• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Adelaide

Lej en bil uden bekymringer fra 49.360 kontorer

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Adelaide.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage

Hvorfor reservere gennem os?

 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 20% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 4. oktober - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Adelaide

EasyTerra Biludlejning Adelaide er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Adelaide

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Adelaide

Biludlejningsfirmaer i Adelaide

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Adelaide. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Enterprise

  8.7 (1661)
  Fra / dag
 • Alamo

  8.5 (7652)
  Fra / dag
 • Avis

  8.4 (5115)
  Fra / dag
 • Thrifty

  8.3 (4623)
  Fra / dag
 • Hertz

  8.3 (5933)
  Fra / dag
 • Europcar

  8.2 (6946)
  Fra / dag
 • National Car Rental

  8.2 (376)
 • East Coast Car Rentals

  7.9 (112)
  Fra / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3708)
  Fra / dag
 • Sixt

  7.8 (2718)
  Fra / dag
 • Budget

  7.7 (8669)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2852)
 • FireFly Car Rental

  7 (3345)
 • Ace Rental Cars

  6.9 (12)
  Fra / dag

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 243

Biludlejere i og omkring Adelaide

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Adelaide, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Adelaide

EasyTerra Biludlejning Adelaide sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1182-1184 South Rd
13 Anzac Highway
136 North Terrace
153 - 161 Grange Rd
215 Marion Rd.
25-27 Kinkaid Avenue
274 North Terrace
28-30 Hindley Street
29/225 North Terrace
315 Sir Donald Bradman Dr
338 South Road
344 North East Road, Klemzig SA 5087, Australia
376-388 Sir Donald Bradman Dr
435 Grand Junction Road
442 Main North Road
609 South Rd, Regency Park SA 5010, Australia
74 Blyth Street
937 Marion Road
99-100, North East Road, Collinswood SA 5081
Main N Rd
113 Sherriffs Rd

Information om Adelaide

Introduktion

Adelaide er hovedstaden i staten South Australia. Byen blev grundlagt i 1836 af oberst William Light og blev opkaldt efter dronning Adelaide, som var kone til William IV. For at bygge byen blev vidtstrakte skove ryddede. I det omgivende område omkring byen blev disse skove fredet i Adelaide Parklands. Tæt ved byen ligger der hvide sandede strande. Hvert år organiserer byen mange festivaler, som f.eks. Adelaide kunst festivalen og Avant garde Fringe festivalen (begge i marts) og den multikulturelle Womadelaide festival (februar).

Befolkning

Byen har mere end en million indbyggere, med forstæder som Elizabeth og Salisbury inkluderet. Over 2/3 af South Australias indbyggertal bor i eller omkring Adelaide. Det er en ældende by: 1/3 af byens indbyggere er 55 år og op derefter. 1/3 af indbyggerne er derudover folk født udenfor Australiens grænser.

Beliggenhed

Adelaide er beliggende i Sydaustralien på golfen St. Vincent og floden Torrens flyder gennem byen. Øst for byen ligger der skovklædte bjerge og bakker, Mount Lofty bjergkæderne. I kort afstand fra byen finder man vigtige vin områder såsom McLaren Vale, Barossa Valley og Clear Valley. Melbourne er lokaliseret 650 kilometer sydøst for Adelaide og Sydney er beliggende 1200 kilometer østpå (som kragen flyver).

Økonomi

Byen er centrum for industri: biler (halvdelen af landets totale bilproduktion), medicinal udstyr og elektroniske dele produceres. Dertil er der en stor forsvarsindustri, da det største australske oliefirma, Santos, har sit hovedkvarter i byen og derudover huser byen Coopers ølbryggeri. Adelaide var fødested til Rupert Murdochs globale medie netværk News Corporation. Siden 2004 har selskabet officielt været lokaliseret i USAmen størstedelen af South Australias aviser er ejede af News Corporation.      

Derudover er der tre universiteter, hvor the University of Adelaide er iblandt den såkaldte Group of Eight (de otte bedste universiteter i Australien).

Lufthavne

Adelaide lufthavn ligger seks kilometer vest for byen. I 2005 blev en ny hypermoderne terminal indviet. Fra Adelaide lufthavn er der direkte forbindelser til Hongkong, Kuala Lumpur, Singapore og Auckland. Derudover er der selvfølgelig forbindelser til byer i Australien.   
Den gamle Parafield lufthavn ligger 18 kilometer nordpå for byen og den anvendes overvægtligt som adspredelse. Det er også et flymuseum.

Offentlig transport

Byens centrum er kompakt og kan let udforskes på fod. Der er dog to (gratis) buslinjer der går gennem centrum: the Bee Line og the City Loop Bus. Den sidstnævnte har afgang hver 30. minut fra togstationen og har 30 stop ved de vigtigste kulturelle attraktioner og butikscentre. De resterende offentlige transportmidler (begrænset) er busser og bytoge. The Passenger Transport Info Centre, informationscenter, (på hjørnet af King William Street og Currie Street) giver omfattende information omkring det offentlige transport netværk.

Efter kl. 18:00 er bus -og togafgange langt sjældnere end de er i løbet af dagen og så tidligt som før midnat holder de inde. Fredag og lørdag aften er der en speciel service (Wandering Star) som kører ud til forstæder.   

Adelaides oprindelse ligger ved stranden Glenelg. Blandt andre ting, kan du dér finde en tro kopi af HMS Buffalo, hvilket var skibet som bar de første kolonister der kom til Adelaide. Fra centrum er der en historisk sporvognsforbindelse til Glenelg.

For de der nyder en togrejse er "The Ghan" en nødvendighed: toget kører gennem hjertet af Australien via Alice Springs til Darwin. Sydney, Melbourne og Perth kan også nåes med tog.

Trafik og parkering

I Australien kører man i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet i din lejede bil er påsat i højre. Husk at Australien er et kæmpestort land og afstandene til de andre byer kan være enorme. 

Adelaide var kendt som "20 minutter byen", da det dengang var hvor lang tid det tog at komme fra forstæderne til byens centrum. Som forstæderne voksede blev den tommelfingerregel ikke længere anvendt, selvom byen fortsat har et klart gademønster med brede veje. Byen er lokaliseret i et vejkryds af motorveje fra øst til vest og fra nord til syd. På cirka syv timer på Highway 1 kan du komme til Melbourne. Kystvejen tager længere tid men køreturen vil være det smukkere.

I centrum betjener byrådet et dusin parkeringshuse, der går under navnet "U-Park". Du kan også parkere på gaden selvom den maksimalt tilladte parkeringstid ofte er begrænset. Det er påvist ved f.eks. "1P" (maks. en times parkering) eller "½ P" (maks. en halv time). I den såkaldte "Loading Zone" er privatparkeringer kun tilladt i højst 10 minutter.  

Hoteller

Adelaide har et godt udvalg af hoteller. De mest luksuriøse er lokaliserede i midtbyen, men byen tilbyder et bredt udvalg i alle prislejer. God kvalitet til en fornuftig pris kan findes i de såkaldte "hostels" med enlig eller dobbel soveværelser men også med sovehaller. Adelaide har noget helt specielt: et hostel eksklusivt for folk som kører på japanske motorcykler!  
Det er normalt ikke svært at finde et hotelværelse, men vi anbefaler at du bokker dit værelse i forvejen, i løbet af en af festivalerne (se Introduktion).

Eksterne kilder

For yderligere information om Adelaide anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  suv

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • Alamo
 • Avis
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • National Car Rental
 • East Coast Car Rentals
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Adelaide