Billeje Köln

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Köln.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Köln.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Köln

  1. Hjem
  2. Biludlejning Tyskland
  3. Biludlejning Köln
EasyTerra Biludlejning Köln er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Köln

Biludlejning Köln
Biludlejning Köln

Indledning

Köln blev grundlagt af romerne i 38 f. Kr. og er en af de ældste byer i Tyskland. Under anden verdenskrig blev byen stærkt bombet, kun den enestående Domkirke blev delvis skånet. Köln er også et vigtigt kunstcentrum, byen har ikke mindre end 30 museer og hundredvis af kunstgallerier. 

Befolkning

Köln har over 1 million indbyggere, hvilket gør den til den fjerde største by i Tyskland.

Beliggenhed

Byen er beliggende på begge flodbredder af Rhinen, men centrums område er beliggende på vestbredden af floden. På grund af sin placering på et knudepunkt mellem et fastlandsklima og et oceanisk klima, er vintre og somre milde.

Økonomi

Fødevareindustri og kemisk industri og den finansielle servicesektor er de vigtigste sektorer i den lokale økonomi, desuden er mange messer og udstillinger organiseret i byen. Byen er også et vigtigt mediecentrum med hovedkontorerne for radio -og tv-stationer Westdeutscher Rundfunk og RTL.

Köln har en af de største havne i Vesteuropa, desuden er der i de omkringliggende områder vindyrkningen til vinproduktion, og der er flere bryggerier, der fremstiller det berømte Kölsch øl.

Ikke at glemme, at Köln er berømt for dens vand, Vand fra Köln. Både den oprindelige parfumefabrik "Farina gegenüber" og sidstnævnte konkurrent "4711" stadig fremstiller deres fragrans i byen. 

Lufthavne

Til den sydøstlige del af byen ligger Köln/Bonn-lufthavnen (det officielle navn er dog Konrad-Adenauer-Flughafen), denne lufthavn har flyforbindelser med næsten 140 destinationer i 39 lande.

Offentlig transport

Köln har et godt offentligt transport netværk. Metrosystemet er faktisk forbundet med højhastighedsnetværket af sporvogne, derudover har byen mange buslinjer og togforbindelser. Stadtbahn-linjerne 16 og 18 kører på tværs af Kölns forstæder for at nå til den endelige destination, Bonn. Der er også en togforbindelse med den internationale lufthavn.

Den unikke Rheinseilbahn er en tovbane, der krydser Rhinen, på seks minutter den tager dig til det endelige bestemmelsessted, mens du nyder den smukke natur. 

Trafik og parkering

Det er ikke svært at finde vejen rundt i Köln, da byen har et system med fem ringveje. Den inderste ringvej kaldes "Ring", den næste “Innere Kanalstrasse”, efterfulgt af “Gürtel” og “Militärring” og til sidst motorvej-ringvejen “Autobahnring”.

Der er ganske svært at finde et af de forholdsvis dyre parkeringspladser, men der er et dynamisk informationssystem, som viser, hvilke parkeringsgarager har ledige pladser. Du kan ellers parkere din bil ved Zooen eller ved universitetet og fortsætte med offentlig transport.

Som så mange andre tyske byer, er byens centrum en “Umweltzone" (miljøvenligt område), hvor du kan kun få lov til at køre ind med en særlig mærkat på din forrude. 

Hoteller

Köln har et stort udvalg af hoteller til at tilbyde i alle prisklasser. Du er nødt til at tage hensyn til, at i forbindelse med særlige begivenheder (såsom det årlige Julemarked) du har brug for at bestille dit værelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Köln, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Köln

EasyTerra Biludlejning Köln sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Tyskland, men i en anden by end Köln, klik venligst igennem til Biludlejning Tyskland side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Tyskland du ønsker at leje en bil.