Billeje Bonaire

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bonaire .

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bonaire

  1. Hjem
  2. Biludlejning Bonaire
EasyTerra Biludlejning Bonaire er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Information om Bonaire

Introduktion

Bonaire er et af de såkaldte ABC øer (Aruba, Bonaire, Curaçao) og tilhører de Nederlandske Antiller, som er en del af kongeriget Nederlandene. Sammenlignet med de to andre øer er Bonaire meget stille. Det er et paradis for dykkere, windsurfere og folk der elsker naturen. Øen modtager årligt omkring 70.000 besøgere, hvor de fleste er amerikanere efterfulgt af hollændere.

Befolkning

Bonaire har kun 15.000 indbyggere, hvor størstedelen af dem bor i hovedstaden Kralendijk, hvilket ikke er den ældste koloni; det er Rincon. Det anvendte sprog på Bonaire er Papiamento, hvilket er en blanding af hollandsk, engelsk, spansk og portugisisk. Praktisk talt kan alle også tale engelsk.  

Beliggenhed

Bonaire er lokaliseret omkring 75 kilometer nord for Venezuelas kyst. Øen er omkring 38 kilometer lang og dens bredeste punkt er 11 kilometer bredt. Ude for kysten ved Kralendijk ligger øen Klein Bonaire (lille Bonaire) som er overdækket af små buske og kaktusser. Øen har mindst 76 plantearter og ca. 55 dyrearter og den er omgivet af et smukt koralrev. Siden 2001 har Klein Bonaire været et beskyttet naturreservat.  

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde for Bonaire. Dette påvirker også bygningssektoren, hvilken i de seneste år har oplevet en enorm vækst stimuleret af bebyggelsen af nye hoteller og forbedringen af infrastrukturen. Foruden er der en salt industri, hvor havnen spiller en vigtig rolle. Saltet eksporteres via havnen og hvert år besøger dusiner af krydstogtsskibe Bonaire.

Lufthavne

Flamingos internationale lufthavn er beliggende fire kilometer syd for hovedstaden Kralendijk. Der er direkte forbindelser til Aruba og Curaçao, USA (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico og Nederlandene.

Offentlig transport

Taxaer er den eneste form for offentlig transport på Bonaire. I hovestaden Kralendijk vil du ikke have nogen problemer med at få fat i en taxa, hvorimod det andre steder kan være vanskeligere. 
Der er ingen færgeforbindelser til de andre øer i de Nederlandske Antiller eller Venezuela.

Trafik og parkering

Bonaire er en lille ø, men den er for stor til at udforske på fod. En fremragende måde at udforske øens indre på er med en lejet bil. Vejene er i god stand. Hvis du agter at besøge parken Washington Slagbaai National Park sørg for, at du lejer en firehjulstrækker.

Hoteller

Der er et bredt udvalg af muligheder for husly på Bonaire. Der er ingen virkelig store hoteller på øen. Det største har 93 værelser. Foruden hoteller og tilholdssteder er der mange muligheder for at leje en villa eller en lejlighed. Øen er et meget populært feriested. For at sikre dig selv et værelse på det sted du helst vil opholde dig, anbefaler vi at du booker i forvejen.   

Eksterne kilder

For mere information om Bonaire anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Alle byer i Bonaire

EasyTerra Biludlejning Bonaire sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer: