Billeje Lissabon Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Lissabon Lufthavn for dig.

Din computer skal acceptere cookies for at kunne bruge denne hjemmeside.

Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Lissabon Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 7
Europcar Lissabon Lufthavn
“NOT the same car as we ordert But they …”

“NOT the same car as we ordert But they gave US a new Van in stead of the one we choosed. The car ran on petrol and NOT diesel;(”

30-07-2017 06:45
Budget Lissabon Lufthavn
“Hurtig, klar og gode priser ”

“Jeg lejer biler gennem EasyTerra på regelmæssig basis, og alt altid kører problemfrit til konkurrencedygtige priser.”

10-03-2015 12:58
Budget Lissabon Lufthavn
“EasyTerra er fremragende”

“Vi havde lejet en bil med Budget (Avis) gennem EasyTerra. Hjemmesiden er nemt og kundevenlig og vores kontakt med servicedesken var korrekt. Alt gik fejlfri og blev taget sig professionelt i lufthavnen.”

05-01-2015 17:57

Lokal information om Lissabon Lufthavn

Portela Lufthavn i en nøddeskal

Lufthavnen i Lissabon ligger syv kilometer mod nordøst for den portugisiske hovedstad. Det blev indviet den 15. oktober 1942. Efter Anden Verdenskrig var det nødvendige at udvide den. I 2006 så det ud til, at lufthavnen igen blev for lille på grund af den hurtige vækst af passagerer og fragt. I øjeblikket er der planer om at bygge en ny lufthavn. En endelig afgørelse er dog endnu ikke fundet sted.

Lufthavnen er let at nå i bil, og der er nok taxaer i lufthavnen for at tage passagerer til deres slutdestination. Derudover er der også busforbindelser.

Der er to hoteller i nærmest nærhed. På den særlige turistskranke kan du foretage hotel reservationer.

Der er et rimeligt valg af butikker og restauranter, og i forskellige steder er der sodavand, chokolade og slik maskiner. Der er en lounge i ankomstterminalen og bag toldvæsen, og der er to lounges i afgangsterminalen. Disse lounges har internetadgang, telefon og fax faciliteter. Lufthavnen har også en førstehjælpsstation, brusere (dyre), hæveautomater og pengevekslingskontorer.

I luftfartsindustrien er Portela Lufthavn vist med forkortelserne LIS (IATA lufthavnskode) og LPPT (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Lissabon Portela Lufthavn