Billeje Ayers Rock

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ayers Rock.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Ayers Rock.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ayers Rock

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Ayers Rock
EasyTerra Biludlejning Ayers Rock er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Ayers Rock

Biludlejning Ayers Rock
Biludlejning Ayers Rock

Indledning

Ayers Rock, eller Uluru som de indfødte kalder det, er et slående klippeformation i det centrale Australien. For de indfødte er Uluru er vigtigt, helligt sted, tæt knyttet til deres mytologi. For de indfødte er det et tabu at bestige klippen, og derfor kigger de med sorg på turister, der begiver sig på at bestige den. Hvis du for den sags skyld gør det, skal du vide at mange turister døde i løbet af tiden. Sommetider opfatter de indfødte dette, som Ulurus hævn.

Beliggenhed 

Uluru, eller Ayers Rock, ligger nogenlunde i centrum af Australien, i den sydlige del af Northern Territory. Den nærmeste større by er Alice Springs, 440 kilometer nordøst for Uluru.

Lufthavne

Nord for Uluru-Kata Tjuta National Park ligger turiststedet Yulara med Connellan Lufthavn. Der er kun flyvninger til og fra indenrigsdestinationer (Alice Springs, Cairns, Sydney og Perth).

Offentlig transport

Den eneste offentlige transport består af pendulbusser mellem Yulara og lufthavnen, og mellem Yulara og National Parken.

Trafik og parkering

Vejene i og omkring Uluru-Kata Tjuta National Park er velholdt, og der er meget lidt trafik. Når du kører rundt i en lejet bil, skal du være forberedt på kænguruer og andre dyreliv, der krydser gaden. 

Hoteller

Yulara er det eneste sted, hvor turister, der ønsker at se Ayers Rock kan bo i. Du kan slå lejr, men der er også luksushoteller. Uluru er en populær turistattraktion, og det anbefales at bestille dit ophold i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Ayers Rock (Uluru), anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Ayers Rock

EasyTerra Biludlejning Ayers Rock sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Ayers Rock, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.