• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Split

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber for dig i Split.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Billeje Split

EasyTerra Biludlejning Split er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere din lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Populære udlejningssteder i Split

Følgende udlejningssteder er de mest populære til at leje en bil i Split

Biludlejningstilbud i Split

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud i Split

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Biludlejningsfirmaer i Split

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på destinationen Split. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 88 / dag
 • Nova Rent a Car

  8.3 (125)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Autounion Car Rental

  8.2 (53)
  Fra kr 153 / dag
 • Unirent Car Rental

  8.2 (283)
  Fra kr 193 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (409)
  Fra kr 140 / dag
 • Sixt

  7.9 (2941)
  Fra kr 149 / dag
 • Europcar

  7.9 (7341)
  Fra kr 198 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Fra kr 158 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Fra kr 131 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Fra kr 201 / dag
 • Alamo

  7.6 (7920)
  Fra kr 183 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 142 / dag
 • Budget

  7.5 (9014)
  Fra kr 139 / dag
 • Carwiz rent a car

  7.5 (408)
  Fra kr 124 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.4 (246)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Enterprise

  7.4 (1712)
  Fra kr 192 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3477)
  Fra kr 177 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 103 / dag
 • Global Rent a Car

  6.9 (137)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Air Rent a Car

  6.9 (86)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Avant Car

  6.8 (334)
  Fra kr 161 / dag
 • addCarRental

  6.8 (96)
  Fra kr 127 / dag
 • Goldcar

  6.2 (5112)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 135 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Fast Mobility

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Thrifty

  7.8 (4903)
  Fra kr 306 / dag
 • Nur Rent a car

  7.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • InterRent

  6.5 (5931)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Hvornår vil du reservere en lejebil i Split?

Split - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Split), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Split), er December den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. Juli er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Split) er Februar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Split - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Split) er November den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Juli er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejere i og omkring Split

Hvis du søger efter en lejebil i Kroatien, men i en anden by end Split, klik venligst igennem til Biludlejning Kroatien side, hvor du kan vælge, i hvilken by i Kroatien du ønsker at leje en bil.

Biludlejningssteder i Split

EasyTerra Biludlejning Split sammenligner priserne fra biludlejningsselskaber i følgende steder:

Obala Lazareta 3
Šperun 2
Trumbićeva obala 2

Information om Split

Indledning

Split er Kroatiens næststørste by og en af de ældste byer i regionen. Byen opstod omkring år 300, da den romerske kejser Diocletianus byggede et palads der. Denne enorme bygning danner stadig centrum af den historiske by. Det gamle centrum blev tilføjet til UNESCO's Verdensarvlisten i 1979.

Befolkning

I 2007 havde Split mere end 221.000 indbyggere, men dette tal stiger hastigt, i hele Split byområdet og de omkringliggende byer er der cirka en halv million mennesker.

Beliggenhed

Byen ligger i den sydlige region af Dalmatia ved siden af Adriaterhavet, modsat byen ligger øen Brač. Denne ø kan, ligesom mange andre øer foran kysten, kun nås gennem havnen i Split.

Økonomi

Når Kroatien stadig var en del af Jugoslavien var Split et vigtigt industrielt centrum. Byen led meget under overgangen til den frie markedsøkonomi, men er igen i mellemtiden kommet sig. Nogle af de gamle industrier er moderniseret, bl.a. den kemiske-, papir- og skibsbygningsindustrien. Desuden er økonomien afhængig af fiskeri, landbrug(oliven og vin) og turisme.

Lufthavne

Den internationale lufthavn i Split ligger 25 kilometer vest for byen, efter Zagreb Lufthavn er den det vigtigste lufthavn i Kroatien. Mere end 1,2 millioner passagerer bruger den årlige, de fleste af dem i løbet af sommeren. 

Offentlig transport

I Split er der kun bybusser, det bakkede område af byen er uegnet for sporvogne. Busselskabet Promet Split opretholder de 18 buslinjer med moderne udstyr. Om fredage og lørdage er der en natbus service. Købe en billet i en kiosk er en anelse mere økonomisk end at købe den på bussen.

Endvidere er der buslinjer med destinationer uden for Split, de afgår fra den centrale busstation, ved færgehavnen.

Der er også en by-jernbane, der forbinder Split med Kaštel Stari.

Trafik og parkering

Om sommeren kan centrum af Split have meget travlt, dermed er det også meget vanskeligt at finde en parkeringsplads. Du skal betale overalt i centrum for at parkere på gaden. Parkeringsbetjente er meget strenge, hvis du overskrider den tilladte parkeringstid, det er temmelig sandsynligt, at de vil trække bilen væk.

På færgehavnen er der et stort parkeringsareal.

Hoteller

Der er et stort udbud af hoteller i Split, fra lavbudget overnatningsmuligheder til luksuriøse fem stjernet-hoteller. Hotellerne på Riva Boulevard er populære, men naturligvis disse er de dyreste. Om sommeren er Split et populært rejsemål og du skal reservere et værelse lang tid i forvejen. Ved færgehavnen og busstationen vil mange 'mellemmænd' tilbyde overnatningsmuligheder, selv om dette kunne være en god måde at få et sidste øjebliks-rum, skal man være forsigtig med at forpligte sig til et tilbud. 

Eksterne kilder

For mere information om Split, anbefaler vi Google, og de følgende kilder:

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Croatian kuna
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Croatian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • OK Mobility
 • Nova Rent a Car
 • Autounion Car Rental
 • Unirent Car Rental
 • Active Car Rental
 • Sixt
 • Europcar
 • ORYX Rent A Car
 • Keddy By Europcar
 • Hertz
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Fleet Rent a car
 • Enterprise
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Global Rent a Car
 • Air Rent a Car
 • Avant Car
 • addCarRental
 • Goldcar
 • Green Motion
 • National Car Rental
 • Fast Mobility
 • Thrifty
 • Nur Rent a car
 • InterRent
 • NÜ Car Rentals
 1. Hjem
 2. Biludlejning Kroatien
 3. Biludlejning Split