Billeje Alice Springs

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Alice Springs.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Alice Springs.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Alice Springs

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Alice Springs
EasyTerra Biludlejning Alice Springs er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Alice Springs

Biludlejning Alice Springs
Biludlejning Alice Springs

Indledning

Alice Springs i det centrale Australien var oprindelig en boplads for ur-australierne, der sandsynligvis boede der for 50.000 år, før de hvide ankom. Alice Springs var en vigtig fodfæste for telegraflinjen fra Adelaide til Darwin, som blev bygget i det 19. århundrede. Dette historiske telegraf eksisterer stadig og er en turistattraktion. Alice Springs område tiltrækker især turister: Der er mange vandreruter gennem MacDonnell Ranges. Byen er også udgangspunktet for ture til den berømte Ayers Rock, syd for Alice Springs.

Befolkning

Byen har mindre end 30.000 indbyggere, hvoraf cirka 17 % er ur-australier. En del amerikaner bor også i Alice Springs. De arbejder i Pine Gap, en station, der overvåger satellitkommunikation.

Beliggenhed

Alice Springs ligger i midten af Australien. Byen har en meget isolerede beliggenhed, de nærmeste steder af interesse er Port Augusta i Syd Australia (1007 kilometer) og Darwin (1305 kilometer). MacDonnell Ranges ligger øst og vest for Alice Springs, med Simpson ørkenen, der ligger sydøst for byen. Todd floden løber gennem byen, men det kan næppe kaldes en flod: Beddingen er tørt det meste af året.

Økonomi

Turismen har stor betydning for Alice Springs. Alle turistorganisationer har et kontor i byen, og også mange hoteller og pensionater tilbyder de lokale offentlige beskæftigelse. Der er også mange organisationer, der arbejder med at udvikle landskabet omkring byen. Der er også minedrift. Overvågningsstationen Pine Gap (se Indbyggere) tilbyder mange mennesker et arbejde.

Lufthavne

Alice Springs lufthavn ligger omkring 15 kilometer syd for byen. Lufthavnen ligger ved siden af Stuart Motorvej (til Adelaide), og er således let at komme til med en udlejningsbil. Den har fly til Ayers Rock, DarwinSydney, Melbourne, Brisbane, AdelaideCairns og Perth

Offentlig transport

Undtagen for taxaer er der ingen andre lokale offentlige transport i Alice Springs. Der er offentlig transport til destinationer, der ligger langt. Det berømte tog, Ghan, forbinder Alice Springs med Darwin og Adelaide. Der er også daglige busforbindelser til Darwin og Adelaide. 

Trafik og parkering

I Australien kører de i venstre side. I og omkring byen kan du mageligt køre rundt i din udlejningsbil, og finde en parkeringsplads er ikke noget problem. Det er ikke tilrådeligt at køre uden for byen om natten, og nogle biludlejningsfirmaer endog forbyder det. Der er en god grund til det: Om natten er spillet mere aktiv end i løbet af dagen.

Husk de enorme afstande i Australien. Afstanden fra Alice Springs til Adelaide er 1530 kilometer og til Darwin er ikke mindre end: 1498 kilometer. 

Hoteller

Der er ingen mangel på indkvarteringer i Alice Springs. Fra simple pensionater for rygsækrejsende til den luksuriøse Lasseters Hotel & Casino (5 stjerner). Imellem vil du finde flere hoteller og Bed & Breakfasts. Der er også nogle såkaldte campingvogn p-pladser, hvor du kan leje og parkere din motorhome eller slå dit telt op.

Eksterne kilder

For mere information om Alice Springs, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Alice Springs

EasyTerra Biludlejning Alice Springs sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Alice Springs, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.