• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Brisbane

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Brisbane.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil den 27. marts - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Brisbane

EasyTerra Biludlejning Brisbane er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Brisbane

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Brisbane

Biludlejningstilbud i Brisbane

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Brisbane

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Brisbane

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Brisbane. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.9 (7817)
  Fra kr 372 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1691)
  Fra kr 280 / dag
 • Hertz

  8.5 (6087)
  Fra kr 212 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4776)
  Fra kr 377 / dag
 • Avis

  8.2 (5289)
  Fra kr 495 / dag
 • Europcar

  8.2 (7221)
  Fra kr 252 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • East Coast Car Rentals

  8.1 (115)
  Fra kr 227 / dag
 • Budget

  8.1 (8909)
  Fra kr 364 / dag
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.9 (2870)
  Fra kr 306 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3783)
  Fra kr 382 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Bargain Car Rentals

  7.3 (12)
  Fra kr 188 / dag
 • Ace Rental Cars

  7.2 (13)
  Fra kr 247 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3422)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alpha Car Hire

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Britz Motorhomes

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Apollo Car Rental

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Brisbane?

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Brisbane) er Maj den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Brisbane), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Brisbane), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Marts er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Marts er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Brisbane) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Brisbane) er Maj den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Brisbane) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Brisbane) er September den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Brisbane - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Brisbane) er September den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Brisbane

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Brisbane, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Brisbane

EasyTerra Biludlejning Brisbane sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

49 Barry Parade
55 Charlotte Street

Information om Brisbane

Indledning

Brisbane er hovedstaden i den australske delstat Queensland. Byen har en enorm appel på grund af det attraktive subtropiske klima, de venlige indbyggere og landskaber i området. Byen er omgivet af nationalparker og selvfølgelig strandene i nærheden af Brisbane (Gold Coast & Sunshine Coast) er fuldstændig populære. Desuden er byen et centrum for kultur med interessante museer, en levende musikscene og forskellige aktive teatergrupper.

Befolkning

Brisbane har omkring to millioner indbyggere og er den tredje største by i Australien. Desuden er det den hurtigst voksende by i landet. Den har en stor asiatisk indvandrergruppe, bestående bl.a. af kinesiske, taiwanske, vietnamesisk og indianere.

Beliggenhed

Byen ligger på østkysten af Australien, ved siden af Brisbane flodbredder. Floden udspringer fra Great Dividing Range vest for byen, og munder ud i Moreton Bay på den østlige side.

Økonomi

I de seneste år er informationsteknologi og bioteknologi blevet stadig vigtigere for Brisbane. Det er også et centrum for handel og finansielle tjenesteydelser. Industrien består hovedsagelig af olieraffinering, metal- og papirindustrien. Havnen i Brisbane er den tredje største havn i Australien. Byen er også et uddannelsescenter med ikke færre end syv universiteter og mange andre former for videregående uddannelser.

Lufthavne

Brisbane lufthavn ligger 20 kilometer nordøst for byen. Der er forbindelser med andre australske byer, men også til destinationer i Asien, Europa og Nord Amerika.

Lufthavn i Brisbane er let tilgængelig med din udlejningsbil. Fra lufthavnen er destinationer, som City, Gold Coast og Sunshine Coast tydeligt angivet. En køretur fra Brisbanes centrum til lufthavnen tager omkring en halv time. 

Offentlig transport

Brisbane har et fremragende og alsidig offentlige transportsystem. Der er færger (over Brisbane Flod), busser og tog. Alle disse former for transport har et kombineret billetsystem (TransLink). Således behøver du ikke at købe separate billetter hver gang. Fredag og lørdag aften er der natbusser og tog.

Loop er en gratis busservice, der kører rundt om Central Business Distriktet.

Trafik og parkering

Hvis du er vant til at køre i byer, vil du intet problem have i Brisbane. Det er ikke svært at finde en parkeringsplads for din udlejningsbil i byen, men taksterne er høje! Vær opmærksom på, at du ikke må parkere i Central Business Distriktet efter klokken fire om eftermiddagen. Desuden har mange gader ensrettet trafik. Husk, at på nogle veje i Brisbane skal man betale vejafgift.

Hoteller

Da Brisbane er en stor attraktion for unge turister, er der en bred vifte af simple hoteller og gæstehuse for rygsæksturister. Selv luksuriøse hoteller er bredt tilgængelige, samt selvbetjenings lejligheder.

Eksterne kilder

For mere information om Brisbane, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Thrifty
 • Avis
 • Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • East Coast Car Rentals
 • Budget
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Bargain Car Rentals
 • Ace Rental Cars
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 • Apollo Car Rental
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Brisbane