Billeje Sydney Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Sydney Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner alle de kendte leverandører
  • Hertz
  • Thrifty
  • Europcar
  • Budget
  • Avis
  • Alamo

Biludlejning Sydney Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligning hjemmeside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Thrifty Sydney Lufthavn
“Meget god service”

“Flot bil og god pris; servicen er fremragende.”

06-01-2015 06:06

Lokal information om Sydney Lufthavn

Sydney International Lufthavn i en nøddeskal

Sydney International Lufthavn ligger 9 kilometer syd for Sydney. Det er den største lufthavn i Australien. Sydney håndterer mere end 28 millioner passagerer om året. Lufthavnen er også kaldet Kingsford Smith International Lufthavn. Lufthavnen har tre terminaler, som er forbundet med en pendulbus eller tog.

Lufthavnen har en fremragende togforbindelse til Sydney, og er også let tilgængelig med bus eller bil. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er mange hoteller i nærheden.

Der er en bred vifte af butikker og restauranter. Lufthavnen har flere mødelokaler, kontorfaciliteter og VIP-lokaler. Alle terminaler har banker, vekselkontorer og pengeautomater. Der er trådløst internet til rådighed på bestemte steder, og overalt er der faste steder med internetforbindelse. Desuden er der et bederum og en førstehjælpsstation i lufthavnen.

I luftfartsindustrien er Sydney International Lufthavn angivet med forkortelserne SYD (IATA lufthavnskode) og YSSY (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Sydney International Lufthavn.