Billeje Cairns

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cairns.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cairns

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Cairns
EasyTerra Biludlejning Cairns er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Cairns

Indledning

Cairns er en attraktiv by i den nordøstlige del af Australien, i Queensland stat. Der kommer især stor skare af japanske turister til Cairns, som kan ses fra skilte, der er fundet mange steder og som står på engelsk og japansk. Byens område er smukt, med tropiske regnskove og strande mod nord og syd for Cairns. Det er også udgangspunktet for ture til Great Barrier Reef: Verdens største koralrev. Der er også smukke golfbaner, som ligger i nærheden af Cairns.

Befolkning

Cairns har mere end 150.000 indbyggere, men befolkning vokser hurtigt. Mange australiere og indvandrere vælger Cairns som deres hjem på grund af det tropiske klima og smukke omgivelser.

Beliggenhed

Cairns ligger på østkysten af Halvøen Cape York, i den nordøstlige del af Australien, mellem Coral Sea og the Great Dividing Range. Nord for byen ligger mange strande, der tilsammen kaldes Northern Beaches. Alle disse strande er let tilgængelig med udlejningsbil, fordi der er afkørsler i Captain Cook Motorvejen, der fører til den nordlige spids af Halvøen Cape York. 

Økonomi

Turisme er den største indtægtskilde for Cairns. Efter SydneyMelbourne og Brisbane, er Cairns den mest populære destination for udenlandske turister i Australien. Turisme er tæt fulgt op af sukkerproduktionen og eksporten af sukker, olie og gas gennem havnen i Cairns. Den samme havn spiller også en stor rolle i turismen til Great Barrier Reef.

Lufthavne

Cairns International Lufthavn ligger 7 kilometer nord for byens centrum og let tilgængeligt med udlejningsbil: Lufthavnen ligger lige ved siden af Captain Cook Motorvejen (drej til højre ad Tom McDonald Drive). Fra Cairns kan du nå mange australske destinationer: Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne, PerthDarwinAlice Springs og Ayers Rock. Desuden er der internationale forbindelser til Auckland, Tokyo, Hong Kong, Guam, Port Moresby og Singapore.

Offentlig transport

Marlin Coast Sunbus opretholder en regelmæssig service fra det centrale marked (i det Centrale Business Distrikt) til forstæderne og til Northern Beaches.

Der er også en højhastighedstog til Brisbane, og der er en speciel togtur for turister: Kuranda Scenic Railway.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at besøge de mange attraktioner omkring Cairns. Byens centrum bør undgås, og vi anbefaler ikke at køre der i myldretiden. Der er masser af parkeringspladser i Cairns. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden, men omkring centrummet kan du ofte finde steder, hvor du kan parkere gratis i op til otte timer. Der er også flere parkeringspladser.

Hoteller

Cairns har en meget bred vifte af indkvarteringsmuligheder. Der er hundredvis af steder, der varierer fra Bed & Breakfasts og vandrehjem til luksuriøse internationale hotelkæder. Mellem disse yderpunkter er der også en langt række af hotelværelser. Desuden er der fem campingpladser rundt omkring i byen, hvor du kan slå dit telt op, leje en campingvogn eller parkere din camper. I højsæsonen (juni til september), anbefales det at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Cairns, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Cairns

EasyTerra Biludlejning Cairns sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Cairns, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.