• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Köln

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Köln.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Köln

EasyTerra Biludlejning Köln er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Köln

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Köln

Biludlejningstilbud i Köln

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Köln

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Köln

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Köln. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Dollar Rent a Car

  8.4 (3788)
  Fra kr 157 / dag
 • Keddy By Europcar

  8.3 (2949)
  Fra kr 157 / dag
 • Europcar

  8.1 (7231)
  Fra kr 184 / dag
 • Budget

  8 (8922)
  Fra kr 153 / dag
 • Avis

  7.9 (5293)
  Fra kr 192 / dag
 • Hertz

  7.9 (6097)
  Fra kr 180 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Fra kr 181 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 209 / dag
 • Enterprise

  7.8 (1693)
  Fra kr 145 / dag
 • Alamo

  7.7 (7824)
  Fra kr 148 / dag
 • Sixt

  7.7 (2875)
  Fra kr 192 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4785)
  Fra kr 156 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  7.5 (747)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Buchbinder

  7.3 (498)
  Fra kr 169 / dag
 • InterRent

  7.2 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Köln?

Köln - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Köln) er December den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Köln) er December den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Köln), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Köln), er December den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Köln) er December den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Köln) er August den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Köln) er August den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Köln) er April den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Köln) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Köln) er Maj den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Köln) er August den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Köln) er Maj den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Köln) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Köln) er December den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Köln - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Köln) er September den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. December er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Köln

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Köln, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Köln

EasyTerra Biludlejning Köln sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Köln

Indledning

Köln blev grundlagt af romerne i 38 f. Kr. og er en af de ældste byer i Tyskland. Under anden verdenskrig blev byen stærkt bombet, kun den enestående Domkirke blev delvis skånet. Köln er også et vigtigt kunstcentrum, byen har ikke mindre end 30 museer og hundredvis af kunstgallerier. 

Befolkning

Köln har over 1 million indbyggere, hvilket gør den til den fjerde største by i Tyskland.

Beliggenhed

Byen er beliggende på begge flodbredder af Rhinen, men centrums område er beliggende på vestbredden af floden. På grund af sin placering på et knudepunkt mellem et fastlandsklima og et oceanisk klima, er vintre og somre milde.

Økonomi

Fødevareindustri og kemisk industri og den finansielle servicesektor er de vigtigste sektorer i den lokale økonomi, desuden er mange messer og udstillinger organiseret i byen. Byen er også et vigtigt mediecentrum med hovedkontorerne for radio -og tv-stationer Westdeutscher Rundfunk og RTL.

Köln har en af de største havne i Vesteuropa, desuden er der i de omkringliggende områder vindyrkningen til vinproduktion, og der er flere bryggerier, der fremstiller det berømte Kölsch øl.

Ikke at glemme, at Köln er berømt for dens vand, Vand fra Köln. Både den oprindelige parfumefabrik "Farina gegenüber" og sidstnævnte konkurrent "4711" stadig fremstiller deres fragrans i byen. 

Lufthavne

Til den sydøstlige del af byen ligger Köln/Bonn-lufthavnen (det officielle navn er dog Konrad-Adenauer-Flughafen), denne lufthavn har flyforbindelser med næsten 140 destinationer i 39 lande.

Offentlig transport

Köln har et godt offentligt transport netværk. Metrosystemet er faktisk forbundet med højhastighedsnetværket af sporvogne, derudover har byen mange buslinjer og togforbindelser. Stadtbahn-linjerne 16 og 18 kører på tværs af Kölns forstæder for at nå til den endelige destination, Bonn. Der er også en togforbindelse med den internationale lufthavn.

Den unikke Rheinseilbahn er en tovbane, der krydser Rhinen, på seks minutter den tager dig til det endelige bestemmelsessted, mens du nyder den smukke natur. 

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde vejen rundt i Köln, da byen har et system med fem ringveje. Den inderste ringvej kaldes "Ring", den næste “Innere Kanalstrasse”, efterfulgt af “Gürtel” og “Militärring” og til sidst motorvej-ringvejen “Autobahnring”.

Der er ganske svært at finde et af de forholdsvis dyre parkeringspladser, men der er et dynamisk informationssystem, som viser, hvilke parkeringsgarager har ledige pladser. Du kan ellers parkere din bil ved Zooen eller ved universitetet og fortsætte med offentlig transport.

Som så mange andre tyske byer, er byens centrum en “Umweltzone" (miljøvenligt område), hvor du kan kun få lov til at køre ind med en særlig mærkat på din forrude. 

Hoteller

Köln har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i alle prisklasser. Du er nødt til at tage hensyn til, at i forbindelse med særlige begivenheder (såsom det årlige Julemarked) du har brug for at bestille dit værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Köln, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 km/h
 • Sprog
  German
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Budget
 • Avis
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Flizzr
 • Enterprise
 • Alamo
 • Sixt
 • Thrifty
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Buchbinder
 • InterRent
 • Global Rent a Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Köln