• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Coolangatta

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Coolangatta.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Coolangatta

EasyTerra Biludlejning Coolangatta er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Coolangatta

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Coolangatta

Biludlejningstilbud i Coolangatta

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Coolangatta

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker

Biludlejningsfirmaer i Coolangatta

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Coolangatta. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  9 (7778)
  Fra kr 413 / dag
 • Enterprise

  8.7 (1687)
  Fra kr 415 / dag
 • Hertz

  8.6 (6042)
  Fra kr 551 / dag
 • Europcar

  8.5 (7171)
  Fra kr 479 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4742)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.3 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8 (8849)
  Fra kr 397 / dag
 • Avis

  8 (5258)
  Fra kr 476 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.9 (113)
  Fra kr 265 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  7.8 (3760)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Bargain Car Rentals

  7.8 (10)
  Fra kr 264 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Ace Rental Cars

  7.3 (13)
  Fra kr 339 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.2 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alpha Car Hire

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Coolangatta?

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Coolangatta) er Juni den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Coolangatta), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Coolangatta), er November den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. November er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Coolangatta) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Coolangatta) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. November er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Coolangatta) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Coolangatta) er November den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Coolangatta) er Juni den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Coolangatta) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Coolangatta) er Juli den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. November er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Coolangatta) er Juli den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Coolangatta - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Coolangatta) er Juni den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Coolangatta

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Coolangatta, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Coolangatta

EasyTerra Biludlejning Coolangatta sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Coolangatta

Indledning 

Coolangatta er den sydligste forstad i Gold Coast City på den australske østkyst. Navngivningen er lidt bizar: stedet blev opkaldt efter skonnerten Coolangatta, som forliste her i 1846 under en voldsom storm. Coolangatta og omkringliggende steder er populære feriemål på grund af strandene på Gold Coast.

Befolkning 

Byen har over 5.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Coolangatta ligger på Australiens østkyst, lige i Queensland (men en del af lufthavnens landingsbane ligger i New South Wales). Coolangatta har et fugtigt, subtropisk klima med mest nedbør i marts. Coolangatta udgør virkelig en gruppe med Tweed Heads, men denne 'Twin Town' ligger i New South Wales.

Økonomi

Ligesom Tweed Heads har Coolangatta et stort fiskersamfund, og derfor danner skaldyr en væsentlig ingrediens i menuerne på turistområdernes restauranter og hoteller. Turisme er en anden vigtig indtægtskilde. Mange australske pensionister vælger også at bosætte sig ved Gold Coast.

Lufthavne 

Man plejede at kalde lufthavnen efter Coolangatta, men i dag hedder Gold Coast Lufthavn. Det ligger lige vest for Coolangatta mellem Gold Coast Highway og Pacific Highway. Derfor er det nemt at køre til lufthavnen med udlejningsbil.

Offentlig transport

Adskillige busser kører langs Gold Coast, for eksempel mellem Tweed Heads, Coolangatta og Surfers Paradise, men også til Kingscliff, West Tweed og Banora Point. Der er en naturskøn busrute til Murwillumbah. Busser kører også en gang pr. time til de mindre fyldte strande i Bogangar og Pottsville, syd for Coolangatta.

Trafik og parkering

Gaderne i centrum af Coolangatta (og Tweed Heads) er langt mindre travlt siden Pacific Highway blev flyttet. Du vil ingen problemer have med at finde din vej rundt, og finde en ledig parkeringsplads er heller ikke noget problem. Husk dog på, at nogle gader er meget stejle. Andre destinationer langs den australske østkyst kan nås med udlejningsbil ad Gold Coast Highway og Pacific Highway.

Hoteller

Som en af Australiens mest populære strand destinationer har Coolangatta ingen mangel på indkvarteringsmuligheder: pensionater, hoteller, feriecentre og lejligheder. Vi anbefaler, at du booker dit værelse i god tid, når du besøger Gold Coast i sommermånederne (i Australien: fra november til marts).

Eksterne kilder 

For mere information om Coolangatta, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Mellemklasse

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • National Car Rental
 • Budget
 • Avis
 • East Coast Car Rentals
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Bargain Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • Ace Rental Cars
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Coolangatta