• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Edinburgh

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Edinburgh.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vores globale udsalg er startet!
Få rabatter på op til 20% fra forskellige udlejningsfirmaer - Gyldig indtil den 4. juni 2024
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Edinburgh

EasyTerra Biludlejning Edinburgh er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Edinburgh

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Edinburgh

Biludlejningstilbud i Edinburgh

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Edinburgh

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Edinburgh

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Edinburgh. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Alamo

  9.6 (8848)
  Fra kr 243 / dag
 • Budget

  8.7 (9771)
  Fra kr 266 / dag
 • Sixt

  8.6 (3436)
  Fra kr 244 / dag
 • Europcar

  8.6 (8274)
  Fra kr 264 / dag
 • Enterprise

  8.5 (1983)
  Fra kr 303 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (407)
  Fra kr 271 / dag
 • FireFly Car Rental

  8.4 (3861)
  Fra kr 175 / dag
 • Hertz

  8.2 (6996)
  Fra kr 252 / dag
 • Dollar Rent a Car

  8.1 (4456)
  Fra kr 250 / dag
 • Thrifty

  7.9 (5588)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avis

  7.7 (6078)
  Fra kr 291 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (3484)
  Fra kr 240 / dag
 • Drivalia

  7.2 (569)
  Fra kr 149 / dag
 • Flizzr

  7.2 (309)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7.1 (1948)
  Fra kr 158 / dag
 • Easirent

  6.8 (517)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.6 (5827)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  7.1 (5591)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • McRent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Edinburgh?

Biludlejere i og omkring Edinburgh

Hvis du søger efter en lejebil i Storbritannien, men i en anden by end Edinburgh, klik venligst igennem til Biludlejning Storbritannien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Storbritannien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Edinburgh

EasyTerra Biludlejning Edinburgh sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

1 Seafield St
12 Annandale St
224 E Main St
24 East London Street
26 Dunedin St
26 Greenside Row
42 Haymarket Terrace
45 Lochrin Pl
501 Calder Rd
67 Salamander St
Off Corstorphine Rd, Downie Ter

Information om Edinburgh

Introduktion

Edinburgh er hovedstaden i Skotland og det andet mest populære feriemål i Storbritannien (London er, naturligvis nummer et). Symbolet for byen er Edinburgh Slot, som 'bevogter' byen fra toppen af en bakke. Både 'Old Town' (middelalderlige) og 'New Town' (18. århundrede) er på Verdensarv listen over UNESCO. Hertil kommer, at er et populært sted for at shoppe og feste. Den årlige Edinburgh Festival (august) er verdensberømt. Faktisk er der forskellige festivaler, der tiltrækker mange besøgende: Antallet af mennesker i byen fordobles under de tre uger festivalen varer.

Befolkning

Byen har mere end 450.000 indbyggere. Det forventes, at befolkningen vil stige til en halv million i de kommende år. Næsten en ud af fem af byens indbyggere er studerende. Det gennemsnitlige uddannelsesniveau er blandt de højeste i Storbritannien.

Beliggenhed

Edinburgh ligger i det østlige, centrale Skotland på den sydlige side af en dyb sø indløb, Firth of Forth. Landskabet i byens omkringliggende områder blev oprindeligt dannet ved vulkansk aktivitet, hvorefter gletsjere under Istiden dannede dybe dale. Glasgow ligger 70 kilometer mod vest. 

Økonomi

Edinburgh er en service by, med dens vigtigste sektorer for finansielle tjenesteydelser og turisme. Skotlands Bank blev grundlagt i Edinburgh over 300 år siden.
Desuden huser byen store investeringsbanker og forsikringsselskaber. Industrien har aldrig været meget vigtigt for byen, selv om der i de seneste år elektroniskindustrien har været på vej frem.
Som hovedstaden for Skotland og et vigtigt uddannelsescenter, mange af de mennesker i Edinburgh finder beskæftigelse i det (halv-) offentlige sektor.
Byen er besøgt af millioner af indenlandske og udenlandske turister hvert år. Turismen er en vigtig sektor, hvilket genererer en hundrede millioner British punds om året.

Lufthavne

Edinburgh International Lufthavn ligger 12 kilometer mod vest for byen. Der er forbindelser til andre byer i Storbritannien (over 40 flyvninger om dagen til og fra London), europæiske hovedstæder og Newark og Atlanta i USA. Pendulbusser (Airlink Express) afgår hvert 15 minutter til og fra byens centrum. I 2009 vil en jernbaneforbindelse blive åbnet mellem lufthavnen og byen.

Fra lufthavnen i Glasgow er der flere interkontinentale flyvninger, for eksempel til Chicago, New York, Philadelphia, Toronto og Vancouver.

Offentlig transport

Byen har to busselskaber, Lothian og First. De bruger de samme stoppesteder, men en billet fra en af dem er ikke gyldig på det andet selskabs busser. I byens centrum er Lothian større, mens First har flere linjer i områderne i øst og vest.
I 2007 arbejdet begyndte på opførelse af et soldrevet tog, som vil forbinde de vestlige områder med byens centrum. Linjen vil med tiden blive udvidet til lufthavnen.

Desuden er der tre turistbusser. De afgår fra Waverly Bridge, men de hver især tager en anden rute. Waverly Bridge ligger i nærheden af Waverly Station, byens vigtigste tog terminal. Det er det endelige bestemmelsessted for East Coast Main Line, hvorfra der er en direkte forbindelse til Kings Cross i London.

Der er en færgeforbindelse ti Zeebrugge i Belgien og en kombineret bus/båd forbindelse til Belfast i Nordirland.

Trafik og parkering

Først og fremmest: i Storbritannien kører folk på venstre side af vejen, hvilket betyder, at rattet af din udlejningsbil vil være til højre. Vi anbefaler ikke, at vove dig ud i byens travle trafik, hvis du aldrig har kørt på venstre side af vejen før. Du kan øve dig på et roligt kvarter først.

Edinburgh er berømt for sine trafikpropper. Desuden er mange gader i bymidten envejs gader, hvilket ikke gør det lettere at finde vej rundt. Byens centrum er temmelig kompakt og det er let at udforske til fods. At finde et sted at parkere på gaden er svært, og desuden er der normalt maksimalt tilladte perioder. På kanten af centrum er der et par parkeringspladser. Nogle af de større er Castle Terrace på den vestlige side af centrum og St. James Centre og Greenside Place på den østlige side. Det er lettere og billigere at parkere din bil i en af de togstationer eller på P+R områder i udkanten af byen og derfra køre med offentlig transport.

Hoteller

Som det andet turistmål i Storbritannien og et vigtigt økonomiskcenter er der et enormt antal indkvarteringer til rådighed i Edinburgh. Fra de bedste, luksuriøse og meget dyre hoteller til dødbillige, men undertiden triste værelser i enkle pensionater. I august (under Edinburgh Festival) alle hoteller er fuldt booket. Hvis du ønsker at forblive i Edinburgh i august, skal du sørge for at booke dit hotelværelse måneder i forvejen.

Eksterne kilder

For mere information om Edinburgh, anbefaler vi Google, og de følgende kilder: 

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  British pound
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  48 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  96 km/h
 • Sprog
  English
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Alamo
 • Budget
 • Sixt
 • Europcar
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Drivalia
 • Flizzr
 • Green Motion
 • Easirent
 • InterRent
 • Your Rent
 • Goldcar
 • McRent