• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Mexico

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Mexico.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Mexico

EasyTerra Biludlejning Mexico er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Mexico

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Mexico

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Personbil
Firehjulstrækker

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Mexico

Biludlejning Mexico

Information om Mexico

Mexico oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 73 afhentningslokaliteter i Mexico. Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Indledning

Mexico er mayaernes og aztekernes land, palmer, sol og strand. For dem, der elsker varmt vejr, kultur og afslappende ferie, er Mexico et sandt paradis. Landets hovedstad er Mexico City. Det er en af verdens største byer. I Mexico City kan man finde Museo Nacional de Antropologia, hvor resterne af de præcolumbianske kulturer kan beundres. I dag er templer og ruiner af disse gamle civilisationer besøgt af turister. De rige udsmykkede katedraler og kirker, der blev efterladt af de spanske erobrere, er nu en del af Mexicos kulturarv.

Typisk mexicansk er de lækre tacos og den velkendte tequila. Men Mexicos mangfoldighed er ikke kun enten kulturel eller historisk. Naturen har også spektakulære steder. Dage på havet og strandene kan blive efterfulgt af en tur gennem Kobber Canyon, verdens største canyonsystem. Mexico er landet med masse af variationer. Det udvikler sig hurtigt og har masser af værdifulde klenodier fra fortiden til at beundre.

Historie

For nylig, fundet menneskelige fodspor, lod os vide, at den mexicanske jord var allerede trådt på for 40 tusind år siden. Disse mennesker gik gennem Mexico dalen. Dette plateau i det centrale Mexico er omgivet af bjerge og vulkaner og var stedet, hvor præcolumbianske folk havde deres bopladser. Teotihuacaner, tolteker og de mere berømte azteker boede alle her. Plateauet er stadig stedet, hvor mange af de større mexicanske byer er placeret.

For tusinder af år siden overlevede folk ved hjælp af jagt og ved at samle føde. For omkring ni tusind år siden kom et vendepunkt. Indbyggerne i nutidens Mexico forårsagede en landbrugsrevolution. De begyndte at dyrke korn. Dette førte til enorme ændringer og et mere komplekst samfund. Skrivningskunst blev opfundet og folk begyndte at beskæftige sig med astronomi og matematik. Hære var dannet. Fra 1800 f.Kr. opstod fem store civilisationer, nemlig olmekerne, de førnævnte teotihuacanerne og toltekerne og mayaerne. Hele byer blev bygget ud fra et astronomisk grundlag. De var blomstrende handels-, teknologi- og videnscenter.

Af andre præcolumbianske kulturer er olmeker folk kendt, som 'moderkultur'. De levede fra 1500 til 100 f.Kr. i dalene fra de nuværende byer Tabasco og Veracruz. Folket havde en hierarkisk magtstruktur og levede fra handel.

Da olmeker imperiet faldt fyldte teotihuacanerne den ledige magtposition. De grundlagde den første metropol og etablerede et nyt politisk og økonomisk system. Deres indflydelse strakte sig fra Mexico til Mellemamerika. Omkring 500 e.Kr. blev deres hovedstad, Teotihuacan, en af verdens største byer. Deres politiske magt faldt omkring 650 e.Kr.. Dog var deres kulturelle indflydelse stadig vigtigt indtil udgangen af det første årtusind.

Samtidigt voksede mayaer folk meget. Mellem 250 og 650 e.Kr. blomstrede deres civilisation, selvom imperiet var opdelt. Samtidig havde de en enorm intellektuel indflydelse i Mexico. Mere end nogen anden civilisation i en anden tid, gjorde de fremskridt inden for astronomi og matematik. Deres skrivningsvirke var også betydeligt fremskredent.

Fra magttomrummet, der opstod efter faldet af teotihuacan imperiet, kom toltekerne til magten. Omkring 700 e.Kr. etablerede de deres magt. De blomstrede på grund af deres handel med turkis, en blålig grøn semi ædelsten.

De blev efterfulgt af aztekerne, der var kommet til at kalde sig selv som Mexica. I lyset af de tidligere civilisationer kan de betragtes som barbarer. Men deres militære færdigheder kompenserede denne mangel. På selve højdepunktet af deres magtindflydelse, styrede Mexica over ti tusinde mennesker. Deres imperium strakte sig fra kyst til kyst og ind i Mellemamerika. Den nuværende Mexico City ligger samme sted, hvor aztekernes hovedstad lå: Tenochtitlan.

I 1519 invaderede spanierne Mexico. Det tog dem kun to år at sætte en ende til de store civilisationer, der havde hersket landet i løbet af fire tusinde år. I tre århundreder koloniserede spanierne aztekernes imperium.

I 1810 erklærede præsten Miguel Hidalgo y Costilla Mexicos uafhængighed. Dette blev begyndelsen på en ny æra, hvor Mexico ville se diktatorer stige og falde, og militærkup, som ville vare langt ind i det tyvende århundrede.

På det første førte uafhængighedserklæringen til en krig, der varede indtil 1821. Resultatet blev en selvstændig stat: Det første Mexicanske Imperium. Dette imperium eksisterede fra 1822 til 1823. Den første og eneste kejser var Agustin de Iturbide. I 1824 blev den republikanske forfatning udarbejdet og den første præsident blev udnævnt.

I 1846 udbrød den mexicanske-amerikanske krig. Den umiddelbare årsag var USA`s annektering af Texas. I 1848 blev Freden i Guadalupe Hidalgo underskrevet. Den mexicanske regering, som havde en diktatorisk karakter, blev liberal. I 1957 førte dette til en ny krig, denne gang mellem de liberale og de konservative. De liberale viste sig at være vinderne af dette Liberal Revolution.

I 1863 havde franskmænd invaderet Mexico. I 1864 blev østrigsk Maximilian af Habsburg udnævnt kejser af Mexico. Mexicanerne havde ikke forliget sig med deres skæbne. I 1867 kom der en ende på besættelsen. Dog ville freden ikke vende tilbage. General Porfiro Diaz tog magten i 1876 og regerede landet som en diktator. Han moderniserede Mexico og dedikerede sig til at skabe økonomisk udvikling. Samtidig undertrykte han folk. På trods af den økonomiske vækst levede en stor del af befolkningen under fattigdomsgrænsen.

I 1911 brød den mexicanske revolution ud til at detronisere Diaz. Den liberale Francisco I. Madero administrerede landet på en demokratisk og moderat måde. De konservative samt de liberale blev utilfredse med det. I 1913 døde han under et oprør. Igen var diktaturer etableret i Mexico, som alle vil blive væltet.

Efter 1920 blev jordreformer gennemført. Mexico blev moderniseret og masser af investeringer gik til uddannelse. I 1968 henledte studerende i Tlatelolco opmærksomheden på regeringens autoritære karakter. Dette endte i en massakre, hvor 250 demonstranter blev dræbt. Endelig, i 1997 blev demokratiske reformer gennemført i Mexico.

Samfund og kultur

Mexico har næsten 109 millioner indbyggere. Mexicanerne er meget diverse. Mange kulturer lever side om side. De fleste mennesker hører til mestizer. To tredjedele af befolkningen stammer fra en spansk far og indisk mor eller den anden vej rundt. Omkring tolv procent er indianer. Ti til sytten procent af mexicanerne er hvide og er en efterkommer af hovedsagelig spansk forfædre. Mindre end én procent af mexicanerne er fra andre afstamning end de førnævnte.

Der er 62 oprindelige folk i Mexico. Disse har deres egne sprog og kulturer. Nogle indfødte folk er for eksempel nahuaer, mayaer og zapoteker.

Mexicansk kultur er en blanding af indfødte indiske kulturer med spansk kultur. Påvirkninger fra USA og Afrika er føjet til det.

De fleste mexicanere bor i byen. Kun en fjerdedel af befolkningen bor på landet. Omkring tredive procent af mexicanerne bor i én af de fem store mexicanske byer: Mexico City, Guadalajara, Monterrey, Puebla og Toluca.

Mexico har ikke en officiel statsreligion. Ikke desto mindre er næsten halvfems procent af indbyggerne romersk-katolikker. Et andet seks procent af mexicanerne er protestanter. Der er omkring 45.000 jøder i landet. Omkring tre millioner mexicanere har ingen religion.

De fleste mexicanere taler spansk. Mexico er det største spansktalende land i verden. Omkring ti procent af befolkning taler et af de indiske sprog.

Den politiske situation

Mexico er en føderal republik. Landet består af 31 stater og et føderalt distrikt. Den nuværende præsident er Felipe Calderón. Siden slutningen af 2006 har han ledet den mexicanske republik. Præsidenten vælges for en periode af seks år. Præsidenten har stor magt. Han udpeger ministre, men også har myndighed til at afskedige dem. Han har vetoret og ret til at erklære krig. En bemærkelsesværdig egenskab ved mexicansk politiker begrebet grænse: Politikere kan kun én gang betræde embedet.

De 31 stater regeres af en guvernør, der også vælges for en periode af seks år.

Den lovgivende magt ligger hos Unions Kongres, det mexicanske parlament. Mexico har et tokammersystem, hvor Kongressen er opdelt i et Overhus, kaldet Senatet og er Underhus, kaldet Deputeretkammeret.

Der er flere politiske partier i Mexico. Det Nationale Aktionsparti (PAN), det Institutionelle Revolutions Parti (PRI) og en del af det Demokratiske Revolutionsparti (PRD) er de tre største partier.

Økonomi

Lige siden firserne har den mexicanske regering rettet landet i retning af en fri markedsøkonomi. Flere og flere virksomheder er denationaliseret. Ud over det, vokser eksport betragteligt. Mexico er et af verdens største eksportører af råolie. Det vigtigste landbrugsprodukt, som er eksportvare, er majs.

Sektoren, der genererer mest indkomst, og hvor den største del af mexicanere finder deres job, er levering af tjenesteydelser. Mexico er verdens største sølvproducent. Dog er mindre optimistisk det faktum, at det også er et af de vigtigste transitlande for stoffer.

Indkomstforskelle er meget store i Mexico. Fyrre procent af mexicanere lever under fattigdomsgrænsen.

Den mexicanske valuta er peso.

Geografi og klima

Mexico omfatter 1.972.550 kvadratkilometer. Bortset fra det, er et par øer i Stillehavet også en del af Mexico. Landet grænser op til USA, Belize og Guatemala. De øvrige grænser er dannet af naturlige vandområder, indforstået Stillehavet og den Mexicanske Golf. En del af grænsen til USA er også dannet af en naturlig grænse: Rio Bravo del Norte floden.

Fra nord til syd er der to bjergkæder, der strækker sig over Mexico. Sierra Madre Oriental og Sierra Madre Occidental er begge udløbere af Rocky Bjerge. Bortset fra disse bjerge strækker sig den trans-mexicanske bælt gennem Mexicos centrum. Denne bjergkæde strækker sig fra vest til øst Mexico og består hovedsagelig af vulkaner. Den højeste top er Pico de Orizaba, som er 5700 meter højt. Bjergkæden er også opkaldt Sierra Nevada. Der er en fjerde bjergkæde i Mexico, som bærer navnet Sierra Madre del Sur.

Byerne Toluca, Mexico City og Puebla, alle tre ligger i dalene mellem bjergkæderne.

Mexico har et af verdens mest varierede klimaer. Krebsens vendekreds løber lige igennem Mexico. Derfor er der en division i det mexicanske klima. Den nordlige del har et moderat klima og den sydlige region er tropisk. I løbet af året er udsvingene i temperatur meget små i det tropiske klima. En anden forskel kan ses i nedbør. Den nordlige del har meget lidt nedbør i løbet af året. I det tropiske syd er der langt mere nedbør.

Trafik og infrastruktur

Mexicos vejnet er omfattende. Vejene er ofte ujævne. På mange af vejene opkræves vejafgift.

Der er også omfattende busnet, der kører gennem Mexico. At rejse med bus er den mest almindelige måde at komme rundt over store afstande. De fleste busser, der dækker store afstande er komfortable og er en hurtig rejsemåde. De forbinder næsten alle store byer. I landområderne er de fleste busser langsomme. Rejsende, der ønsker at komme rundt i byen, kan tage minibusser. Mexico City, Guadalajara og Monterrey har også et metrosystem.

Under halvfemserne er jernbanerne blevet privatiseret. Siden da blev togtrafik forværret. Der er få muligheder for at nå til din destination med tog. Men mellem Los Mochis og Chihuahua er der en forbindelse, der kan anbefales. Denne vej går gennem Kobber Canyon, verdens største canyonsystem, med spektakulære panoramaudsigter.

Der er omkring tredive lufthavne, hvorfra fly kan tages til Nordamerika eller Canada. Der er kun to muligheder for at flyve fra Europa til Mexico. En flyver enten til Mexico City International Lufthavn eller Cancun International Lufthavn, nær Cancun. Indenrigsfly normalt flyver gennem Mexico City. Nogle af de indenlandske destinationer er Guadalajara Lufthavn, Toluca Lufthavn og La Paz Lufthavn.

De største havne i Mexico er Tampico og Veracruz Llave på den Mexicanske Golf. De største havne på Stillehavskysten er Acapulco de Juárez og Mazatlán.

Mad og drikke

Majs, tomater, peberfrugter og søde peberfrugter er de grundlæggende ingredienser i de mexicanske retter. Det mexicanske køkken er meget krydret, og i dag er det også meget elsket i Vesten.

Typiske mexicanske retter er tamale, den velkendte tortilla og taco. Guacamole er også et almindeligt kendt populær sauce. For dette anvendes avocadoer, tomater, løg, hvidløg, citronsaft, peber og andre krydderier. Normalt spises guacamole med majschips. Tamale er en traditionel ret fra majsdej, fyldt med kød, ost eller chili peber, for eksempel. Mexicanere spiser ofte dette til morgenmad. Det almindeligt kendt tortilla er en slags pandekage, som oprindeligt laves af majsdej. Ankomsten af spanierne har påvirket lidt det mexicanske køkken. Tortillas er nu også levet af hvede. En taco er en foldet tortilla fyldt med kød, grøntsager, ost eller en kombination af disse forskellige ingredienser. Tacos spises generelt med hænder.

Chokolade stammer fra Mellemamerika og Mexico. Dokumenter beviser, at kakao allerede blev dyrket her, omkring år 1100 f.Kr.. Maya-folket og azteker drak xocolatl, som betyder 'bitter vand'.

Typisk mexicansk alkoholiske drinks er mezcal, tequila og aguardiente. Mezcal er levet af agave. Forskellige former for agave producerer forskellige slags mezcal. Tequila er den mest berømte art. Aguardiente er levet af sukkerrør og indeholder 40-45 procent alkohol.

Tidszone

Tidszonerne i Mexico spænder fra GMT/UTC- 6 til -8.

Husly

Hoteller kan findes for enhver pris og luksus. I populære badebyer og i Mexico City ligger de mest komfortable og luksuriøse hoteller. Hoteller kan generelt findes overalt i Mexico.

I de gamle bydistrikter er der også kroer, hvor senge eller værelser kan udlejes.

Ofte tilbyder privatpersoner værelser. Det er de såkaldte casas de huéspedes.

For dem, der ønsker at tilbringe en romantisk aften under det stjernfyldte himmel på stranden, kan finde et sted i en hytte eller hængekøje langs den mexicanske kyst.

Eksterne kilder

For mere information om Mexico, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Mexican peso
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  20 - 70 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  20 - 90 km/h
 • Sprog
  Spanish
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Localiza Car Rentals
 • National Car Rental
 • Hertz
 • Enterprise
 • Alamo
 • Thrifty
 • Green Motion
 • Avis
 • Sixt
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Payless Car Rental
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Budget
 • Fox Rent A Car
 • Mex Rent a Car
 • OtoQ
 • Nextcar
 • ACE Rent A Car
 • Autounion Car Rental
 • Carwiz rent a car
 • U-Save Auto Rental
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Biludlejning Mexico