• 6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76

Billeje Sri Lanka

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Sri Lanka.

Indtast by eller lufthavnskode
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Sri Lanka

EasyTerra Biludlejning Sri Lanka er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Biludlejningstilbud i Sri Lanka

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Sri Lanka
 • For eksempel: Perodua Axia
  Mini klasse
  For eksempel: Perodua Axia
 • Populær klasse
  For eksempel: Mazda Demio
  Økonomi klasse
  For eksempel: Mazda Demio
 • For eksempel: Nissan Sunny
  Kompakt klasse
  For eksempel: Nissan Sunny
 • For eksempel: Toyota Corolla
  Mellemklasse klasse
  For eksempel: Toyota Corolla
 • For eksempel: Toyota Axio
  Standard klasse
  For eksempel: Toyota Axio
 • For eksempel: Toyota Townace
  Familiebil klasse
  For eksempel: Toyota Townace
 • For eksempel: Nissan Vanet 6 Pax
  Luksus klasse
  For eksempel: Nissan Vanet 6 Pax
 • For eksempel: Kia Sorento
  Firehjulstrækker klasse
  For eksempel: Kia Sorento
De viste priser er dagspriser baseret på en lejeperiode på mindst 7 dage. Skatter og yderligere omkostninger for ekstraudstyr kan forekomme. Klik venligst her for nærmere information om disse omkostninger.

Seneste anmeldelser

6.7 / 10 Antal anmeldelser: 236

Hvornår skal man reservere en udlejningsbil i Sri Lanka

Gennemsnitlig dagspris pr. måned

Biludlejningslokaliteter i Sri Lanka

EasyTerra Biludlejning sammenligner priserne på billeje på nedenstående destinationer

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Sri Lankan rupee
 • Køreretning
  Venstre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  70 km/h
 • Sprog
  Tamil, Sinhalese
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære udlejningsfirmaer
  SR Rent a car

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.
Er EasyTerra Biludlejning billigst? Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris. Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil? For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok. Er der nogen ekstraudgifter? Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen). Hvilken type forsikring gælder for min billeje? Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen. Hvad er en bekymringsfri etiket? Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj. Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation? Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder). Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling? De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer). Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering SR Rent a car
 1. Hjem
 2. Biludlejning Sri Lanka