• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Sydney

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sydney.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sydney

EasyTerra Biludlejning Sydney er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Sydney

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Sydney

Biludlejningstilbud i Sydney

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Sydney

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Sydney

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Sydney. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Hertz

  8.9 (7053)
  Fra kr 329 / dag
 • Enterprise

  8.8 (2009)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  8.7 (6117)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8.6 (9826)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • East Coast Car Rentals

  8.6 (131)
  Fra kr 147 / dag
 • Alamo

  8.5 (8924)
  Fra kr 310 / dag
 • Bargain Car Rentals

  8.5 (20)
  Fra kr 119 / dag
 • Thrifty

  8.4 (5634)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4487)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Sixt

  7.9 (3476)
  Fra kr 295 / dag
 • Europcar

  7.5 (8344)
  Fra kr 274 / dag
 • Goldcar

  7.4 (5635)
  Fra kr 120 / dag
 • Ace Rental Cars

  6.5 (14)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.5 (413)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Apollo Car Rental

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  7.5 (3868)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alpha Car Hire

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  7.9 (3566)
  Fra kr 260 / dag
 • Green Motion

  7.6 (1980)
  Fra kr 230 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.8 (566)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Travel Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Sydney?

Biludlejere i og omkring Sydney

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Sydney, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Sydney

EasyTerra Biludlejning Sydney sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

10/209 Harris St
129 Princes Hwy
13 Sarah St
142-144 Parramatta Rd
157 Walker St
158 Adderley St W
182-196 O'Riordan St
1A Worth St
2 Lee St
203 Victoria St
242 Arden St
296 Coward St
30 Pitt St
31 Bay Rd
31 Higginbotham Rd
36 College St
395 Pitt St
55 Pirrama Road
6 Long St
67-69 Hawkesbury Rd
69 Sydenham Rd
7 Coleman St
70 Murray Street
818 George St
9 Culverston Rd
93 William St
95 Parramatta Rd
95 Riley St
Sir John Young Crescent

Information om Sydney

Introduktion

Sydney er den største by i Australien, selvom det ikke er hovedstaden som mange folk tror. Hovedstaden er Canberra som blev hovedstaden på grund af rivaliseringen mellem Sydney og Melbourne. Det blev endelig besluttet at bygge hovedstaden mellem disse to store byer.
Sydney er en meget international by, og den er beliggende på det sted hvor de første britere satte fod på det australske kontinent og grundlagde en straffekoloni. Med undtagelse af moderne skyskrabere og det smukke Opera House (operahuset) er der også bygninger i viktoriansk stil, f.eks i det restaurerede område kaldet The Rocks.

Befolkning

Byen har over 4 millioner indbyggere, de fleste af dem af britisk eller irsk afstammelse, selvom der også er store grupper af immigranter fra andre dele af verden: Sydeuropa (grækere, italienere), Kina, Sydafrika og Mellemøsten (libanesere).

Beliggenhed

Sydney er placeret på Australiens østkyst i staten New South Wales i hvilken den er hovedstaden. Byen er beliggende på Port Jackson, der er bedre kendt som havnen Sydney Harbour. Denne naturlige havn er begyndelsen på en dyb bugt af Stillehavet der løber lige igennem byen. Den britiske opdager James Cook foretrak en bugt lidt sydligere kaldet Botany Bay. I disse dage er denne bugt også indesluttet i Sydneys metropolitanske område. Den ældste del af byen er placeret omkring Sydney Cove, hvilket er en åbning på den sydlige ende af Port Jackson. Bjerget Blue Mountains skovklædte bakker er beliggende øst for byen. Bjergene har fået deres navn efter den blågrå tåge, som produceres af eukalyptustræernes olie dampe. På kysten er der mange storslåede strande ofte beliggende i midten af beboelsesområder.  

Økonomi

Sydney er den vigtigste havneby i Australien. Selvom der er industri (f.eks. maskiner, mad, elektroniske produkter og papir) er den overskygget af service sektoren. Byen er landets financielle centrum med hovedkontorer bestående hovedsagligt af banker og forsikringsselskaber og en stor fondsbørs.
Multinationale selskaber har deres regionale hovedkontorer i Sydney og der er også en betydelig filmindustri (Fox Studios). Dertil er andelen af videnskabelige forskningcentre stigende. Byen har ikke mindre end fire universiteter. Turisme er også vigtig for den lokale økonomi: byen tiltrækker årligt 2,5 millioner udenlandsturister. Australiere selv elsker også at besøge Sydney for en eller flere dage.

Lufthavne

Kingsford Smith internationale lufthavn er den vigtigste lufthavn i Sydney og den største i Australien. Den er placeret otte kilometer syd for bycentrum på Botany Bay. Der er mange internationale forbindelser med mange daglige afgange til New Zealand og asiatiske byer som Hongkong, Kuala Lumpur, Singapore, Bangkok og Tokyo. Der er en togforbindelse til lufthavnen og der er tilmed pendulbusser mellem lufthavnen og hoteller i bycentrum.

Bankstown lufthavn er beliggende i den sydvestlige del af Sydney. Det er en lille lufthavn som primært anvendes til private og forretningsfly.

Offentlig transport

CityRail er Sydneys togsystem, hvilket er en form for metro. Udenfor byen kører togene over jorden og i bycentrum kører de under jorden. Dertil er der en lightrail service fra Central Station til Lilyfield og en monorail der kører rundt omkring shopping hovedområdet og Darling Harbour.  
Byens besøgere vil oftest anvende busserne. Der er over 300 buslinjer der er nummerede ifølge hvilke områder de servicerer. Busser der begynder med tallet 1 servicerer de nordlige strande, de der begynder med tallet 2 de nordlige forstæder, de med tallet 4 de vestlige og sydlige og de med tallet 5 servicerer de vestlige. Busser der begynder med tallet 6 er skolebusser. Desuden er der færger som krydser Sydney Harbour.

Sydneys centrale station er lokaliseret på Eddy Avenue. Der er togforbindelser til steder som f.eks. Melbourne (rejsetid: 10 timer), Brisbane (12.5 timer), Adelaide (26 timer) og Perth (64 timer).
Foran stationen ligger Sydney Coach Terminal fra hvor busser afgår mod steder som f.eks. Brisbane, Canberra, Adelaide og Melbourne.

Trafik og parkering

Til at begynde med kører folk i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet i din lejede bil vil være påsat i højre side. Sydneys infrastruktur blev væsenligt forbedret da byen blev overrakt De olympiske Lege i år 2000. Forbindelsen til lufthavnen blev f.eks. gjort en del lettere takket være Eastern Distributor tunnelen. Cross-City tunnelen der åbnede i 2005 forbinder Kings Cross og Darling Harbour og flytter trafikken fra vejene i bycentrum.  

At finde et sted at parkere i Sydneys bycentrum er vanskeligt og parkering på gaden er ikke billigt. Dertil er der udelukkende tidsbegrænset parkering i mange gader. Det er lettere at parkere din bil i et af parkeringshusene nær centrum og så fortsætte ved offentlig transport. Et godt valg er den centralt beliggende Queen Victoria Building (QVB) Car Park (parkeringshus) på York Street. Tæt ved den populære strand Bondi Beach er bandlysningen for at stoppe din bil, for hvilken som helst tidsperiode, voldsomt bestyrket.  

De fleste mennesker der lejer en bil i Australien vil se mere end bare Sydney. Husk at Australien - udenfor de store byer - er et usædvanligt tomt sted. Medbring nok med mad og drikkelse såvel som benzin.  

Tankstationer kan være hundredvis af kilometer fra hinanden! Hvis du kører om natten pas på kænguruer, da de tiltrækkes af forlygterne.

Hoteller

De luksuriøse hoteller er beliggende vest for midtbyen. Middelklasse hotellerne er typisk beliggende i forstæderne North Sydney, Inner West og North Shore. Billige hoteller og gæsthuse er beliggende sydpå for centrum, i Glebe og Kings Cross, tæt ved de sydlige strande såsom Bondi Beach og Coogee samt Manly Beach i nord. Sydney er et økonomisk og kulturelt centrum, som også tiltrækker mange turister. Book dit hotelværelse på forhånd.  

Eksterne kilder

For mere information om Sydney anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Hertz
 • Enterprise
 • Avis
 • Budget
 • East Coast Car Rentals
 • Alamo
 • Bargain Car Rentals
 • Thrifty
 • Dollar Rent a Car
 • Sixt
 • Europcar
 • Goldcar
 • Ace Rental Cars
 • National Car Rental
 • Apollo Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • Carwiz rent a car
 • Travel Car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Sydney