• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Darwin

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Darwin.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Darwin

EasyTerra Biludlejning Darwin er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Darwin

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Darwin

Biludlejningstilbud i Darwin

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Darwin

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Darwin

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Darwin. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.7 (7920)
  Fra kr 311 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4903)
  Fra kr 1021 / dag
 • Hertz

  8 (6177)
  Fra kr 598 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 312 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.8 (17)
  Fra kr 271 / dag
 • Avis

  8.1 (5359)
  Fra kr 538 / dag
 • Budget

  7.3 (9014)
  Fra kr 575 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Fra kr 389 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Fra kr 735 / dag
 • Britz Motorhomes

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Darwin?

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Darwin), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Darwin), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Darwin) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Darwin - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Darwin) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Darwin

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Darwin, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Darwin

EasyTerra Biludlejning Darwin sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

55-69 Mitchell St

Information om Darwin

Indledning

Darwin er en moderne, tropisk by, og den nordligste by i Australien. Darwin blev jævnet ned med jorden ikke mindre end to gange: i 1942 af et japansk luftangreb og i 1974 af en tropisk cyklon. Derfor har byen et meget moderne udseende. 

Befolkning

Byen har næsten 125.000 indbyggere, hvilken gør den til den mest befolkede by i Northern Territories.

Beliggenhed 

Darwin ligger i den nordlige del af Australien, på en halvø der strækker sig ud i Timor Havet. Vest for byen ligger Frances Bay, øst for Darwin ligger Cullen Bay. Darwin ligger tættere på andre landes hovedstæder (bl.a. Dili, Port Moresby og Jakarta) end på Canberra, Australiens hovedstad.

Økonomi

Minedrift og turisme udgør økonomiens grundpiller. De vigtigste mineprodukter er guld, zink og bauxit. Under Timor Hav findes der olie- og gasforsyninger. Darwin bliver besøgt mere og mere af både indenlandske og udenlandske turister. Militærbaser skaber også beskæftigelse.

Lufthavne 

Darwin International Lufthavn ligger tretten kilometer fra byens centrum, nær Marrara forstaden. Lufthavnen er let tilgængelig med udlejningsbil. Følg Stuart Highway fra byens centrum og derefter Bagot Road og McMillan Road. Vejen til lufthavnen er tydeligt skiltet. 

Offentlig transport

Darwin har gode offentlige bustransport, både i byens centrum og til destinationer, der ligger længere væk. Sidstnævnte er dog mindre hyppigt end busdriften i byens centrum. 

Trafik og parkering

En af de bedste måder at opleve Darwin er ved at leje en bil. Interessesteder er ganske spredt, og der er næsten ingen trafikpropper, og finde en parkeringsplads er nemt. I Central Business District er du nødt til at betale for at parkere på gaden. På parkometre kan du betale med mønter: du får en billet som du skal stille bag din bils forrude. Der er også flere parkeringshuse i og omkring Darwins centrum. 

Hoteller

Darwin har et godt udbud af værelser. Vi anbefaler, at du bestiller dit hotelværelse i god tid. Byen er et voksende og populært turistmål. Derudover er der en hel del FN-soldater (udstationeret i Darwin for deres oprationer i Østtimor).

Eksterne kilder

For mere information om Darwin, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Thrifty
 • Hertz
 • Europcar
 • Bargain Car Rentals
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Ace Rental Cars
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Darwin