• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Ayers Rock

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Ayers Rock.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Ayers Rock

EasyTerra Biludlejning Ayers Rock er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Ayers Rock

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Ayers Rock

Biludlejningstilbud i Ayers Rock

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Ayers Rock

Biltype
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Ayers Rock

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Ayers Rock. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  9.2 (6852)
  Fra kr 885 / dag
 • Thrifty

  8.2 (5438)
  Fra kr 925 / dag
 • Avis

  7.1 (5940)
  Fra kr 949 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.2 (4314)
  Fra kr 1173 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3811)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Ayers Rock?

Biludlejere i og omkring Ayers Rock

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Ayers Rock, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Ayers Rock

EasyTerra Biludlejning Ayers Rock sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

127 Yulara Dr, Yulara NT 0872, Australia

Information om Ayers Rock

Indledning

Ayers Rock, eller Uluru som de indfødte kalder det, er et slående klippeformation i det centrale Australien. For de indfødte er Uluru er vigtigt, helligt sted, tæt knyttet til deres mytologi. For de indfødte er det et tabu at bestige klippen, og derfor kigger de med sorg på turister, der begiver sig på at bestige den. Hvis du for den sags skyld gør det, skal du vide at mange turister døde i løbet af tiden. Sommetider opfatter de indfødte dette, som Ulurus hævn.

Beliggenhed 

Uluru, eller Ayers Rock, ligger nogenlunde i centrum af Australien, i den sydlige del af Northern Territory. Den nærmeste større by er Alice Springs, 440 kilometer nordøst for Uluru.

Lufthavne

Nord for Uluru-Kata Tjuta National Park ligger turiststedet Yulara med Connellan Lufthavn. Der er kun flyvninger til og fra indenrigsdestinationer (Alice Springs, Cairns, Sydney og Perth).

Offentlig transport

Den eneste offentlige transport består af pendulbusser mellem Yulara og lufthavnen, og mellem Yulara og National Parken.

Trafik og parkering

Vejene i og omkring Uluru-Kata Tjuta National Park er velholdt, og der er meget lidt trafik. Når du kører rundt i en lejet bil, skal du være forberedt på kænguruer og andre dyreliv, der krydser gaden. 

Hoteller

Yulara er det eneste sted, hvor turister, der ønsker at se Ayers Rock kan bo i. Du kan slå lejr, men der er også luksushoteller. Uluru er en populær turistattraktion, og det anbefales at bestille dit ophold i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Ayers Rock (Uluru), anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Ayers Rock