DKK (kr)
 • Svenska
 • Français
 • Español
 • Vlaams
 • Nederlands
 • English (US)
 • Deutsch
 • Deutsch (CH)
 • Deutsch (AT)
 • Italiano
 • Português
 • Polski
 • English (UK)
 • Suomi
 • Dansk
 • Norsk
  • Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Artikeloversigt
Nul bekymringer

Biludlejning uden besvær med Worry Free

Bør jeg tegne fuld selvrisikodækning? Hvilke forsikringer har jeg som minimum brug for? Hvilket udlejningsfirma er det rigtige for mig? Alle disse svære spørgsmål er du nødt til at besvare, inden du kan leje en bil til din ferie. Det synes vi er komplet overflødigt. Derfor har vi lavet kategorien Worry Free. Den rummer et udvalg af de allerbedste biler, som lever op til de vigtigste krav.

Biludlejning uden besvær med Worry Free

Hvilke krav skal en bil i Worry Free-kategorien leve op til?

Det er ikke nemt for en bil at blive klassificeret som Worry Free. Denne kategori omfatter kun de allerbedste biler. Derfor kan du som kunde være helt sikker på, at alt er arrangeret korrekt, og at du ikke pludselig står med store ekstraudgifter. Biler kan kun optages i denne kategori, hvis de overholder fire strenge krav.

Selvrisikodækning

Hvad sker der, hvis der opstår skader på bilen eller den bliver stjålet? Bare rolig. Bilerne er forsikret mod skader og tyveri som en del af standardforsikringen, selvom du ofte vil skulle betale en stor selvrisiko. Derfor er det en god ide at sænke selvrisikoen gennem forsikringstilkøb. Bilerne i kategorien Worry Free har ingen selvrisiko, eller også er den dækket af os, hvilket vil sige, at vi betaler for skaderne. Mere om forsikring og selvrisiko Alt om forsikring og fradrag

Økonomisk prispolitik

Din udlejningsbil har altid en fuld tank, når du henter den, og du afleverer den igen med en fuld tank. Denne løsning er meget billigere end at betale for benzinen på forhånd og så få udlejningsfirmaet til at fylde bilen op for dig. På denne måde betaler du nemlig kun for den benzin, du rent faktisk bruger. Vil du spare endnu mere? Find den billigste benzinstation, og fyld tanken op der. Læs mere om brændstofpolitik

Ubegrænset kilometerantal

Du har ingen ekstraudgifter, uanset om du kører 100 eller 1.000 kilometer om dagen. Selvom du ender med at køre mere end forventet, eller måske bare kommer til at tage den forkerte afkørsel lidt for ofte, får du altså ikke pludselig udstukket en kæmpe regning. Kort sagt én ting mindre at bekymre sig om.

Stor kundetilfredshed

Vi medtager kun de bedste udlejningsfirmaer i vores Worry Free-kategori. Det vil sige udlejningsfirmaerne med en høj gennemsnitlig kundebedømmelse. Scoren er baseret på bedømmelserne fra andre brugere, der tidligere har lejet en bil gennem det pågældende udlejningsfirma.

FAQ’s

Med Worry Free-kategorien er det langt nemmere at vælge den rigtige bil, og derfor lejer de fleste kunder ikke overraskende en bil fra denne kategori. Du kan læse mere i FAQ-afsnittet nedenfor. Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål? Så kontakt os endelig.

Koster Worry Free-kategorien ekstra? Ikke nødvendigvis. Worry Free er nemlig ikke en tilkøbspakke, men derimod en klassificering, vi tildeler alle biler, der lever op til kravene i denne kategori. Biler, der ikke lever op til kravene i Worry Free-kategorien, er f.eks. dårligere forsikret, eller du kan kun køre et begrænset antal kilometer uden at skulle betale ekstra. Derfor er prisen måske lavere end en tilsvarende bil i Worry Free-kategorien. Det kan dog betyde, at du får en regning efterfølgende. Har jeg brug for flere forsikringer end den inkluderede standardforsikring? Alle biler fra EasyTerra udlejes med kaskoforsikring, ansvarsforsikring og tyveriforsikring som standardforsikring. Herudover giver det eventuelt god mening at vælge omfattende dækning eller selvrisikodækning. Dette afhænger af dine ønsker og din situation. Selvrisikoen er altid dækket for biler i Worry Free-kategorien, og du skal derfor aldrig betale dette beløb selv. Læs mere om forsikring og selvrisiko her. Alt om forsikring og fradrag Hvad gør jeg, hvis den ønskede bil ikke befinder sig i Worry Free-kategorien? Det betyder, at den ikke lever op til en eller flere af de beskrevne kategorier på denne side. Er selvrisikoen ikke dækket? I så fald kan du under bookingen angive, at du ønsker denne dækning, så arrangerer vi det for dig. Hvis det drejer sig om et af de andre krav, bør du gøre op med dig selv, hvor vigtigt det er for dig, at bilen lever op til kravene i Worry Free-kategorien, eller om du stadig foretrækker at holde fast i den først valgte bil uanset hvad. Skal jeg stadig betale et depositum for biler i Worry Free-kategorien? Sandsynligvis. De fleste udlejningsfirmaer opkræver et depositum, som du betaler med dit kreditkort, når du afhenter bilen. Da selvrisikoen er dækket for biler med Worry-Free-mærket, vil dette beløb altid blive refunderet til dig, selvom bilen bliver beskadiget. I så fald vil vi dække skaden for dig. Det er klogt at kontrollere lejebetingelserne, da nogle skader, såsom skade på dæk eller ruder, ikke altid er dækket. Hvad sker der, hvis der opstår skader på bilen? Hvis bilen bliver beskadiget, skal du i første omgang selv betale det relevante beløb til udlejningsfirmaet ved aflevering af bilen. Kontakt os med det samme, så vi kan refundere beløbet til dig hurtigst muligt. Vi har i den forbindelse brug for følgende dokumenter fra dig:

- udlejningsaftalen
- skadesrapporten fra udlejningsfirmaet
- politirapport eller en skriftlig udtalelse fra politiet i tilfælde af en soloulykke
- betalingsbevis og/eller en kopi af kreditkortafregningen

Når du har foretaget en booking, modtager du en kupon per e-mail. Kuponen fortæller i et tydeligt og klart sprog, hvad du skal gøre i tilfælde af skader eller tyveri.
 1. Hjem
 2. Hvordan vælger jeg den rigtige udledningsbil?
 3. Biludlejning uden besvær med Worry Free