Billeje Brisbane

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Brisbane.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Brisbane.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Brisbane

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Brisbane
EasyTerra Biludlejning Brisbane er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Brisbane

Biludlejning Brisbane
Biludlejning Brisbane

Indledning

Brisbane er hovedstaden i den australske delstat Queensland. Byen har en enorm appel på grund af det attraktive subtropiske klima, de venlige indbyggere og landskaber i området. Byen er omgivet af nationalparker og selvfølgelig strandene i nærheden af Brisbane (Gold Coast & Sunshine Coast) er fuldstændig populære. Desuden er byen et centrum for kultur med interessante museer, en levende musikscene og forskellige aktive teatergrupper.

Befolkning

Brisbane har omkring to millioner indbyggere og er den tredje største by i Australien. Desuden er det den hurtigst voksende by i landet. Den har en stor asiatisk indvandrergruppe, bestående bl.a. af kinesiske, taiwanske, vietnamesisk og indianere.

Beliggenhed

Byen ligger på østkysten af Australien, ved siden af Brisbane flodbredder. Floden udspringer fra Great Dividing Range vest for byen, og munder ud i Moreton Bay på den østlige side.

Økonomi

I de seneste år er informationsteknologi og bioteknologi blevet stadig vigtigere for Brisbane. Det er også et centrum for handel og finansielle tjenesteydelser. Industrien består hovedsagelig af olieraffinering, metal- og papirindustrien. Havnen i Brisbane er den tredje største havn i Australien. Byen er også et uddannelsescenter med ikke færre end syv universiteter og mange andre former for videregående uddannelser.

Lufthavne

Brisbane lufthavn ligger 20 kilometer nordøst for byen. Der er forbindelser med andre australske byer, men også til destinationer i Asien, Europa og Nord Amerika.

Lufthavn i Brisbane er let tilgængelig med din udlejningsbil. Fra lufthavnen er destinationer, som City, Gold Coast og Sunshine Coast tydeligt angivet. En køretur fra Brisbanes centrum til lufthavnen tager omkring en halv time. 

Offentlig transport

Brisbane har et fremragende og alsidig offentlige transportsystem. Der er færger (over Brisbane Flod), busser og tog. Alle disse former for transport har et kombineret billetsystem (TransLink). Således behøver du ikke at købe separate billetter hver gang. Fredag og lørdag aften er der natbusser og tog.

Loop er en gratis busservice, der kører rundt om Central Business Distriktet.

Trafik og parkering

Hvis du er vant til at køre i byer, vil du intet problem have i Brisbane. Det er ikke svært at finde en parkeringsplads for din udlejningsbil i byen, men taksterne er høje! Vær opmærksom på, at du ikke må parkere i Central Business Distriktet efter klokken fire om eftermiddagen. Desuden har mange gader ensrettet trafik. Husk, at på nogle veje i Brisbane skal man betale vejafgift.

Hoteller

Da Brisbane er en stor attraktion for unge turister, er der en bred vifte af simple hoteller og gæstehuse for rygsæksturister. Selv luksuriøse hoteller er bredt tilgængelige, samt selvbetjenings lejligheder.

Eksterne kilder

For mere information om Brisbane, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Brisbane

EasyTerra Biludlejning Brisbane sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Brisbane, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.