Billeje Edinburgh

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Edinburgh.

 • Omkostningsfri annullering
 • Bedste prisgaranti
 • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Edinburgh

 1. Hjem
 2. Biludlejning Storbritannien
 3. Biludlejning Skotland
 4. Biludlejning Edinburgh
EasyTerra Biludlejning Edinburgh er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.6 / 10
Antal anmeldelser i Edinburgh: 15
Christian Nellemann
“Ingen problemer alt fungerede fint.”

“Ingen problemer alt fungerede fint. Venlige medarbejdere som var meget hjælpsomme. vil klart anbefale til andre. virkede som et troværdigt udlejningsfirma som havde styr på tingene.”

03-11-2018 17:57
Lone Parsberg Christensen
“høj kvalitet og god service”

“Super god og hurtig betjening. Bilen vi fik var i fin stand og pæn og ren både indvendig og udvendig. -”

24-08-2018 09:54
Ian Mitchell
“Efficient and friendly service.”

“Pickup of the car went smoothly but it was a little bit irritating spending time on an extra insurance which I thought was included when I booked the car on the website. It was also necessary to repeat and answer a number of questions which were answered during the initial booking process. The handover of the car was extremely efficient and quick.”

04-09-2017 18:19

Information om Edinburgh

Biludlejning Edinburgh
Biludlejning Edinburgh

Introduktion

Edinburgh er hovedstaden i Skotland og det andet mest populære feriemål i Storbritannien (London er, naturligvis nummer et). Symbolet for byen er Edinburgh Slot, som 'bevogter' byen fra toppen af en bakke. Både 'Old Town' (middelalderlige) og 'New Town' (18. århundrede) er på Verdensarv listen over UNESCO. Hertil kommer, at er et populært sted for at shoppe og feste. Den årlige Edinburgh Festival (august) er verdensberømt. Faktisk er der forskellige festivaler, der tiltrækker mange besøgende: Antallet af mennesker i byen fordobles under de tre uger festivalen varer.

Befolkning

Byen har mere end 450.000 indbyggere. Det forventes, at befolkningen vil stige til en halv million i de kommende år. Næsten en ud af fem af byens indbyggere er studerende. Det gennemsnitlige uddannelsesniveau er blandt de højeste i Storbritannien.

Beliggenhed

Edinburgh ligger i det østlige, centrale Skotland på den sydlige side af en dyb sø indløb, Firth of Forth. Landskabet i byens omkringliggende områder blev oprindeligt dannet ved vulkansk aktivitet, hvorefter gletsjere under Istiden dannede dybe dale. Glasgow ligger 70 kilometer mod vest. 

Økonomi

Edinburgh er en service by, med dens vigtigste sektorer for finansielle tjenesteydelser og turisme. Skotlands Bank blev grundlagt i Edinburgh over 300 år siden.
Desuden huser byen store investeringsbanker og forsikringsselskaber. Industrien har aldrig været meget vigtigt for byen, selv om der i de seneste år elektroniskindustrien har været på vej frem.
Som hovedstaden for Skotland og et vigtigt uddannelsescenter, mange af de mennesker i Edinburgh finder beskæftigelse i det (halv-) offentlige sektor.
Byen er besøgt af millioner af indenlandske og udenlandske turister hvert år. Turismen er en vigtig sektor, hvilket genererer en hundrede millioner British punds om året.

Lufthavne

Edinburgh International Lufthavn ligger 12 kilometer mod vest for byen. Der er forbindelser til andre byer i Storbritannien (over 40 flyvninger om dagen til og fra London), europæiske hovedstæder og Newark og Atlanta i USA. Pendulbusser (Airlink Express) afgår hvert 15 minutter til og fra byens centrum. I 2009 vil en jernbaneforbindelse blive åbnet mellem lufthavnen og byen.

Fra lufthavnen i Glasgow er der flere interkontinentale flyvninger, for eksempel til Chicago, New York, Philadelphia, Toronto og Vancouver.

Offentlig transport

Byen har to busselskaber, Lothian og First. De bruger de samme stoppesteder, men en billet fra en af dem er ikke gyldig på det andet selskabs busser. I byens centrum er Lothian større, mens First har flere linjer i områderne i øst og vest.
I 2007 arbejdet begyndte på opførelse af et soldrevet tog, som vil forbinde de vestlige områder med byens centrum. Linjen vil med tiden blive udvidet til lufthavnen.

Desuden er der tre turistbusser. De afgår fra Waverly Bridge, men de hver især tager en anden rute. Waverly Bridge ligger i nærheden af Waverly Station, byens vigtigste tog terminal. Det er det endelige bestemmelsessted for East Coast Main Line, hvorfra der er en direkte forbindelse til Kings Cross i London.

Der er en færgeforbindelse ti Zeebrugge i Belgien og en kombineret bus/båd forbindelse til Belfast i Nordirland.

Trafik og parkering

Først og fremmest: i Storbritannien kører folk på venstre side af vejen, hvilket betyder, at rattet af din udlejningsbil vil være til højre. Vi anbefaler ikke, at vove dig ud i byens travle trafik, hvis du aldrig har kørt på venstre side af vejen før. Du kan øve dig på et roligt kvarter først.

Edinburgh er berømt for sine trafikpropper. Desuden er mange gader i bymidten envejs gader, hvilket ikke gør det lettere at finde vej rundt. Byens centrum er temmelig kompakt og det er let at udforske til fods. At finde et sted at parkere på gaden er svært, og desuden er der normalt maksimalt tilladte perioder. På kanten af centrum er der et par parkeringspladser. Nogle af de større er Castle Terrace på den vestlige side af centrum og St. James Centre og Greenside Place på den østlige side. Det er lettere og billigere at parkere din bil i en af de togstationer eller på P+R områder i udkanten af byen og derfra køre med offentlig transport.

Hoteller

Som det andet turistmål i Storbritannien og et vigtigt økonomiskcenter er der et enormt antal indkvarteringer til rådighed i Edinburgh. Fra de bedste, luksuriøse og meget dyre hoteller til dødbillige, men undertiden triste værelser i enkle pensionater. I august (under Edinburgh Festival) alle hoteller er fuldt booket. Hvis du ønsker at forblive i Edinburgh i august, skal du sørge for at booke dit hotelværelse måneder i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Edinburgh, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Biludlejningssteder i Edinburgh

EasyTerra Biludlejning Edinburgh sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Edinburgh, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.