Billeje Coolangatta

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Coolangatta.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Coolangatta.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Coolangatta

  1. Hjem
  2. Biludlejning Australien
  3. Biludlejning Coolangatta
EasyTerra Biludlejning Coolangatta er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Coolangatta

Indledning 

Coolangatta er den sydligste forstad i Gold Coast City på den australske østkyst. Navngivningen er lidt bizar: stedet blev opkaldt efter skonnerten Coolangatta, som forliste her i 1846 under en voldsom storm. Coolangatta og omkringliggende steder er populære feriemål på grund af strandene på Gold Coast.

Befolkning 

Byen har over 5.000 indbyggere.

Beliggenhed 

Coolangatta ligger på Australiens østkyst, lige i Queensland (men en del af lufthavnens landingsbane ligger i New South Wales). Coolangatta har et fugtigt, subtropisk klima med mest nedbør i marts. Coolangatta udgør virkelig en gruppe med Tweed Heads, men denne 'Twin Town' ligger i New South Wales.

Økonomi

Ligesom Tweed Heads har Coolangatta et stort fiskersamfund, og derfor danner skaldyr en væsentlig ingrediens i menuerne på turistområdernes restauranter og hoteller. Turisme er en anden vigtig indtægtskilde. Mange australske pensionister vælger også at bosætte sig ved Gold Coast.

Lufthavne 

Man plejede at kalde lufthavnen efter Coolangatta, men i dag hedder Gold Coast Lufthavn. Det ligger lige vest for Coolangatta mellem Gold Coast Highway og Pacific Highway. Derfor er det nemt at køre til lufthavnen med udlejningsbil.

Offentlig transport

Adskillige busser kører langs Gold Coast, for eksempel mellem Tweed Heads, Coolangatta og Surfers Paradise, men også til Kingscliff, West Tweed og Banora Point. Der er en naturskøn busrute til Murwillumbah. Busser kører også en gang pr. time til de mindre fyldte strande i Bogangar og Pottsville, syd for Coolangatta.

Trafik og parkering

Gaderne i centrum af Coolangatta (og Tweed Heads) er langt mindre travlt siden Pacific Highway blev flyttet. Du vil ingen problemer have med at finde din vej rundt, og finde en ledig parkeringsplads er heller ikke noget problem. Husk dog på, at nogle gader er meget stejle. Andre destinationer langs den australske østkyst kan nås med udlejningsbil ad Gold Coast Highway og Pacific Highway.

Hoteller

Som en af Australiens mest populære strand destinationer har Coolangatta ingen mangel på indkvarteringsmuligheder: pensionater, hoteller, feriecentre og lejligheder. Vi anbefaler, at du booker dit værelse i god tid, når du besøger Gold Coast i sommermånederne (i Australien: fra november til marts).

Eksterne kilder 

For mere information om Coolangatta, anbefaler vi Google og de følgende kilder: 

Biludlejningssteder i Coolangatta

EasyTerra Biludlejning Coolangatta sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Coolangatta, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.