• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Cairns

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Cairns.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Cairns

EasyTerra Biludlejning Cairns er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Cairns

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Cairns

Biludlejningstilbud i Cairns

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Cairns

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Cairns

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Cairns. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.7 (7920)
  Fra kr 380 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1712)
  Fra kr 420 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4903)
  Fra kr 391 / dag
 • Hertz

  8.2 (6177)
  Fra kr 457 / dag
 • Avis

  8.1 (5359)
  Fra kr 460 / dag
 • Europcar

  8.1 (7341)
  Fra kr 330 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.9 (115)
  Fra kr 338 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.8 (17)
  Fra kr 172 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2997)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  7.3 (9014)
  Fra kr 341 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.9 (13)
  Fra kr 232 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 366 / dag
 • Apollo Car Rental

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3864)
  Fra kr 454 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Britz Motorhomes

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Cairns?

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Maj er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Cairns), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Cairns), er Marts den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Maj er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Cairns) er November den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Cairns) er Maj den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Marts er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Cairns) er Marts den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Cairns - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Cairns) er Oktober den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Cairns

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Cairns, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Cairns

EasyTerra Biludlejning Cairns sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Cairns

Indledning

Cairns er en attraktiv by i den nordøstlige del af Australien, i Queensland stat. Der kommer især stor skare af japanske turister til Cairns, som kan ses fra skilte, der er fundet mange steder og som står på engelsk og japansk. Byens område er smukt, med tropiske regnskove og strande mod nord og syd for Cairns. Det er også udgangspunktet for ture til Great Barrier Reef: Verdens største koralrev. Der er også smukke golfbaner, som ligger i nærheden af Cairns.

Befolkning

Cairns har mere end 150.000 indbyggere, men befolkning vokser hurtigt. Mange australiere og indvandrere vælger Cairns som deres hjem på grund af det tropiske klima og smukke omgivelser.

Beliggenhed

Cairns ligger på østkysten af Halvøen Cape York, i den nordøstlige del af Australien, mellem Coral Sea og the Great Dividing Range. Nord for byen ligger mange strande, der tilsammen kaldes Northern Beaches. Alle disse strande er let tilgængelig med udlejningsbil, fordi der er afkørsler i Captain Cook Motorvejen, der fører til den nordlige spids af Halvøen Cape York. 

Økonomi

Turisme er den største indtægtskilde for Cairns. Efter SydneyMelbourne og Brisbane, er Cairns den mest populære destination for udenlandske turister i Australien. Turisme er tæt fulgt op af sukkerproduktionen og eksporten af sukker, olie og gas gennem havnen i Cairns. Den samme havn spiller også en stor rolle i turismen til Great Barrier Reef.

Lufthavne

Cairns International Lufthavn ligger 7 kilometer nord for byens centrum og let tilgængeligt med udlejningsbil: Lufthavnen ligger lige ved siden af Captain Cook Motorvejen (drej til højre ad Tom McDonald Drive). Fra Cairns kan du nå mange australske destinationer: Brisbane, Gold Coast, Sydney, Melbourne, PerthDarwinAlice Springs og Ayers Rock. Desuden er der internationale forbindelser til Auckland, Tokyo, Hong Kong, Guam, Port Moresby og Singapore.

Offentlig transport

Marlin Coast Sunbus opretholder en regelmæssig service fra det centrale marked (i det Centrale Business Distrikt) til forstæderne og til Northern Beaches.

Der er også en højhastighedstog til Brisbane, og der er en speciel togtur for turister: Kuranda Scenic Railway.

Trafik og parkering

En udlejningsbil er et ideelt transportmiddel for at besøge de mange attraktioner omkring Cairns. Byens centrum bør undgås, og vi anbefaler ikke at køre der i myldretiden. Der er masser af parkeringspladser i Cairns. I byens centrum skal du betale for at parkere på gaden, men omkring centrummet kan du ofte finde steder, hvor du kan parkere gratis i op til otte timer. Der er også flere parkeringspladser.

Hoteller

Cairns har en meget bred vifte af indkvarteringsmuligheder. Der er hundredvis af steder, der varierer fra Bed & Breakfasts og vandrehjem til luksuriøse internationale hotelkæder. Mellem disse yderpunkter er der også en langt række af hotelværelser. Desuden er der fem campingpladser rundt omkring i byen, hvor du kan slå dit telt op, leje en campingvogn eller parkere din camper. I højsæsonen (juni til september), anbefales det at booke dit hotelværelse i god tid.

Eksterne kilder

For mere information om Cairns, anbefaler vi Google og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • Thrifty
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • East Coast Car Rentals
 • Bargain Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Ace Rental Cars
 • Sixt
 • Apollo Car Rental
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 • FireFly Car Rental
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Cairns