Billeje Darwin

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Darwin.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Darwin.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Darwin

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Darwin
EasyTerra Biludlejning Darwin er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Darwin

Biludlejning Darwin
Biludlejning Darwin

Indledning

Darwin er en moderne, tropisk by, og den nordligste by i Australien. Darwin blev jævnet ned med jorden ikke mindre end to gange: i 1942 af et japansk luftangreb og i 1974 af en tropisk cyklon. Derfor har byen et meget moderne udseende. 

Befolkning

Byen har næsten 125.000 indbyggere, hvilken gør den til den mest befolkede by i Northern Territories.

Beliggenhed 

Darwin ligger i den nordlige del af Australien, på en halvø der strækker sig ud i Timor Havet. Vest for byen ligger Frances Bay, øst for Darwin ligger Cullen Bay. Darwin ligger tættere på andre landes hovedstæder (bl.a. Dili, Port Moresby og Jakarta) end på Canberra, Australiens hovedstad.

Økonomi

Minedrift og turisme udgør økonomiens grundpiller. De vigtigste mineprodukter er guld, zink og bauxit. Under Timor Hav findes der olie- og gasforsyninger. Darwin bliver besøgt mere og mere af både indenlandske og udenlandske turister. Militærbaser skaber også beskæftigelse.

Lufthavne 

Darwin International Lufthavn ligger tretten kilometer fra byens centrum, nær Marrara forstaden. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Følg Stuart Highway fra byens centrum og derefter Bagot Road og McMillan Road. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Darwin har gode offentlige bustransport, både i byens centrum og til destinationer, der ligger længere væk. Sidstnævnte er dog mindre hyppigt end busdriften i byens centrum. 

Trafik og parkering

En af de bedste måder at opleve Darwin er ved at leje en bil. Interessesteder er ganske spredt, og der er næsten ingen trafikpropper, og finde en parkeringsplads er nemt. I Central Business District er du nødt til at betale for at parkere på gaden. På parkometre kan du betale med mønter: du får en billet som du skal stille bag din bils forrude. Der er også flere parkeringshuse i og omkring Darwins centrum. 

Hoteller

Darwin har et godt udbud af værelser. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid. Byen er et voksende og populært turistmål. Derudover er der en hel del FN-soldater (udstationeret i Darwin for deres oprationer i Østtimor).

Eksterne kilder

For mere information om Darwin, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Darwin

EasyTerra Biludlejning Darwin sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Darwin, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.