• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Funchal

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Funchal.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Funchal

EasyTerra Biludlejning Funchal er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Funchal

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Funchal

Biludlejningstilbud i Funchal

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Funchal

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Funchal

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Funchal. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.3 (7778)
  Fra kr 197 / dag
 • Guerin

  8.3 (920)
  Fra kr 196 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Europcar

  8.2 (7171)
  Fra kr 196 / dag
 • Sixt

  8.1 (2824)
  Fra kr 189 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (3760)
  Fra kr 173 / dag
 • Budget

  7.9 (8849)
  Fra kr 185 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.9 (2916)
  Fra kr 167 / dag
 • Enterprise

  7.9 (1687)
  Fra kr 219 / dag
 • Rent a star

  7.9 (755)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.5 (4742)
  Fra kr 197 / dag
 • Centauro

  7.4 (4379)
  Fra kr 140 / dag
 • Avis

  7.4 (5258)
  Fra kr 195 / dag
 • Payless Car Rental

  7.2 (447)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Hertz

  7.2 (6042)
  Fra kr 209 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • SurPrice car rentals

  6.9 (445)
  Fra kr 140 / dag
 • Bravacar

  6.7 (55)
  Fra kr 200 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.5 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Drive and go

  6.4 (266)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  6.3 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  5.8 (4998)
  Fra kr 174 / dag
 • InterRent

  5.7 (5930)
  Fra kr 515 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 258 / dag

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Funchal?

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Funchal), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Funchal), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Funchal) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Funchal) er Januar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Funchal - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Funchal) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Funchal

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Funchal, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Funchal

EasyTerra Biludlejning Funchal sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

175 B Estrada Monumental
Estrada Monumental 274
Estrada Monumental 284
Largo Antonio Nobre 164
R. Dr. Ernesto de Oliveira 123

Information om Funchal

Introduktion

Funchal er hovedstaden på Madeira, en portugisiske ø-gruppe af vulkansk oprindelse ud for kysten af Nordafrika. Den største ø er også kaldet Madeira, den eneste anden beboede ø - Porto Santo - er meget mindre. Der er nogle andre små ubeboede øer, ofte lidt mere end små sten. 

Navnet Funchal betyder 'Fennikel', som vokser i store mængder på øen. Byens centrum er Sé Katedralen, som blev bygget mellem 1493 og 1517. Der er også glimrende designet haver, ligesom det Botaniske have (Jardim Botânico), en Orkidé have (Jardim Orquídea) og haverne i det tidligere Monte Palace hotel.

Madeira er berømt for vin, som er fremstillet dér. I det 18. århundrede var Amerika den største kunde. Da Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1776, en skål blev foretaget med et glas fra Madeira.

Befolkning

Byen har 140,000 indbyggere, hvilket gør det til den største by på øen. Hele øhavet har 270,000 indbyggere.

Beliggenhed

Funchal ligger på den sydlige kyst af øen mellem Santa Cruz og Câmara de Lobos. Andre byer på Madeira er Faial (21 kilometer mod nord), Santana (25 kilometer mod nord) og Machico (17 kilometer mod nordvest). Mod nord for byen ligger Pico Ruivo de Santana (1862 m).
Øen ligger tættere på Marokko (600 kilometer mod øst) end til sit moderland, Portugal (1100 kilometer mod nordvest)

Økonomi

Madeira afhænger af landbrug, især sukker, vin, druer og bananer. Tropisk frugt er også vokset på øen, som konserveres på øen og derefter eksporteret. Hertil kommer, broderede tekstilvarer er en vigtig eksportvare. Fiskeriet spiller også en beskeden rolle i økonomien.
I den seneste tid er turisme blevet mere og mere vigtigt.
Madeira er en autonom region i Portugal, hvilket betyder, at den har sine egne regler, love og afgifter. Det afhænger kun af moderlandet inden for udenrigspolitik og forsvar.

Lufthavne

Madeira International Lufthavn ligger i nærheden af Santa Cruz, omkring 30 minutter med bil fra hovedstaden. Dens landingspladsen plejede at være meget kort, men med støtte fra Den Europæiske Union er det blevet meget forbedret. Der er daglige afgange til Lissabon og flere andre europæiske byer. Flyvetiden fra Lissabon til Madeira tager omkring halvanden time. Porto Santo har også en lufthavn. Flyvetiden mellem de to øer er kun omkring 15 minutter.

Offentlig transport

De fleste buslinjer stopper i nærheden af marinaen på Avenida do Mar e das Comunidades Madeirenses. Der er glimrende forbindelser til resten af øen. Der er en færgeservice mellem Madeira og Porto Santo, som varer omkring 2.5 timer.

Trafik og parkering

Der er kun en 'motorvej' på øen fra Santa Cruz gennem lufthavnen og Funchal to Câmara de Lobos. Til nord for Funchal går denne vej gennem tunneler i bjergene. En udlejningsbil er en glimrende måde at udforske øen. Husk, at vejene er smalle og kurvede og stærk vind er et almindeligt fænomen på øen. Desuden er der næsten ingen tankstationer uden for byerne.

Funchal har flere parkeringspladser rundt omkring i centrum, for eksempel i nærheden af marinaen og Via à Cota 40.

Hoteller

I centrum af Funchal er der et par hoteller, men de fleste turisthoteller og feriesteder er beliggende i den vestlige del af byen i det såkaldte hotellets områder. Andre turistcentre er Câmara de Lobos og Ribeira Brava, som begge er placeret til vest for Funchal. Der er en stor forskel i priserne mellem højsæsonen og lavsæsonen. Ofte er priser dobbelt så høj i højsæsonen, hvilket er i løbet af sommeren og omkring jul, når du virkelig har brug for at booke din plads på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Funchal anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Guerin
 • National Car Rental
 • Europcar
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Keddy By Europcar
 • Enterprise
 • Rent a star
 • Thrifty
 • Centauro
 • Avis
 • Payless Car Rental
 • Hertz
 • Global Rent a Car
 • SurPrice car rentals
 • Bravacar
 • Rhodium Car Rental
 • Drive and go
 • FireFly Car Rental
 • Goldcar
 • InterRent
 • Goldcar Key'n Go
 1. Hjem
 2. Biludlejning Portugal
 3. Biludlejning Funchal