Billeje Köln

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Köln.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Köln

 1. Hjem
 2. Biludlejning Tyskland
 3. Biludlejning Köln
EasyTerra Biludlejning Köln er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Köln

Biludlejning Köln
Biludlejning Köln

Indledning

Köln blev grundlagt af romerne i 38 f. Kr. og er en af de ældste byer i Tyskland. Under anden verdenskrig blev byen stærkt bombet, kun den enestående Domkirke blev delvis skånet. Köln er også et vigtigt kunstcentrum, byen har ikke mindre end 30 museer og hundredvis af kunstgallerier. 

Befolkning

Köln har over 1 million indbyggere, hvilket gør den til den fjerde største by i Tyskland.

Beliggenhed

Byen er beliggende på begge flodbredder af Rhinen, men centrums område er beliggende på vestbredden af floden. På grund af sin placering på et knudepunkt mellem et fastlandsklima og et oceanisk klima, er vintre og somre milde.

Økonomi

Fødevareindustri og kemisk industri og den finansielle servicesektor er de vigtigste sektorer i den lokale økonomi, desuden er mange messer og udstillinger organiseret i byen. Byen er også et vigtigt mediecentrum med hovedkontorerne for radio -og tv-stationer Westdeutscher Rundfunk og RTL.

Köln har en af de største havne i Vesteuropa, desuden er der i de omkringliggende områder vindyrkningen til vinproduktion, og der er flere bryggerier, der fremstiller det berømte Kölsch øl.

Ikke at glemme, at Köln er berømt for dens vand, Vand fra Köln. Både den oprindelige parfumefabrik "Farina gegenüber" og sidstnævnte konkurrent "4711" stadig fremstiller deres fragrans i byen. 

Lufthavne

Til den sydøstlige del af byen ligger Köln/Bonn-lufthavnen (det officielle navn er dog Konrad-Adenauer-Flughafen), denne lufthavn har flyforbindelser med næsten 140 destinationer i 39 lande.

Offentlig transport

Köln har et godt offentligt transport netværk. Metrosystemet er faktisk forbundet med højhastighedsnetværket af sporvogne, derudover har byen mange buslinjer og togforbindelser. Stadtbahn-linjerne 16 og 18 kører på tværs af Kölns forstæder for at nå til den endelige destination, Bonn. Der er også en togforbindelse med den internationale lufthavn.

Den unikke Rheinseilbahn er en tovbane, der krydser Rhinen, på seks minutter den tager dig til det endelige bestemmelsessted, mens du nyder den smukke natur. 

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde vejen rundt i Köln, da byen har et system med fem ringveje. Den inderste ringvej kaldes "Ring", den næste “Innere Kanalstrasse”, efterfulgt af “Gürtel” og “Militärring” og til sidst motorvej-ringvejen “Autobahnring”.

Der er ganske svært at finde et af de forholdsvis dyre parkeringspladser, men der er et dynamisk informationssystem, som viser, hvilke parkeringsgarager har ledige pladser. Du kan ellers parkere din bil ved Zooen eller ved universitetet og fortsætte med offentlig transport.

Som så mange andre tyske byer, er byens centrum en “Umweltzone" (miljøvenligt område), hvor du kan kun få lov til at køre ind med en særlig mærkat på din forrude. 

Hoteller

Köln har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i alle prisklasser. Du er nødt til at tage hensyn til, at i forbindelse med særlige begivenheder (såsom det årlige Julemarked) du har brug for at bestille dit værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Köln, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Buchbinder
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Köln

EasyTerra Biludlejning Köln sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Togstationer

Steder inde i byen

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Köln, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.