Billeje Korfu

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Korfu.

Rejs uden bekymringer med EasyTerra. Spar op til 60 % på prisen på alle større biludlejningsfirmaer i Korfu.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Korfu

  1. Hjem
  2. Biludlejning Grækenland
  3. Biludlejning Korfu
EasyTerra Biludlejning Korfu er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8 af 10 Antal kundebedømmelser: 10
Ted Van De Ven Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtigt organiseret; ingen problemer ved afhentning og aflevering.”

“"Jeg var lidt kritisk efter nogle negative anmeldelser om ekstra forsikringer, osv.. Positiv oplevelse med kundevenlig hjemmeside, effektiv afhentning og aflevering og pris (EasyTerra, som er en mellemmand, har naturligvis ingen direkte indflydelse på servicen, der leveres lokalt). "”

25-08-2015 09:36
Heer Kaldenbach Enterprise Korfu Lufthavn
“Hurtig og enkel.”

“Det er nemt at tage et godt valg til en god pris.”

15-08-2015 20:21

Information om Korfu

Introduktion

På græsk er øen Korfu kendt som Kérkyra. Historisk er det en meget interessant by, hvilken, grundet dens strategisk gode beliggenhed har været genstand for mange krige. Under 2. verdenskrig blev megen skade påført øen af tyske bombefly. I løbet af vinteren er der relativt meget regnfald, hvilket gør Korfu til en meget grøn ø. Derudover har den smukke sandede småstensstrande, krystalklart vand og maleriske landsbyer. I øens nordlige del er der et højt bjerg: Pandokrator (906 meter).

Befolkning

Øen har en befolkning på 115.000, hvoraf en tredjedel bor i byen, der bærer det samme navn som øen. En del af indbyggerne er udlændinge, især britere med en græsk mand eller kone. Der er endda en gruppe hollændere på Korfu, der har grundlagt en hollandsk skole. Øens hovedstad er beliggende på østkysten.

Beliggenhed

Korfu er beliggende i det Ioniske hav, ude for det græske fastlands vestkyst og delvist den albanske kyst. Den er 62 km. lang og op til 28 km. bred. Det er den mest nordlige af de ioniske øer, hvilke også inkluderer Zakynthos og Kefalonia.Omkring Korfu er der et antal mindre øer, ofte ikke større end nogle klipper.

Økonomi

Korfu har været en populær feriedestination i meget lang tid. Rige italienere og andre europæere besøgte øen allerede i begyndelsen af det sidste århundrede. I blandt de besøgende var den tyske kejser Vilhelm II. Så det er ikke en ø, der blot begyndte at modtage besøgende efter tilsynekomsten af masseturismen. Øen besøges årligt af over en million udlændinge. Dette betyder at turisme er en vigtig indtægtskilde, faktisk en der brødføder mere end halvdelen af arbejdende befolkning.

Oprindeligt var dyrken af oliven øens hovedøkonomiske aktivitet. Øen er fyldt med oliventræer. Mange folk der i løbet af sommeren arbejder indenfor turisme, er aktive i olivenlunden i løbet af vinteren. De fleste oliven behandles og anvendes som olivenolie. Derudover er der appelsin -og citron plantager og selvfølgelig mange vinmarker. Endeligt tilføjer fiskeri et (beskedent) bidrag til den lokale økonomi.

Lufthavne

Korfus internationale lufthavn (Ioannis Kapodistrias) er beliggende tre km. syd for hovedstaden. Der er indlandsflyforbindelser til Athen og Thessaloniki på det græske fastland. I løbet af sommeren er der mange charterfly.

Offentlig transport

Korfus bybusstation er beliggende på Platia og Theotoki, også kendt som San Rocco-pladsen. De blå busser er en slags bybusser, der kun servicerer byen Korfu og de umiddelbare omgivelser. Tæt ved, er der en anden busstation, hvorfra grønne busser afgår mod andre destinationer, såsom Sidari, Ipsos, Kavos og Palaiokastritsa.

Øen har mange færgeforbindelser. De små, traditionelle færger afgår fra den gamle havn (Paleo Limani) mod øen Paxos og mod Igoumenitsa på fastlandet.
Nye færger, heriblandt hurtig svævefartøj (flyvende delfiner), afgår fra den nye havn (Nea Limani), mod steder på det græske fastland og andre destinationer i Italien (Venedig, Ancona, Bari, Brindisi) og Albanien (Sarande).

Trafik og parkering

Der er to hovedveje på øen: GR-24 (fra Korfu by mod Palaiokastritsa i nordvest) og GR-25 (fra hovedstaden mod Lefkimi i sydøst). Disse veje er af god kvalitet. Hvis nogen vil overhale dig, er du forventet at køre så langt ind til højre som muligt. Personen der vil overhale dig vil indikere dette, ved at dytte hans horn og/eller ved blink med forlygterne.

Foruden hovedvejene er der kun små af slagsen og til tider endda kun grusveje. Kør forsigtigt, da små sten kan beskadige underdelen af din lejet bil. I landsbyerne og i hovedstaden, kan der være meget travlt. For nogle landsbyer er der trafiklys for at forhindre trafikpropper. Sommetider kan det vare et godt stykke tid før det næste grønne lys.

Med undtagelse af byen Korfu er parkering let overalt på øen. Sommetider kan du endda parkere din lejet bil på stranden!

Hoteller

Som en typisk turistø har Korfu masser af hoteller. Højsæsonen er fra april til oktober. I de måneder er det nødvendigt, at booke dit hotelværelse på forhånd. Om vinteren er det ikke ligeså nødvendigt, men vi vil dog fortsat anbefale det, hvis du har et specifikt hotel i tankerne. De feste af ferietilholdsstederne og bungalow-parkerne er beliggende i den nordøstlige del af øen. Den sydvestlige del, omkring Kavos, er et ungdomsområde.

Eksterne kilder

For mere information om Korfu anbefaler vi Google (Korfoe eller Corfu) og de efterfølgende kilder:

Alle byer i Korfu

EasyTerra Biludlejning Korfu sammenligner priserne for biludlejning i de følgende byer: