• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Malta

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Malta.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage

Hvorfor reservere gennem os?

 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Malta

EasyTerra Biludlejning Malta er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Malta

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Malta

Car type
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Minibus
Cabriolet
Firehjulstrækker

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 239

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Malta

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningslokaliteter i Malta

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Biludlejning Malta

Information om Malta

Malta oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 5 afhentningslokaliteter i Malta. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Indledning

Øen Malta danner en lille stat i Middelhavet. Hovedstaden er Valletta. Denne by har næsten ti tusind indbyggere. Dog er den ikke den største by. Dette er Birkirkara. Alle byer på Malta er små. Valletta er en meget smuk by. Det sene middelalderlige centrum har stadig intakte bymur, og siden 1980 er en del af UNESCOs verdensarvsliste.

Udover Valletta er der mange andre fantastiske steder på Malta. Øen er en turistattraktion og det er med god grund. Historien har absolut sat sine spor. Der er megalitiske templer på øerne Malta og Gozo, der stammer fra forhistoriske tid. Taget sin størrelse i betragtning er Gozo republikkens anden ø. Af historiske interesse, er det faktum, at Maltas Riddere fik deres navn fra de romersk-katolske riddere, der opholdt sig på øen. Resterne af deres bygninger kan stadig beundres.

Bortset fra disse meget interessante historiske strukturer, er øernes traditionelle liv på landet et besøg værd. Fra Malta er der færger til Gozo og Comino. Disse to øer er også beboet. De øvrige fem øer, der er en del af republikken, er ubeboede.

Historie

Den stadig håndgribelige Maltas historie går tilbage til en tid før pyramider i Egypten og Stonehenge i Storbritannien blev bygget. Rester fra bronzealderen kan findes på Malta samt på Gozo. De megalitiske templer, der stadig findes, blev bygget fra omkring 3500 til 2500 f.Kr..

På grund af ankomsten af fønikerne gjorde Malta sin entré i historiebøgerne. Under en af de puniske krige erobrede romerne Malta. Indtil tilbagegangen i Romerriget, forblev Malta under romersk herredømme. Fønikerne stammer fra den nuværende Libanon. Omkring 1200 f.Kr. koloniserede de en række af middelhavsområder. Dette er, hvordan de havnede på Malta.

Desuden blev Malta nævnt i Evangeliet ifølge Sankt Lukas. Heri beskriver han Apostelen Paulus, der forliste på øen. Frem til i dag er Sankt Paulus Maltas skytshelgen. Det siges, at hans skib strandede ved kysten nær den nuværende by St. Paul's Bay.

På trods af evangelisationen af Paulus blev Malta erobret og islamiseret af araberne i året 870. I 1127 ankom vikingerne til øen og erobrede Malta. Indbyggerne konverteres tilbage til kristendommen i denne periode. Da Johanniterordenen tog Malta i deres besiddelse i 1530, var befolkningen primært kristne. Deraf blev ridderne af denne orden også kaldt 'Maltas Riddere'. På Valletta, Mdina, Rabat og på Gozo byggede de deres fæstninger.

I 1800 erobrede briterne øen. I 150 år forblev den én af Storbritanniens kolonier. Engelsk er stadig øens andet officielle sprog.

Belejringen af Malta fandt sted under anden verdenskrig. Fra april1941 til juni kæmpede de britiske tropper og den tyske Luftwaffe rundt på øen. Lige siden tyskerne havde invaderet Nordafrika havde Malta været på deres forsyningsrute, og på grund af dette havde øen en meget strategisk position for dem. I sidste ende skulle tyskerne slå et forhastet tilbagetog. George Cross Medaljen blev givet til den maltesiske folk på grund af det mod de havde vist i denne kamp. Æren blev gjort for dem ved den britiske konge.

Indtil 1964 var øen en koloni fra det Britiske Commonwealth. Derefter forblev Storbritanniens dronning statsoverhoved for endnu ti år. Siden 1974 er Malta en republik og har sin egen præsident.

Samfund og kultur

Omkring 400.000 mennesker bor på Malta. Dette antal er forholdsvis højt i forhold til det disponible areal. Dette gør Malta til et af verdens tættest befolkede lande. Mere end halvdelen af den maltesiske befolkning bor i hovedstaden Valletta eller i Sliema. Øen Malta er det kulturelle, kommercielle og administrative centrum for republikken. Besøgende i Gozo vil møde et samfund, som er mere specialiseret i fiskeri, turisme og håndværk. Indbyggerne i Gozo beskæftiger sig også med landbrug. Den tredje ø, Comino, er kun tyndt befolket.

Malta har to officielle sprog. Det er maltesisk og engelsk. Det maltesiske sprog stammer fra en arabisk dialekt med stærk indflydelse fra det italienske, engelske og franske sprog.

Næsten alle mennesker på Malta er romersk-katolikker. Det er også statsreligionen. En femtedel af befolkningen er aktiv i kirkens bevægelser, grupper og foreninger. Jesuitterne, franciskanerne og dominikanerne har alle deres ordrer etableret på Malta.

Den maltesiske kultur har en stærkt middelhavs karakter, selv om briternes påvirkninger også er til stede på grund af den 150 års besættelse.

Kulturelt set har Malta interessante historiske rester. De megalitiske templer danner et kompleks af syv templer, spredt rundt om øerne Malta og Gozo. Mellem 3600 og 2600 f. Kr. blev disse bygninger opført. De er arkitektoniske mesterværker, hvis man overvejer æret, hvor de blev bygget.

Hovedstaden Valletta blev bygget af Johanniterordenen. Ridderskabet fik sit navn 'Maltas Riddere' fra øen. Hovedstaden blev opkaldt efter korsfarernes Stormester: Jean de la Valette. I byens centrum er der stadig flere af riddernes hovedkvarter eller 'auberges', bevaret i al deres pragt.

Endelig er Hal Saflieni Hypogeum er underjordisk kompleks bygget mellem 4000 og 2500 f. Kr.. Hypogeum tjente formentlig, som en graveplads og et tempel. Dette kompleks står også på UNESCOs verdensarvsliste.

Den politiske situation

Malta er en parlamentarisk republik, opdelt i 68 distrikter. Præsidenten er statsoverhoved. Siden 2004 har Eddie Fenech Adami betrådt denne position. Statsministeren er leder af regeringen. Lawrence Gonzi har været premierminister siden 2004. Hvert femte år er der valg. Deputeretkammeret består af 65 medlemmer. De vælger præsidenten, hvis rolle er primært ceremoniel.

Der er to store partier på Malta. Det Nationalistiske Parti er et kristent demokratisk parti. Det andet er Maltas Arbejderparti. Dette er et socialdemokratisk parti.

Økonomi

Fra gamle dage har de maltesiske folk været fiskere eller landmænd. Der har også altid været en masse handel med udlandet. I dag er fiskeri ikke mere økonomisk vigtigt. Betydningen af akvakultur er stigende. Det betyder, at fisk, krebsdyr og skaldyr holdes kunstigt i bassiner og dyrket for handel. Økonomien på Malta afhænger primært af handel, turisme og bankvirksomhed. Malta er et populært turistmål. Siden 1987 er antallet af turister, der besøger Malta steget betydeligt.

Skifer er den vigtigste indtægtskilde, der kan være direkte afledt fra naturen. Ud over dette er industrien baseret på produktion af elektronik og medicin.

I 2004 tiltrådte øen den Europæiske Union. I starten af 2008 blev den maltesiske lire skiftet ud med euroen.

Geografi og klima

Øen har 316 kvadratkilometer. Bortset fra hovedstaden er øerne Gozo, Comino, Øen Manoel, Cominotto, Fifla, Fungus Rock and Sankt Paulus øer en del af republikken. Kun Malta, Gozo og Comino er beboede.

Malta ligger 93 kilometer syd for Sicilien og næsten 290 kilometer nord for Afrika. D

Der er ikke mange naturlige vandressourcer på Malta. Derfor er øens natur hovedsagelig stenet og med lidt flora. Et af kendetegnene ved øen er de mange vige og bugter langs kysten. Strandene er næsten alle stenede. I centrum af øen er der en dal, hvorigennem en vej løber. Når der er voldsom nedbør, vejen bliver til en brusende flod.

Maltas klima er middelhavsagtigt. Somrene er lange, tørre og varme. Den gennemsnitlige temperatur mellem april og oktober ligger på omkring de 26 grader celsius. I løbet af denne sæson blæser ofte Sirocco vinden. Vinden bærer sand og støv fra ørkenen. Vintrene er aldrig rigtige kolde. Om vinteren falder som regel nogle nedbør.

Trafik og infrastruktur

Chauffører rådes til at tage hensyn til, at folk kører i venstre side på Malta. Den maksimale hastighed på øen er 65 kilometer i timen. Bilen er det mest bekvemme transportmiddel. Det giver dig mulighed for at besøge øens mere afsidesliggende områder.

På Malta og Gozo er bustransport fremragende.

Færger forbinder Gozo og Malta. Turen tager omkring tyve minutter.

Cirka otte kilometer sydvest for Valletta ligger Malta International Lufthavn. Herfra tager fly til de fleste europæiske byer og også til Nordafrika.

Mad og drikke

De maltesiske folk spiser ikke overdådige morgenmad. Sulten sætter ind omkring klokken 12:00, og det er på dette tidspunkt, hvor folk er begyndt at gå deres vej til bageren. Indbyggerne på Malta har søde tænder. For dem, der foretrækker noget saltet kan smage hobz biz-zeyt. Dette er en brun roll fyldt med tun, tapenade, tørrede tomater, kapers og basilikum. Pastizzi er også dejlige snacks lavet af butterdej fyldt med ricotta og mosede ærter.

Selv om det maltesiske folk er vant til at spise til middag, i disse dage får de middag omkring klokken 20:00 om aftenen. Det maltesiske køkken er påvirket af det sicilianske køkken og den arabiske verden. Det engelske køkken har også sat sine spor.

Soppa ta'l-arma er en dejlig grøntsagssuppe. Det er også kendt som 'enkens suppe'. Typiske maltesiske retter består af fisk eller kanin. Selv spaghetti er tilberedt med kanin-sauce. Om efteråret er den mest populære ret fenkata: Stegt kanin med kartofler, løg og ærter, sammenkogt i rødvin. En anden specialitet på øen er bragioli. Dette er en krydret kødret med oliven.

Mange af retterne indeholder fisk. Trods alt er Malta en ø. Når der er fisk i overflod, malteserne lever aljotta, en fiskesuppe. Lampouki pie er en fisketærte, som bliver spist meget af. Blæksprutte bruges til at leve gryderetter og saucer til forskellige slags pastaer.

Besøgende på Malta er ofte forbløffet over øens lækre brød. Der er også en overflod af frugt på Malta. Meloner, figner, ferskner, abrikoser og citrusfrugter smager godt her.

Det maltesiske klima er fremragende for druer. Maltesisk vin kan anbefales til middag. Typisk ikke-alkoholholdige drikkevarer på Malta er kinnie og krest. Den første drink smager bittert og er lavet af urter og appelsiner. Krest smager meget lig med kinnie og er også en kulsyreholdige drikke.

Tidszone

På Malta er tiden GMT/UTC+ 1. I løbet af sommeren stilles uret en time frem, om vinteren stilles tiden tilbage.

Husly

Turisme er en af de vigtigste indtægtskilder på Malta. Der er rigeligt med steder man kan finde for at overnatte på øerne Malta, Gozo og Comino.

Malta tilbyder luksus husly samt budgethoteller. Hotellers rangkvalifikation består af et femstjernet klassifikationssystem.

Især i byerne Valletta, Sliema, Rabat, Msida og St. Paul's Bay er der også mange vandrehjem og pensionater.

En gård er nu om dagen en meget populær form for indkvartering. På Malta, men især i Gozo, er der forskellige gårde, der tilbyder et sted at overnatte.

Der er også campingpladser på øen. Disse er klassificeret af det førnævnte stjernesystem.

Eksterne kilder

For mere information om Malta, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  80 km/h
 • Sprog
  English, Maltese
 • Populær bilklasse
  mini
 • Populære udlejningsfirmaer
  Europcar

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Autounion
 • Alamo
 • Enterprise
 • First Car
 • Dollar Rent a Car
 • Carwiz rent a car
 • Hertz
 • Sixt
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Thrifty
 • OK Rent a car
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Sicily by Car
 • SurPrice car rentals
 • InterRent
 • Rhodium Car Rental
 • Goldcar
 1. Hjem
 2. Biludlejning Malta