Billeje Split Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Split Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
  • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
  • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
  • 8000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Split Lufthavn

  1. Hjem
  2. Biludlejning Kroatien
  3. Biludlejning Split
  4. Split Lufthavn
EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Seneste anmeldelser

Gennemsnitlig bedømmelse: 8.2 af 10 Antal kundebedømmelser: 33
Sieka Grijpma ORYX Rent A Car Split Lufthavn
“Yderst godt organiseret, som altid.”

“Vi brugte dine tjenester igen, som vi gjorde til tidligere ferier. Som før, alt var perfekt organiseret. I Split Lufthavn tog det os mindre end femten minutter til at køre væk i vores helt nye VW (3600 kilometer på kilometertælleren). Den venlige personale tog igen godt imod os, da vi kom tilbage for at aflevere bilen. Fremragende service.”

26-08-2015 08:01
Jan Cornelis Wiesenekker Enterprise Split Lufthavn
“Korrekt og aldrig noget forkert.”

“Jeg lejede en bil flere gange. Det er altid præcist. Sidste gang havde jeg tilsyneladende oplyst den forkerte ankomstlufthavn, Split i stedet for Zadar. De søgte straks efter en løsning, og fandt en.”

25-08-2015 10:16
Jadranka Lekic Enterprise Split Lufthavn
“FREMRAGENDE!”

“"MEGET VENLIGT OG HJÆLPSOMT PERSONALE . GODE OG BRAND NYE BILER. KONKURRENCEDYGTIGE PRISER UDEN FOR SÆSONEN. ABSOLUT ANBEFALELSESVÆRDIGT! JEG ER MEGET TILFREDS! MED VENLIG HILSEN OG VI SES NÆSTE GANG JADRANKA LEKIC "”

05-02-2015 18:12

Lokal information om Split Lufthavn

Split Lufthavn i en nøddeskal

Split Lufthavn ligger 25 kilometer vest for Split på Adriaterhavskysten. Det er den anden travleste lufthavn i Kroatien, kun Zagreb er travlest. Split håndterer mere end en million passagerer om året. Kroaterne kalder lufthavnen for Zracna Luka Split eller Kastel Lufthavn. Der er en terminal for alle flyvninger.

Der er ingen jernbaneforbindelse fra lufthavnen til Split, men den er let tilgængelig med bil eller med bus. Der er lokale busser og pendulbusser, der kører til byens centrum. Der er ingen hotel i lufthavnen, men der er mange hoteller i nærheden.

Der er butikker og restauranter. Lufthavnen har et VIP-rum, og der er en førstehjælpsstation. Der er forskellige finansielle tjenesteydelser, herunder en bank, hæveautomater og vekslingskontor. Under Split Lufthavn er der et beskyttelsesrum. 

I luftfartsindustrien er Split Lufthavn angivet med forkortelserne SPU (IATA lufthavnskode) og LDSP (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Split Lufthavn.

Andre udlejningssteder i Split

Ud over Split Lufthavn i Split, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Split: