• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Napoli Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Napoli Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Napoli Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Napoli Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Napoli Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Napoli Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Napoli Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Sixt

  7.9 (2937)
  Fra kr 391 / dag
 • Drivalia

  8 (225)
  Fra kr 212 / dag
 • Leasys

  7.8 (902)
  Fra kr 237 / dag
 • Alamo

  7.8 (7915)
  Fra kr 369 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Fra kr 233 / dag
 • Ecovia Rent

  7.8 (291)
  Fra kr 259 / dag
 • Sicily by Car

  7.3 (3035)
  Fra kr 279 / dag
 • Thrifty

  7.2 (4896)
  Fra kr 233 / dag
 • B-Rent

  7.2 (217)
  Fra kr 242 / dag
 • Optimo Rent

  7.1 (43)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • LocautoRent

  7.1 (1583)
  Fra kr 334 / dag
 • Target Rent

  6.9 (30)
  Fra kr 241 / dag
 • Europcar

  7.1 (7334)
  Fra kr 305 / dag
 • Hertz

  6.9 (6171)
  Fra kr 312 / dag
 • Enterprise

  6.8 (1709)
  Fra kr 387 / dag
 • Maggiore

  6.6 (1583)
  Fra kr 319 / dag
 • FireFly Car Rental

  6.5 (3472)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Keddy By Europcar

  6.5 (2995)
  Fra kr 259 / dag
 • Noleggiare

  6.2 (343)
  Fra kr 287 / dag
 • Avis

  6.2 (5354)
  Fra kr 345 / dag
 • Budget

  6.1 (9008)
  Fra kr 355 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • JoyRent

  7.1 (39)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Napoli Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. August er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Napoli Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Napoli Lufthavn), er Februar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. Juli er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. August er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Maj er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er November den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. August er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sedan?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sedan. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en sedan på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Napoli Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Napoli Lufthavn) er Maj den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Napoli Lufthavn

Øvrige udlejningssteder i Napoli

Ud over Napoli Lufthavn i Napoli, sammenligner EasyTerra Biludlejning også priserne for lejebiler i de følgende steder i Napoli:

Lokal information om Napoli Lufthavn

Napoli Lufthavn i en nøddeskal

Aeroporto Internazionale di Napoli, som denne lufthavn kaldes på italiensk, har to terminaler. Terminal 1 er den vigtigste, Terminal 2 anvendes udelukkende til chartrede fly. De to terminaler er inden for gåafstand fra hinanden. Lufthavnen ligger 7 kilometer mod nordøst for Napoli, og er nem at nå fra centrum i bil. En anden måde du kan forlade lufthavnen er med (pendul) bus, der tager passagerer direkte til togstationen og centrum af Napoli.

Lufthavnen er der ingen hoteller, men du vil kunne finde en i det nærmeste område. Der er et rimeligt antal butikker, som ofte er specialiserede i de regionale produkter som friske mozzarella, lokale vine og slik. Hvad mad og drikke angår, er der tre snackbars, en café, en Burger King og en selvbetjeningsrestaurant. For forretninger er du nødt til at gå til første sal. Her vil du finde fuldt udstyrede kontorer, videokonferencefaciliteter og to VIP-lounges. Andre faciliteter er: En Røde Kors medicinsk center, banker, vekselkontorer, hæveautomater og en billetskranke, hvor du kan købe sidste øjeblikke flybilletter.

Inden for luftfartsindustrien er Napoli Lufthavn vist med forkortelserne NAP (IATA lufthavnskode) og LIRN (ICAO lufthavnskode).

Link til den officielle hjemmeside for Napoli Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  110 km/h
 • Sprog
  Italian
 • Populær bilklasse
  Mini

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Sixt
 • Drivalia
 • Leasys
 • Alamo
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Sicily by Car
 • Thrifty
 • B-Rent
 • Optimo Rent
 • LocautoRent
 • Target Rent
 • Europcar
 • Hertz
 • Enterprise
 • Maggiore
 • FireFly Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Noleggiare
 • Avis
 • Budget
 • SurPrice car rentals
 • National Car Rental
 • JoyRent