Billeje Düsseldorf

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Düsseldorf.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Düsseldorf

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Düsseldorf
EasyTerra Biludlejning Düsseldorf er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Düsseldorf

Biludlejning Düsseldorf
Biludlejning Düsseldorf

Introduktion

Düsseldorf er Rheinland-Westfalens hovedstad. Selvom byen blev hårdt bombarderet i løbet af 2. verdenskrig, har den klaret at bibeholde en elegant atmosfære med en blanding af gamle og nye bygninger. Den gamle "Altstadt" med dets 13. århundrede Sankt Lambertus kirke og det gamle Jägerhof-slot er et besøg værd. Endvidere er der eksklusive butikker og gallerier på Königsallee, hvilken de lokale tit blot referer til som "Kö".

Befolkning

Düsseldorf har knap 600.000 indbyggere. Den er til tider kaldet "Nippon på Rhinen" grundet det store antal af japanske indbyggere (8.000). Skriv aldrig "Dusseldorf" i stedet for "Düsseldorf". "Dussel" betyder klodsmajor og befolkningen af Düsseldorf vil ikke finde det morsomt.

Beliggenhed

Byen er primært beliggende på den østlige bred af Rhinen, hvor floden Düssel flyder ind i Rhinen. Nogle dele af byen (Overkassel, Niederkassel, Heerdt og Lörick) er beliggende på den vestlige bred. Düsseldorf er beliggende sydvest for Ruhr-området, men den er fortsat en del af denne store bymæssige ophobning, med over 11 millioner indbyggere. Duisburg er beliggende lidt nordvest for Düsseldorf, Cologne er beliggende sydøst for byen.

Økonomi

Mens Ruhr-området afhænger af tungindustri, er Düsseldorf mere end noget andet, et administrativt centrum. Det er sommetider kaldet Ruhr-områdets "skrivebord". Tungindustriens hovedkontorer er beliggende her, ligesom Thyssen-Krupp, Rheinmetall og Henkel. Derudover er Det europæiske Patentkontor beliggende i byen, såvel som mange reklamebureauer, telekommunikationsselskaber og banker. Få mennesker ved, at byen spiller en vigtig rolle i den tyske modeindustri. "Collection Premieren Düsseldorf" er et af verdens største modeshows.
Medierne er også repræsenteret ved studierne Westdeutschen Rundfunks Netværk (WDR) og Zweiten Deutschen Fernsehens (ZDF).

Lufthavne

Düsseldorf lufthavn er beliggende nord for byen. Det er den tredjestørste lufthavn i Tyskland. Fra byens centrum kan lufthavnen nåes med den såkaldte Stadtbahn (linje 7). Der er også en jernbaneforbindelse med Hochbahnen.
20 km. vest for byen ligger en mindre lufthavn kaldet Düsseldorf-Mönchengladbach. Lavpris flyselskaber anvender Weeze lufthavn, der er beliggende 100 km. nordvest for byen, selvom flyselskaberne ofte blot refererer til den som "Düsseldorf".

Offentlig transport

Byen har et vidtstrakt offentlig transportnetværk med Stadtbahnen (bytoge, metro), Strassenbahnen (sporvogne) og busser. Alle de nævnte betjenes af Rheinbahn. I centrum af byens offentlige transportsystem er Haubtbahnhof Düsseldorf, fra hvilken højfartstoge (ICE) afgår, mod bl.a. Berlin, München og Amsterdam. ICE-togene stopper også ved Düsseldorf Flughafen. Der er også regionale toge mod Duisburg, Essen, Wuppertal, Mönchengladbach, Krefeld og Cologne.
En enkeltbillet er gyldig til alle former for offentlig transport i byen.

Trafik og parkering

Byen er omgivet af motorveje. I nord A44 Mönchengladbach-Bochum og A52 mod Essen, i syd A46 Heinsberg- Hagen og A59 mod Leverkusen, i vest A57 Cologne-Krefeld, og endeligt i øst A3 fra Cologne mod Oberhausen.
Det er en moderne by med tydelige trafikskilte, hvilket betyder at du ikke vil have noget besvær med at finde rundt.
Langs Königsallee er der den såkaldte "blå zone", hvor du kun er tilladt at parkere i de blå pladser, mens parkering alle andre steder er forbudt. I den blå zone skal parkering betales for mandag-fredag fra 9:00-18:00 og om lørdage fra 9:00-16:00. Husk, de andre tidspunkter er det gratis at parkere, men det er stadig kun tilladt i de blå pladser.

Hoteller

Düsseldorf er et forretningscentrum, hvor der er konferencer og udstillinger hele året rundt, så der er ingen mangel på hoteller i det midterste prisleje eller op efter. Hvis du leder efter et hotel i denne kategori, anbefaler vi på det kraftigste, at du booker på forhånd. Billigere indkvarteringsmuligheder findes omkring togstationen, især i Graf-Adolf-Strasse, og i den sydlige del af byen omkring Jahnstrasse.

Eksterne kilder

For mere information om Düsseldorf anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • AbsoluteCar
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Düsseldorf

EasyTerra Biludlejning Düsseldorf sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Düsseldorf, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.