• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Cairns Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Cairns Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Cairns Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Cairns Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Cairns Lufthavn

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker

Tilbud af udlejere på Cairns Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Cairns Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.9 (7824)
  Fra kr 333 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Fra kr 347 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4785)
  Fra kr 497 / dag
 • Europcar

  8.2 (7231)
  Fra kr 361 / dag
 • Avis

  8.2 (5293)
  Fra kr 567 / dag
 • Hertz

  8.1 (6097)
  Fra kr 531 / dag
 • Budget

  8.1 (8922)
  Fra kr 463 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.9 (2875)
  Fra kr 463 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3788)
  Fra kr 607 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.8 (115)
  Fra kr 191 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2949)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Bargain Car Rentals

  7.6 (14)
  Fra kr 186 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3428)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Fra kr 248 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Cairns Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Cairns Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Cairns Lufthavn), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Cairns Lufthavn) er Oktober den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Cairns Lufthavn

Lokal information om Cairns Lufthavn

Cairns Lufthavn i en nøddeskal

Cairns Lufthavn ligger 8 kilometer fra Cairns. Lufthavnen er et populært turistmål for Australien, på grund af sin beliggenhed i nærheden af Det Store Barriere Rev og den tropiske (Daintree) regnskov. Cairns håndterer 4 millioner rejsende om året. Der er to terminaler, en for international og en for indenrigsflyvninger. Der er en pendulbus mellem terminalerne.

Der er ingen direkte togforbindelse mellem lufthavnen og Cairns. Busser kører regelmæssigt til centrummet. Lufthavnen ligger på Captain Cook Highway og let tilgængelig med bil. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er flere overnatningsmuligheder i nærheden.

Der er en bred vifte af butikker og restauranter. Der er ingen særlige businessfaciliteter på Cairns Lufthavn. Begge terminaler har banker, vekselkontorer, hæveautomater og førstehjælpsstationer. Det er muligt at få en rundvisning i lufthavnen. 

I luftfartsindustrien er Cairns Lufthavn angivet med forkortelserne CNS (IATA lufthavnskode) og YBCS (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Cairns Lufthavn.

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • East Coast Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • Bargain Car Rentals
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars