder: en ideel destination for en bytur.

Befolkning 

Byen har mere end en halv million indbyggere.

Beliggenhed

Nürnberg ligger i delstaten Bayern i det sydlige Tyskland. Centrummet ligger ved Pegnitz floden, lige øst for, hvorfra den udtømmes i Main. Nürnberg ligger omkring 160 kilometer nord for den bayerske hovedstad München.

Økonomi

I det nittende århundrede udviklede Nürnberg sig som det industrielle hjerte af Bayern med etableringen af selskaber som Siemens og MAN. Industrien er stadig vigtig: Der er elektronisk- og mekanikfabrikker, optisk udstyr, og motorkøretøjer bliver også fremstillet her. Siemens er den største industriarbejdsgiver. Hvert år er byen vært for verdens største legetøjsmesse, men der er også andre messer, især inden for højteknologi.

Lufthavne 

Nürnberg Lufthavn (på tysk: Flughafen Nürnberg) ligger 5 kilometer nord for byens centrum. Lufthavnen er nemt tilgængelig med udlejningsbil ad motorvej A3 (FrankfurtRegensburg). Denne vej forbinder til to andre motorveje: A9 og A6. Sammen danner de en ringvej omkring Nürnberg.

Offentlig transport

Nürnberg har et omfattende netværk af offentlig transport. Der er undergrundsbaner, sporvogne og busser. De fleste linjer kører via Hauptbahnhof (togstationen), eller har deres centrale stop her. Der er også bus- og togforbindelser til andre steder i Tyskland og i udlandet, herunder München, Stuttgart, Frankfurt og Tjekkiets hovedstad Prag.

Trafik og parkering

Nürnbergs centrum er opdelt i fem sektioner. Hvis du ønsker at køre fra en sektion til en anden, skal du først køre tilbage til ringvejen for at komme til dette andet distrikt. Om natten er området i nærheden af slottet lukket for biler. Mange parkeringspladser på gaden er forbeholdt beboere, men der er adskillige parkeringshuse i byens centrum for at parkere din udlejningsbil. Allerede på ringvejen viser et elektronisk system, hvilke parkeringshuse har ledige pladser.

Hoteller

Nürnberg har et stort udvalg af overnatningsmuligheder, lige fra vandrehjem og budgethoteller til luksuriøse femstjernede hoteller. Der er også en campingplads i udkanten af byen: Campingpark Nürnberg. Under store messer (især under International Toy Fair) alle hoteller er booket op. Hvis du ønsker at deltage på denne messe, eller ønsker at besøge Nürnberg på dette tidspunkt, skal du booke dit hotelværelse i god tid. 

Eksterne kilder

For mere information om Nürnberg, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Nürnberg

EasyTerra Biludlejning Nürnberg sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Nürnberg, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.