Billeje Curaçao

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Curaçao.

  • Omkostningsfri annullering
  • Bedste prisgaranti
  • 8000+ afhentningssteder
Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Curaçao

  1. Hjem
  2. Biludlejning Curaçao
EasyTerra Biludlejning Curaçao er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 9.4 af 10 Antal kundebedømmelser: 12
M. Oomens Alamo Rent a Car Jan Thiel Resort Area
“Fremragende og velholdte biler ”

“Vi lejede en bil på Curaçao ved opsamlingsstationen Jan Thiel Baai (Livingstone resort) mange gange og altid gik det godt. Bilerne var rene og teknisk i orden. Vi blev behandlet fint ved aflevering og returnering af bilen. Venlige personale. Kan stærkt anbefales.”

30-05-2015 15:06
Desiree Wieriks Alamo Rent a Car Curaçao Lufthavn
“Alt er godt organiseret”

“Klar hjemmeside. Alt er godt organiseret. Jeg kan anbefale dette selskab til alle. Hver eneste gang vi brugte dem blev vi godt og venligt behandlet.”

11-03-2015 08:08
Frank Brouwer Alamo Rent a Car Curaçao Lufthavn
“Fremragende erfaringer med EasyTerra”

“Nem hjemmeside og anstændige priser. Når vi afhentede bilen fik vi en opgradering til en større model og næsten helt nye. Fremragende service. Samme oplevelse ved returnering af bilen og problemfri transaktion. Afregning var også problemfri. Kan varmt anbefales!”

10-03-2015 23:16

Information om Curaçao

Introduktion

Curacao er den største ø i de Nederlandske Antiller, som er en del af Kongeriget Nederlandene. Den konstante sol trækker mange feriegæster, både amerikaner og europæere. Øens hovedstad er Willemstad, som er placeret på begge sider af Saint Anna Bugt. Det ældste kvarter kaldes "Punda" ("stedet"), på den anden side ligger "Otrabanda" (bogstaveligt talt "den anden side").

Befolkning

Curacao har over 170,000 indbyggere. Det er et meget internationalt slæng: indbyggerne har deres oprindelse i 50 forskellige lande. 

Beliggenhed

Øen er 61 kilometer lang og mellem 5 og 14 kilometer bred, og er beliggende i den sydlige del af det Caribiske Hav. I den vestlige del af øen ligger Aruba, mod øst ligger Bonaire. Afstanden til det sydamerikanske fastland (Venezuela) er omkring 70 kilometer.

Økonomi

Selvom øens økonomi ikke er vokset meget i de seneste år, dens indbyggere er bedre stillet end dem fra de mange sydamerikanske lande. Olieraffinaderiet er den vigtigste arbejdsgiver, og havnet (et af de største i området) spiller også en vigtig økonomisk rolle. Hertil kommer, at der er en omfattende servicesektor med vægt på finansielle tjenesteydelser. Turisme gør også et vigtigt bidrag til øens økonomi, selvom nærliggende øer som Aruba og Bonaire er mere populære feriemål.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Curacao er Lufthavn Hato, som er placeret mod nordvest for Willemstad. Fra denne lufthavn, er der flyvninger til de øvrige øer i de Nederlandske Antiller, såvel som til Sydamerika, USA og Europa. Flyvetiden til Amsterdam er 9 timer.

Offentlig transport

Offentlig transport på øen er leveret af Autobus Bedrijf Curacao, som anvender de store gule eller blå busser, som kaldes "konvojen", og som kun standser ved regelmæssige stoppesteder. Hertil kommer, at der er minibusser, som bare kaldes "bus" (angivet på nummerpladen). De standser, hvor du end ønsker. Bybusserne kører deres ruter en gang i timen, busser til steder som Willemstad er mindre hyppige. Om søndagen, er der en begrænset service.

Trafik og parkering

Bilkørsel i Curacao er ikke vanskelig, så længe du holder et par ting i tankerne. Den lokale befolkning har absolut ikke travlt og kører temmelig langsomt (tophastigheden i beboede områder er 45 km/t og 60-80 km/t andetsteds). Folk ofte foretager en drejning, U-vending eller bryder pludseligt, hvilket betyder, der er smart at holde en vis afstand. Også på et T-kryds igangværende trafik har forkørselsret.

I Willemstad kan det være svært at finde et sted til at parkere din bil. I det stor gratis Waaigat parkeringsplads er der altid plads til rådighed, men dette område er mindre sikkert om natten. I den gamle Punda kvarter og nær Wilhelminaplein, er der to overvågede parkeringspladser, som tage 0.50 Antillers gylden. Du skal også betale for at parkere nær disse parkeringspladser. Parkerer andet sted hen er gratis. Glem nu ikke din sikkerhed: Lås din bil godt og og ikke efterlad noget af værdi. Vi anbefaler at parkere din bil i et godt lyst beliggenhed. 

Hoteller

Curacao har massevis af indkvarteringer, fra luksus ferieområder til små og hyggelige hoteller. Øen tiltrækker gæster gennem hele året, hvorfor vi anbefaler at booke dit hotelværelse i forvejen, især når du ønsker at bo på et bestemt hotel.

Eksterne kilder

For mere information om Curaçao, vi anbefaler Google, og de følgende kilder: 

Alle byer i Curaçao

EasyTerra Biludlejning Curaçao sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende byer: