• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Billeje Melbourne

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Melbourne.

 
 
 
Indtast by eller lufthavnskode
- dage

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Op til 25% rabat hos et bredt udvalg af leverandører. Dette tilbud gælder indtil 1. februar - book nu og spar.
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Melbourne

EasyTerra Biludlejning Melbourne er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Melbourne

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Melbourne

Biludlejningstilbud i Melbourne

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Melbourne

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Melbourne

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Melbourne. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  8.9 (7778)
  Fra kr 219 / dag
 • Enterprise

  8.6 (1687)
  Fra kr 403 / dag
 • Hertz

  8.4 (6042)
  Fra kr 396 / dag
 • Europcar

  8.4 (7170)
  Fra kr 316 / dag
 • Thrifty

  8.3 (4742)
  Fra kr 582 / dag
 • Avis

  8.3 (5258)
  Fra kr 319 / dag
 • National Car Rental

  8.2 (378)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Budget

  8 (8847)
  Fra kr 250 / dag
 • East Coast Car Rentals

  7.9 (113)
  Fra kr 286 / dag
 • Bargain Car Rentals

  7.9 (10)
  Fra kr 219 / dag
 • Sixt

  7.9 (2824)
  Fra kr 395 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3760)
  Fra kr 724 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2916)
  Fra kr 366 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3411)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Ace Rental Cars

  6.8 (13)
  Fra kr 339 / dag
 • Apollo Car Rental

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Alpha Car Hire

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Britz Motorhomes

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Mighty Cars & Campers

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 248 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Melbourne?

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Melbourne) er Oktober den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Januar er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Melbourne) er December den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Februar er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Melbourne), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Melbourne), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Oktober er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Melbourne) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Melbourne) er December den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Oktober er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Melbourne) er Maj den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Melbourne) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Melbourne) er Maj den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Melbourne) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Melbourne) er December den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Februar er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Melbourne) er Juni den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Melbourne) er December den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juni er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Melbourne - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Melbourne) er April den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. April er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Melbourne

Hvis du søger efter en lejebil i Australien, men i en anden by end Melbourne, klik venligst igennem til Biludlejning Australien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Australien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Melbourne

EasyTerra Biludlejning Melbourne sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Information om Melbourne

Introduktion

Melbourne er hovedstaden i den australske stat Victoria. Det er en yderst attraktiv by: rummeligt designet, hovedsagligt lave bygninger (med undtagelse af hjertet af byen), store parker og søer. Byen huser verdens næststørste botaniske have, kun overgået af Kew Gardens i London. I bycentret er der moderne skyskrabere, men der er også en del af det 19. århundredes Melbourne. Melbourne påstår at de er Australiens kulturelle hovedstad selvom indbyggerne af Sydney er uenige i den påstand. Der er en enorm rivalisering mellem indbyggerne i disse to byer (hvilket er grunden til at landets hovedstad - Canberra - er beliggende imellem de to).

Befolkning

Byen har 3.7 millioner indbyggere. Ligesom mange byer i Australien er de fleste af britisk eller irsk afstammelse, men der er dog store grupper af immigranter fra hvert verdenshjørne. Australiere har et rygte som værende sportsfanatikere og dette henvender sig i særdeleshed til befolkningen af Melbourne. Det var i denne by, at Australian Rules Football blev født (en form for rugby, men med anderledes regler) og byen huser en hel del sportsfaciliteter.  

Beliggenhed

Byen er beliggende i sydøst Australien omkring 800 kilometer sydvest for Sydney. Dets oprindelse er på floden Yarra, som flyder ind i Port Phillip Bay. Melbourne er verdens sydligste by med en befolkning på over en million indbyggere. 

Økonomi

Melbourne er et kommercielt og industrielt vigtigt centrum. Omkring en tredjedel af de store australske multinationale selskaber har deres hovedkvarterer i denne by (inklusiv telecom giganten Telstra, minedriftsselskabet BHP Billiton samt The National Australian Bank (Den australske Nationalbank)). Den største handelsunion har også sit hovedkvarter i Melbourne. Byen har en stor havn (Western Port Bay) med relaterede industrier såsom skibsbygning og olie raffinaderier. Derudover produceres biler (Toyota og Ford) og elektronisk udstyr også der.
Byen er også et førende undervisningscenter. The University of Melbourne (Melbourne universitetet) betragtes som værende det bedste i Australien og tiltrækker mange elever fra udlandet. Monash University (Monashs universitet) hører også ind under Australiens top otte af bedste universiteter.

Lufthavne

Der er to lufthavne tæt ved Melbourne. Den vigtigste er Melbourne lufthavn, i Tullamarine, som ligger 22 kilometer nordvest for byen. Lufthavnen arbejder både med indlandsfly og internationale forbindelser. Der er en pendulbus (Skybus) mellem lufthavnen og Southern Cross busstation vest for byens centrum.
Avalon lufthavn arbejder udelukkende med indlandsfly, i særdeleshed lavpris flyselskabet JetStar (Sydney, Brisbane, Adelaide, Darwin og Perth). Lufthavnen er beliggende 55 kilometer sydvest for byen. Der er en pendulbus forbindelse til Melbourne.

Offentlig transport

Melbourne har et godt og omfattende offentligt transport netværk bestående af sporvogne, busser og toge. Sporvogne kører først og fremmest i og omkring centrum, toge servicerer forstæderne og hvor der ingen sporvogne eller toge er tager busserne over. Du kan købe en billet til alle disse former for offentlig transport (det såkaldte "Metcard"). Byen er opdelt i zoner: centrum er Zone 1, området omkring centrum Zone 2 og forstæderne er Zone 3. Du kan tilmed købe en billet med en bestemt varighed (to timer), en dagsbillet eller en ugebillet.

Der er to gratis offentlig transport muligheder: the City Circle Tram (bycirkel sporvognen) fører dig til hovedattraktionerne i centrum, the Melbourne City Tourist Shuttle (byturist pendulen) er en buslinje der også kører mod attraktioner længere væk.

Fra den kombinerede bus og tog terminal Southern Cross kan mange destinationer nåes, både indenfor og udenfor staten Victoria. Husk, at rejsetiderne til f.eks. Sydney eller Adelaide er betydeligt lange. Melbourne har en natfærge til øen Tasmanien (10 timer).

Trafik og parkering

I Australien kører man i venstre side af vejen, hvilket betyder at rattet i din lejede bil vil være påsat i højre. Husk, at Australien er et kæmpestort land og afstandende mellem de forskellige byer er enorme. Den hurtigste måde at komme til Sydney på er via Hume Highway (ca. 10 timer). En smukkere men længere vej er langs kysten på Princess Highway. Selvom Adelaide er tættere på er det stadig op i mod en syv timers køretur.

Melbourne har et fremragende og logisk gademønster men det er en meget vidtstrakt by. Køb derfor et bykort for orientering. Melbournes egne indbyggere anvender ofte selv det fremragende "Greater Melbourne" kort af Melway. Derudover har Melbourne det såkaldte "hook turn": på gader med sporvogne kan du kun dreje til højre ved at skifte til venstre vejbane ("Right Turn From Left Only"). På den led bliver sporvognen i midten af vejen ikke blokeret.

Byen har mange parkeringshuse, hvilket betyder at det ikke er besværligt at finde en plads. Der er 140 parkeringsområder og parkeringshuse med 70.000 parkeringspladser i total. Ifølge byrådet er du aldrig mere end 200 meter væk fra den nærmeste parkeringsfacilitet. Parkering på gaden er normalt kun tilladt i begrænset tid (vist på parkeringsmeteret). I gader med de såkaldte "Clearway" skilte er parkering ikke tilladt mellem kl. 7:30 og 18:30. Tæt ved Melbourne Museum, Melbourne Park og Telstra Dome er der P+R områder.

Hoteller

Byen tiltrækker mange backpackere og derfor henvender mange muligheder for husly sig mest til denne målgruppe, men Melbourne har et godt udvalg i alle kategorier. Set i lyset af den økonomiske vigtighed byen har, er der mange hoteller i hjertet af byen. Vi anbefaler at du booker dit hotelværelse på forhånd. Især omkring Grand Slam turneringen (januar) og Melbourne Gran Prix (begyndelsen af marts) da stort set alle hoteller er fuldstændigt bookede i de perioder.

Eksterne kilder

For yderligere information omkring Melbourne anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Australian dollar
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  100 - 130 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Firehjulstrækker

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Enterprise
 • Hertz
 • Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • National Car Rental
 • Budget
 • East Coast Car Rentals
 • Bargain Car Rentals
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Keddy By Europcar
 • Green Motion
 • FireFly Car Rental
 • Ace Rental Cars
 • Apollo Car Rental
 • Alpha Car Hire
 • Britz Motorhomes
 • Mighty Cars & Campers
 1. Hjem
 2. Biludlejning Australien
 3. Biludlejning Melbourne