Billeje Perth

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Perth.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Perth

 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Perth
EasyTerra Biludlejning Perth er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 10 af 10 Antal kundebedømmelser: 1
Gennemsnitlig bedømmelse: 10.0 / 10
Antal anmeldelser i Perth: 1
Peter Lammerding Hertz Perth Lufthavn
“Fremragende selskab”

“God hjemmeside. Klare betingelser. God service. Tilfreds kunde!”

21-03-2015 15:34

Information om Perth

Biludlejning Perth
Biludlejning Perth

Introduktion

Selvom Perth er afsidesliggende er det en af australiernes yndlingsbyer. Hvis man sendes til Perth på forretning er der en reel chance for, at man aldrig retunerer. Byen, den afslappede attitude og miljøet er yderst attraktivt. Nær Perth er der storslåede sandede strande, dejligt havvand og ujævne klippeformationer. Byens højdepunkt, bogstaveligt talt, er den enorme King's Park på toppen af bjerget Mount Eliza, fra hvor du har en fremragende udsigt over byen. 

Befolkning

Perth har omkring 1,5 millioner indbyggere, ca. 3/4 af hele Western Australias befolkning, i hvilken den er hovedstaden. Dette er en indikation af, hvor mennesketom resten af staten er. Western Australia er utrolig stor: 40 gange så stor som Nederlandene

Beliggenhed

Byen er beliggende i det sydvestlige Australien, på floden Swan River, som flyder ind i Det Indiske Ocean. Floden er opkaldt efter de sorte svaner, da floden er deres naturlige habitat. Kysten er flad, men mod øst for Perth ligger bakkerne af Darling Range. Den nærmeste større australske by er Adelaide, som ligger 2700 kilometer (!) østpå. 

Økonomi

Perth skylder de store mængder af naturlige ressourcer i Western Australia sin eksistens. Staten har enorme mængder af guld, jernmetal, nikkel, diamanter, olie og naturlige gasser. Mineselskabernes kontorer er beliggende i Perth. Deres produkter shippes via to havne: Fremantle ved munden af Swan River sydvest for bycentrum og Cockburn Sound mere sydpå. Dét at Perth er hovedstaden i Western Australia betyder at mange mennesker arbejder i regering. Derudover er byen et uddannelsescentrum; the University of Western Australia har nogle af landets bedste forskningscentre.

Lufthavne

Perth lufthavn er placeret øst for byen. Den har to terminaler, hvilke er at finde med en stor afstand imellem: indlandsterminalen er beliggende ca. 11 kilometer fra byen og den internationale terminal er ca. 16 kilometer fra byen. De to terminaler er forbundet med en pendulbus, for hvilken du skal betale for, med undtagelse af, hvis den er inkluderet i billetprisen. Fra begge terminaler afgår der busser (Airport City Shuttle) mod bycentrum. Fra indlandsterminalen er der også bybusser (Transperth).
I den sydlige forstad ligger den lille Jandakot lufthavn, hvilken anvendes til private og forretningsfly.

Offentlig transport

Byen har et godt offentligt transportsnetværk bestående af busser, toge og en færge. Der er fire servicer på skinner (Clarkson, Armidale, Midland og Fremantle) der alle afgår fra den centralt beliggende Perth station.

Busser i centrum (Central Business District og Central Area Transit) er gratis. Andre buslinjer afgår fra den centrale busstation på Mounts Bay Road eller fra den på Wellington Street. Der går en færge henover Swan River mellem Barrack Street på den nordlige bred og Perth Zoo på den sydlige.

For de som nyder togture anbefaler vi rejsen med Indian Pacific. Toget kører lige gennem Nullarbor Plains i delstaten South Australia. To gange ugentligt er der togafgange til Sydney (rejsetid: tre dage) og Adelaide (to dage). Disse toge afgår fra East Perth Terminal. Det er også muligt at tage bussen: Greyhound Australia går til Darwin (60 timer), Adelaide (36 timer), Melbourne (48 timer) og Sydney (60 timer).

Trafik og parkering

I Australien kører man i venstre side af vejen. Hvis der er et sted på Jorden, hvor du gerne vil lære at køre i venstre side, må det være i Perth. Bytrafikken er temmelig rolig med undtagelse af morgen og aften myldretiden. Der er fremragende motorveje i og omkring byen og byens gadeplan er regelmæssig og klar.   

Fra Perth løber the Great Eastern Highway mod øst. Husk, at afstandene i Australien er enorme. Tag kun på lange ture, hvis du er i god fysisk form og medbringer nok af mad og drikke. Forglem ikke at medbringe ekstra reservedæk. Selvom der er benzintanke og moteller langs vejen er de ofte langt fra hinanden. Rejsen fra Perth til Adelaide tager ca. 36 timer!

Hoteller

De mest luksuriøse hoteller er beliggende i Central Business District (midtbyen) men Perth har også et bredt udvalg af mere simple hoteller og bed & breakfast værelser. Specielt udenfor byen anbefaler vi bed & breakfast værelser: du vil få et godt indtryk af livet i det landlige Australien. Dertil er der mange moteller langs motorvejene. Generalt set er det ikke nødvendigt at booke et værelse i forvejen, med undtagelse af, hvis du har et specifikt hotel i bycentret i tankerne.

Eksterne kilder

For mere information om Perth anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Ace Rental Cars
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • M2000 Car Rental
 • Mighty Cars & Campers
 • Red Spot Car Rental
 • Thrifty

Biludlejningssteder i Perth

EasyTerra Biludlejning Perth sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Perth, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.