• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005

Billeje Bonaire

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Bonaire .

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • Allerede over 500.000 bookinger Mere end en halv million mennesker har gjort det før dig 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Bonaire

EasyTerra Biludlejning Bonaire er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Bonaire

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Bonaire

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Personbil
Firehjulstrækker

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Bonaire

Biludlejningslokaliteter i Bonaire

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Biludlejning Bonaire

Information om Bonaire

Bonaire oplever du bedst med en lejet bil. EasyTerra Biludlejning har ca. 1 afhentningslokaliteter i Bonaire . Der er således altid en afhentningslokalitet i nærheden af dit bestemmelsessted.

Introduktion

Bonaire er et af de såkaldte ABC øer (Aruba, Bonaire, Curaçao) og tilhører de Nederlandske Antiller, som er en del af kongeriget Nederlandene. Sammenlignet med de to andre øer er Bonaire meget stille. Det er et paradis for dykkere, windsurfere og folk der elsker naturen. Øen modtager årligt omkring 70.000 besøgere, hvor de fleste er amerikanere efterfulgt af hollændere.

Befolkning

Bonaire har kun 15.000 indbyggere, hvor størstedelen af dem bor i hovedstaden Kralendijk, hvilket ikke er den ældste koloni; det er Rincon. Det anvendte sprog på Bonaire er Papiamento, hvilket er en blanding af hollandsk, engelsk, spansk og portugisisk. Praktisk talt kan alle også tale engelsk.  

Beliggenhed

Bonaire er lokaliseret omkring 75 kilometer nord for Venezuelas kyst. Øen er omkring 38 kilometer lang og dens bredeste punkt er 11 kilometer bredt. Ude for kysten ved Kralendijk ligger øen Klein Bonaire (lille Bonaire) som er overdækket af små buske og kaktusser. Øen har mindst 76 plantearter og ca. 55 dyrearter og den er omgivet af et smukt koralrev. Siden 2001 har Klein Bonaire været et beskyttet naturreservat.  

Økonomi

Turisme er den vigtigste indtægtskilde for Bonaire. Dette påvirker også bygningssektoren, hvilken i de seneste år har oplevet en enorm vækst stimuleret af bebyggelsen af nye hoteller og forbedringen af infrastrukturen. Foruden er der en salt industri, hvor havnen spiller en vigtig rolle. Saltet eksporteres via havnen og hvert år besøger dusiner af krydstogtsskibe Bonaire.

Lufthavne

Flamingos internationale lufthavn er beliggende fire kilometer syd for hovedstaden Kralendijk. Der er direkte forbindelser til Aruba og Curaçao, USA (Houston), Venezuela, Ecuador, Peru, Jamaica, Puerto Rico og Nederlandene.

Offentlig transport

Taxaer er den eneste form for offentlig transport på Bonaire. I hovestaden Kralendijk vil du ikke have nogen problemer med at få fat i en taxa, hvorimod det andre steder kan være vanskeligere. 
Der er ingen færgeforbindelser til de andre øer i de Nederlandske Antiller eller Venezuela.

Trafik og parkering

Bonaire er en lille ø, men den er for stor til at udforske på fod. En fremragende måde at udforske øens indre på er med en lejet bil. Vejene er i god stand. Hvis du agter at besøge parken Washington Slagbaai National Park sørg for, at du lejer en firehjulstrækker.

Hoteller

Der er et bredt udvalg af muligheder for husly på Bonaire. Der er ingen virkelig store hoteller på øen. Det største har 93 værelser. Foruden hoteller og tilholdssteder er der mange muligheder for at leje en villa eller en lejlighed. Øen er et meget populært feriested. For at sikre dig selv et værelse på det sted du helst vil opholde dig, anbefaler vi at du booker i forvejen.   

Eksterne kilder

For mere information om Bonaire anbefaler vi Google og de efterfølgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
 • Sprog
  Dutch
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Enterprise
 • CarVenience Car Rental Aruba
 • Hertz
 • Avis
 • Green Motion
 • Dollar Rent a Car
 • Budget
 • Alamo
 • Europcar
 • National Car Rental
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Biludlejning Bonaire