Billeje Funchal

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Funchal.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Funchal

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Biludlejning Madeira
  4. Biludlejning Funchal
EasyTerra Biludlejning Funchal er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.5 af 10 Antal kundebedømmelser: 25
Allan Guerin Funchal Lufthavn
“Ingen skjulte udgifter”

“Ingen skjulte udgifter. Alt fungerede og til tiden.”

08-05-2019 12:48
Svend Holm Svendsen Budget Funchal Lufthavn
“Fin behandling”

“Fin behandling, men forsikringen er svær at gennemskue”

29-03-2019 15:57
Klaus Kjã¦rsholm Boie SIXT Rent a Car Funchal Lufthavn
“Ferie på Madeira”

“Det er nemt af modtage og aflevere bilen ved lufthavnen på Madeira”

18-02-2019 13:37

Information om Funchal

Biludlejning Funchal
Biludlejning Funchal

Introduktion

Funchal er hovedstaden på Madeira, en portugisiske ø-gruppe af vulkansk oprindelse ud for kysten af Nordafrika. Den største ø er også kaldet Madeira, den eneste anden beboede ø - Porto Santo - er meget mindre. Der er nogle andre små ubeboede øer, ofte lidt mere end små sten. 

Navnet Funchal betyder 'Fennikel', som vokser i store mængder på øen. Byens centrum er Sé Katedralen, som blev bygget mellem 1493 og 1517. Der er også glimrende designet haver, ligesom det Botaniske have (Jardim Botânico), en Orkidé have (Jardim Orquídea) og haverne i det tidligere Monte Palace hotel.

Madeira er berømt for vin, som er fremstillet dér. I det 18. århundrede var Amerika den største kunde. Da Uafhængighedserklæringen blev underskrevet i 1776, en skål blev foretaget med et glas fra Madeira.

Befolkning

Byen har 140,000 indbyggere, hvilket gør det til den største by på øen. Hele øhavet har 270,000 indbyggere.

Beliggenhed

Funchal ligger på den sydlige kyst af øen mellem Santa Cruz og Câmara de Lobos. Andre byer på Madeira er Faial (21 kilometer mod nord), Santana (25 kilometer mod nord) og Machico (17 kilometer mod nordvest). Mod nord for byen ligger Pico Ruivo de Santana (1862 m).
Øen ligger tættere på Marokko (600 kilometer mod øst) end til sit moderland, Portugal (1100 kilometer mod nordvest)

Økonomi

Madeira afhænger af landbrug, især sukker, vin, druer og bananer. Tropisk frugt er også vokset på øen, som konserveres på øen og derefter eksporteret. Hertil kommer, broderede tekstilvarer er en vigtig eksportvare. Fiskeriet spiller også en beskeden rolle i økonomien.
I den seneste tid er turisme blevet mere og mere vigtigt.
Madeira er en autonom region i Portugal, hvilket betyder, at den har sine egne regler, love og afgifter. Det afhænger kun af moderlandet inden for udenrigspolitik og forsvar.

Lufthavne

Madeira International Lufthavn ligger i nærheden af Santa Cruz, omkring 30 minutter med bil fra hovedstaden. Dens landingspladsen plejede at være meget kort, men med støtte fra Den Europæiske Union er det blevet meget forbedret. Der er daglige afgange til Lissabon og flere andre europæiske byer. Flyvetiden fra Lissabon til Madeira tager omkring halvanden time. Porto Santo har også en lufthavn. Flyvetiden mellem de to øer er kun omkring 15 minutter.

Offentlig transport

De fleste buslinjer stopper i nærheden af marinaen på Avenida do Mar e das Comunidades Madeirenses. Der er glimrende forbindelser til resten af øen. Der er en færgeservice mellem Madeira og Porto Santo, som varer omkring 2.5 timer.

Trafik og parkering

Der er kun en 'motorvej' på øen fra Santa Cruz gennem lufthavnen og Funchal to Câmara de Lobos. Til nord for Funchal går denne vej gennem tunneler i bjergene. En udlejningsbil er en glimrende måde at udforske øen. Husk, at vejene er smalle og kurvede og stærk vind er et almindeligt fænomen på øen. Desuden er der næsten ingen tankstationer uden for byerne.

Funchal har flere parkeringspladser rundt omkring i centrum, for eksempel i nærheden af marinaen og Via à Cota 40.

Hoteller

I centrum af Funchal er der et par hoteller, men de fleste turisthoteller og feriesteder er beliggende i den vestlige del af byen i det såkaldte hotellets områder. Andre turistcentre er Câmara de Lobos og Ribeira Brava, som begge er placeret til vest for Funchal. Der er en stor forskel i priserne mellem højsæsonen og lavsæsonen. Ofte er priser dobbelt så høj i højsæsonen, hvilket er i løbet af sommeren og omkring jul, når du virkelig har brug for at booke din plads på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Funchal anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Funchal

EasyTerra Biludlejning Funchal sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Funchal, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.