Billeje Lissabon

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Lissabon.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Lissabon

  1. Hjem
  2. Biludlejning Portugal
  3. Lissabon
EasyTerra Biludlejning Lissabon er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 22
Bert Alamo Rent a Car Lissabon Lufthavn
“De holder hvad de lover, forsikringstilkøb et sted og uden at rpocesserne bliver for besværligt at få dækning til at virke.”

“Vælger denne løsning da det reklameres at man når man vælger en løsning uden selvrisiko slipper for at tage stilling til om man skal tilkøbe 'forsikringer' på stedet når man henter bilen (kan være uklart om det er OK eller bare er 'mersalg' i det pågældende land). Så skete det at der var en 'ulykke' på denne rejse (dog kun en punktering så 'egenbetaling' var til at overse men den skulle jo gerne dækkes/tilbagebetales gennem AutoEurope). Det så lidt uoverskueligt ud hvad man skulle udfylde af papirer og så skulle det sendes til en mailadresse i Tyskland. Heldigvis have vi sikret at vi havde dokumentationne taget med det samme under rejsen, og selvom de skriver at behandling kan tage lidt tid kom der efter ca 2 uger besked om at udlæg bliver tilbagebetalt på kreditkort uden yderligere spørgsmål og andre krav til dokumentation etc.. Bliver hermed bekræftet i at ved at vælge EasyTerra så ved man omkostninger på forhånd og kan undgå 'mersalg' på stedet. Og dette uden at man skal slås meget for at få udlæg/selvrisiko tilbagebetalt. En oplevelse af at tingene hænger sammen og man får en ansartet behandling uanset hvor man lejer bil og hos hvilket selskab, man 'handler' kun med et selskab 'EasyTerra'.”

04-12-2017 07:49
Rasmus Europcar Lissabon Lufthavn
“NOT the same car as we ordert But they …”

“NOT the same car as we ordert But they gave US a new Van in stead of the one we choosed. The car ran on petrol and NOT diesel;(”

30-07-2017 06:45
Robert Steeneken Budget Lissabon Lufthavn
“Hurtig, klar og gode priser ”

“Jeg lejer biler gennem EasyTerra på regelmæssig basis, og alt altid kører problemfrit til konkurrencedygtige priser.”

10-03-2015 12:58

Information om Lissabon

Biludlejning Lissabon
Biludlejning Lissabon

Introduktion

Lissabon er en interessant kombination af fortiden og nutiden; moderne og gammeldags; beskedent og temperamentsfuld. Lissabon ligger på syv lave bakker. I de foregående århundrede tiltrak denne by mange forhandlere. I dag modtager byen stadig mange besøgende. 

Befolkning

Lissabon har næsten 564,000 indbyggere, hvilket er beskeden for en hovedstad, som også er den største by i landet. Portugal har omkring 11 millioner indbyggere.

Beliggenhed

Lissabon ligger lige under midten af landet på østkysten, som står over Atlanterhavet. Tejo-floden (eller Rio Tejo) strømmer gennem Lissabon. Lissabon i sig selv er bygget på bakkerne, hvilket betyder, at dens omgivelser er bakket.

Økonomi

Efter Portugal blev medlem af Europa Kommissionen i 1986, begyndte det at modtage tilskud, der gav økonomien i Lissabon en vigtig impuls. Byen har konstant travlt ved at forbedre blandt andet sin infrastruktur. 

Trods de ovennævnte subsidier, der stadig er meget fattigdom i Lissabon, især i forstæderne. Byens vigtigste indtægtskilde er turisme. Dette er udtrykt i det gamle portugisiske ordsprog: Coimbra synger, Braga beder, Porto arbejder og Lissabon yder.

Lufthavne

Aeroporto de Lisboa er lufthavnen i Lissabon, hvilket ekspederer internationale flyvninger, såvel som daglige flyrejser fra Porto og Faro. Opførelsen af en ny lufthavn er planlagt til 2010 i Ota 48 kilometer mod nord for byen. 

Offentlig transport

Lissabon er forbundet med alle de store portugisiske byer gennem et godt tog og busnetværk. Sammenlignet med den økonomiske situation i Portugal, det offentlig transportsystem er meget avanceret. Hvert 20 minutter er der en bus fra forskellige steder i Lissabon til lufthavnen. Lissabon har et omfattende metronetværk. Kort sagt: Lissabon er en by med et omfattende offentligt transportnet.

Trafik og parkering

Lissabon er ikke et let sted for at køre. Det er vanskeligt på grund af alle anlæg, der er i gang med at blive bygget, og de fleste bilister synes at have travlt, og det er alt sammen meget vanskeligt at holde styr på, hvis du er en outsider. Lissabon har to ringveje. Cintura Regional Interna de Lisboa (CRIL) er den inderste ring, Cintura Regional Externa de Lisboa (CREL) er den ydre ring. Hvis du beslutter dig for at tage bilen til centrum er det sandsynligt, at du vil finde det svært at finde en overkommelig parkeringsplads. Den bedste løsning er at parkere bilen lige uden for centrum og bruge Lissabons fremragende offentlige transportsystem. 

Hoteller

Selv ankomsten af mange mellemkategori og førsteklasses hoteller, er ledige værelser i denne kategori af hoteller fortsat svære at finde i Lissabon. I højsæsonen, maj til september, anbefaler vi at booke på forhånd.

Eksterne kilder

For mere information om Lissabon anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Biludlejningssteder i Lissabon

EasyTerra Biludlejning Lissabon sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Portugal, men i en anden by end Lissabon, klik venligst igennem til Biludlejning Portugal side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Portugal du ønsker at leje en bil.