Hvor vil du gerne leje bil

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Hvorfor reserverer gennem os?

  • Ingen reservationsgebyrer
  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • Reservér trygt og sikkert
  • 8000+ afhentningssteder

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 7.9 af 10 Antal kundebedømmelser: 566
Bert Alamo Rent a Car Lissabon Lufthavn
“De holder hvad de lover, forsikringstilkøb et sted og uden at rpocesserne bliver for besværligt at få dækning til at virke.”

“Vælger denne løsning da det reklameres at man når man vælger en løsning uden selvrisiko slipper for at tage stilling til om man skal tilkøbe 'forsikringer' på stedet når man henter bilen (kan være uklart om det er OK eller bare er 'mersalg' i det pågældende land). Så skete det at der var en 'ulykke' på denne rejse (dog kun en punktering så 'egenbetaling' var til at overse men den skulle jo gerne dækkes/tilbagebetales gennem AutoEurope). Det så lidt uoverskueligt ud hvad man skulle udfylde af papirer og så skulle det sendes til en mailadresse i Tyskland. Heldigvis have vi sikret at vi havde dokumentationne taget med det samme under rejsen, og selvom de skriver at behandling kan tage lidt tid kom der efter ca 2 uger besked om at udlæg bliver tilbagebetalt på kreditkort uden yderligere spørgsmål og andre krav til dokumentation etc.. Bliver hermed bekræftet i at ved at vælge EasyTerra så ved man omkostninger på forhånd og kan undgå 'mersalg' på stedet. Og dette uden at man skal slås meget for at få udlæg/selvrisiko tilbagebetalt. En oplevelse af at tingene hænger sammen og man får en ansartet behandling uanset hvor man lejer bil og hos hvilket selskab, man 'handler' kun med et selskab 'EasyTerra'.”

04-12-2017 07:49
Anders Christensen Alamo Rent a Car Geneve Lufthavn (Schweiz)
“Har brugt Easyterra og Auto Europe …”

“Har brugt Easyterra og Auto Europe mange gange gennem årene. Jeg har kun oplevet få problemer og næsten altid de bedste priser.”

01-12-2017 14:18
Jesper Enterprise Zürich Lufthavn
“Very easy and with fine overview”

“Very easy and with fine overview. Easy to compare offers. Recommendable.”

14-11-2017 08:22