Billeje Pisa

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Pisa.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Pisa

  1. Hjem
  2. Biludlejning Italien
  3. Pisa
EasyTerra Biludlejning Pisa er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.1 af 10 Antal kundebedømmelser: 24
Bent Leasys Pisa Lufthavn
“Problemfri billeje.”

“Fik den bestilte bil som aftalt og uden problemer. Også problemfri aflevering. Win-rent Pisa lufthavn via Terra.”

13-11-2018 20:14
Anne-mette Enterprise Pisa Lufthavn
“Fin bil men GPS'en var ikke opdateret …”

“Fin bil men GPS'en var ikke opdateret og vores hotels adresse kunne den ikke finde?! Vi kørte også nogle vilde omveje 2 dage, fordi at den førte os ad landsbyer og ikke motorvej :( Den ene aften kom vi igennem et kvarter hvor der stod "damer" og "trak" på hvert gadehjørne! Den oplevelse havde jeg gerne været foruden (da jeg havde mine 2 små piger med i bilen)! Så rigtig elendig gps og slet ikke lejeprisen værd. -derudover havde vi ikke betalt autostolen hjemmefra, hvilken jeg troede var med i prisen, men åbenbart ikke. Så bilen blev lige 600kr dyrere ved afhentning.”

29-08-2017 06:11
Eduard Legters Maggiore Pisa Lufthavn
“Klar og gennemskuelig side.”

“Vi kunne leje en fremragende bil til små penge gennem EasyTerra. Da udlejningsselskabet tænkte sideløbende med os, endte vi med en større bil end dem der tilbydes på internettet til samme pris. De behandlede os godt. Vi har ikke mere end ros for dem.”

25-08-2015 10:04

Information om Pisa

Biludlejning Pisa
Biludlejning Pisa

Introduktion

En gang konkurrerede Pisa med Venedig og Genova i maritime termer. I dag er Pisa verdensberømt for sin arkitektoniske fadæse: Det skæve tårn i Pisa.

Befolkning

Pisa er en mellemstor italiensk by med omkring 86,000 indbyggere. Takket være de mange universiteter i byen er der en masse studerende.

Beliggenhed

Pisa ligger i provinsen Toscana på Det Liguriske Hav. Arno-floden løber gennem Pisa, der har sin oprindelse i Appenniner og også løber gennem Firenze.

Økonomi

Turismen er meget vigtig for byen Pisa. Dens største attraktion er Pisa tårnet, der læner sig på grund af en arkitektonisk fejl. Der er et andet kendetegn, hvor Pisa adskiller sig fra andre turistmæssige byer: Pisas store kunst mangfoldighed. Ud over turistsektoren, det store antal universiteter er også karakteristisk for Pisa. Takket være dens universiteter, er byen jævnligt vært for (internationale videnskabelige) konventioner.

Lufthavne

Pisa Lufthavn (Aeroporto Galileo Galilei) ligger 2 kilometer mod syd af byens centrum. Det er Toscanas vigtigste internationale lufthavn og håndterer flyvninger til og fra større europæiske byer.

Offentlig transport

Med bus eller tog kan du rejse fra byen til lufthavnen i omkring 5 minutter. For at komme fra stationen til centrum skal du tage bus nummer 4, selvom der ikke er noget reelt behov for at gøre det, fordi alt i Pisa er inden for gåafstand.

Trafik og parkering

Der er store parkeringspladser lige uden for centrum af Pisa. Parkeringspladsen mod nordvest for katedralen er ideel til en dags besøg i Pisa.

Hoteller

I forhold til dens beskedne størrelse har Pisa et rimeligt udbud af budget hoteller, selvom det ofte er vanskeligt at få et hotelværelse fordi budgettet hoteller også er populære blandt studerende. Der er ingen yderligere punkter af interesse med hensyn til hoteller i Pisa.

Eksterne kilder

For mere information om Pisa anbefaler vi Google, og følgende kilder:

Biludlejningssteder i Pisa

EasyTerra Biludlejning Pisa sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Hvis du søger efter en lejebil i Italien, men i en anden by end Pisa, klik venligst igennem til Biludlejning Italien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Italien du ønsker at leje en bil.