• Kundebedømmelser 6.7 / 10
 • Online biludlejning siden 2005
Har du brug for hjælp?
+45 78 75 52 76
Åbningstider

Billeje Faro Lufthavn

Spar tid og penge. Vi sammenligner tilbuddene fra biludlejningsselskaber på Faro Lufthavn for dig.

Indtast by eller lufthavnskode
- dage
Hvorfor reservere gennem os?
 • Omkostningsfri annullering Op til 48 timer før den planlagte afhentningstid
 • Bedste prisgaranti Har du fundet en bedre pris? Fortæl os om det, så giver vi dig et bedre tilbud
 • 24000+ afhentningssteder Afhentningssteder over hele verden
Gyldig indtil den 31. maj
Summer Sale
Op til 25% rabat på din lejebil
Vi sammenligner tilbud fra alle de kendte leverandører

Biludlejning Faro Lufthavn

EasyTerra Biludlejning er en uafhængig sammenligningsside for biludlejning. Vores system sammenligner priserne fra velkendte udlejningsselskaber, så du som kunde, altid kan reservere en lejebil gennem os til en konkurrencedygtig pris.

Tilbud på billeje Faro Lufthavn

Uanset om du er på jagt efter en lille lejebil eller en stationcar til hele familien. Vi har altid en egnet bil til den laveste pris. Nedenfor finder du nogle eksempler fra vores tilbud på Faro Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellemklasse
Standard
Familiebil
Luksus
Stationcar
Personbil
Cabriolet
Firehjulstrækker
Elbil

Tilbud af udlejere på Faro Lufthavn

Nedenfor finder du de bedst bedømte biludlejningsfirmaer på Faro Lufthavn. Sammenlign med én søgning alle bedømmelser og priser vedrørende disse udlejningsfirmaer.

 • Rent a star

  8.4 (761)
  Fra kr 142 / dag
 • Guerin

  8.4 (947)
  Fra kr 160 / dag
 • Alamo

  8.3 (7906)
  Fra kr 163 / dag
 • Enterprise

  8.4 (1707)
  Fra kr 184 / dag
 • Goldcar Key'n Go

  8.1 (10)
  Fra kr 165 / dag
 • Thrifty

  8 (4885)
  Fra kr 152 / dag
 • Sixt

  8 (2928)
  Fra kr 145 / dag
 • Budget

  7.9 (8999)
  Fra kr 151 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (3851)
  Fra kr 129 / dag
 • Hertz

  7.7 (6161)
  Fra kr 168 / dag
 • Avis

  7.6 (5348)
  Fra kr 167 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.5 (2991)
  Fra kr 140 / dag
 • Drive On Holidays

  7.5 (1101)
  Fra kr 87 / dag
 • Centauro

  7.4 (4506)
  Fra kr 106 / dag
 • Europcar

  7.3 (7319)
  Fra kr 150 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.3 (3463)
  Fra kr 99 / dag
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 76 / dag
 • Klass Wagen

  6.9 (34)
  Fra kr 83 / dag
 • Turisprime

  6.8 (485)
  Fra kr 67 / dag
 • InterRent

  6.8 (5931)
  Fra kr 368 / dag
 • Drive and go

  6.8 (266)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Goldcar

  6.5 (5106)
  Fra kr 102 / dag
 • Rhodium Car Rental

  6.4 (160)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • OK Mobility

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 87 / dag
 • YorCar

  Ingen anmeldelser
  Fra kr 91 / dag
 • Drivalia

  7.5 (217)
  Fra kr 278 / dag
 • Auto Rent

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • ACE Rent A Car

  Ingen anmeldelser
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • Bravacar

  6.8 (57)
  Ingen tilgængelige bedømmelser
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen tilgængelige bedømmelser

Seneste anmeldelser

Kunder bedømmer os med en 6.7/10 ud af 250 bedømmelser

Faro Lufthavn gennemsnitlig dagspris pr. måned

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en minibil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en minibil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en økonomiklassebil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en økonomiklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en økonomiklassebil på denne destination (Faro Lufthavn), du vil i gennemsnit betale /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en kompakt bil?

På denne destination (Faro Lufthavn), er Januar den billigste måned at leje en kompakt bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en kompakt bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en mellemklassebil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en mellemklassebil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en mellemklassebil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en standard bil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en standard bil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året betaler du i gennemsnit /day for at leje en bil. September er den mest populære måned at leje en standard bil på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en bil i fuld størrelse?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en bil i fuld størrelse. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en bil i fuld størrelse på denne destination, den gennemsnitlige pris er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en luksusbil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en luksusbil. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en luksusbil på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en stationcar?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en stationcar. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en stationcar på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en SUV?

På denne destination (Faro Lufthavn) er November den billigste måned at leje en SUV. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en SUV på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV)?

På denne destination (Faro Lufthavn) er November den billigste måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV). Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. April er den mest populære måned at leje et multifunktionelt køretøj (en MPV) på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en billig minivan?

På denne destination (Faro Lufthavn) er November den billigste måned at leje en minibus. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. September er den mest populære måned at leje en minibus på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en sportsbil?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en sportsvogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en sportsvogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en cabriolet?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Januar den billigste måned at leje en cabriolet. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er prisen i gennemsnit /day. September er den mest populære måned at leje en cabriolet på denne destination, prisen er i gennemsnit /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Faro Lufthavn - Hvornår er det billigst at leje en varevogn?

På denne destination (Faro Lufthavn) er Februar den billigste måned at leje en varevogn. Den gennemsnitlige pris er /day. Resten af året er gennemsnitsprisen /day. Oktober er den mest populære måned at leje en varevogn på denne destination, gennemsnitsprisen er /day. For at sikre et bredt udvalg og de bedste priser, anbefaler vi, at du booker din lejebil i god tid. Hvis du venter til sidste øjeblik, kan det resultere i begrænsede muligheder og højere priser.

Biludlejning destination Faro Lufthavn

Lokal information om Faro Lufthavn

Faro Lufthavn i en nøddeskal

Faro Lufthavn er den vigtigste lufthavn i Algarve i det sydlige Portugal. Det ligger syv kilometer til den vestlige del for byen Faro. Der er mange direkte flyvninger fra lavprisflyselskaber i det nordlige Europa, som EasyJet, Flybe og Air Berlin. De fleste passagerer kommer fra Storbritannien, Nederlandene og Tyskland. Terminalen er for nylig blevet renoveret og Faro Lufthavn er nu en moderne lufthavn. Ankomst- og afgangsterminalerne er tilsluttet. De fleste serviceskranker kan findes mellem de to terminaler. 

Der er ingen togforbindelse til Faro Lufthavn. Det er muligt at rejse op langs kysten fra byens banegård, men servicen er normalt langsomt. Lufthavnen er let at nå i bil og der er busser, der forbinder lufthavnen til busstationen, hvorfra passagerer transporteres med højhastighedsbusser til andre steder i Algarve. Det nærmeste hotel er beliggende to kilometer fra lufthavnen. 

Der er et rimeligt antal barer, caféer og butikker. Den toldfrie afdeling har de sædvanlige udvalg af cigaretter, sprut og luksus mad. Tagterrassen (åben fra april til oktober) tilbyder en storslåede udsigt af ankommende og afgående fly. Hertil kommer, at lufthavnen har (begrænsede) konferenceværelse (max 65 personer), elevatorer og toiletter for handicappede, banker, hæveautomater, penge vekslingskontorer og et postkontor.

I luftfartsindustrien er Faro Lufthavn vist med forkortelserne FAO (IATA lufthavnskode) og LPFR (ICAO lufthavnskode).

Link til officiel hjemmeside for Faro Lufthavn

Praktiske oplysninger

 • Valuta
  Euro
 • Køreretning
  Højre
 • Højst tilladte hastighed i byen
  50 km/h
 • Maksimal hastighed på motorvej
  90 km/h
 • Sprog
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Hvad de fleste mennesker gerne vil vide

Nedenstående spørgsmål og svar er et udvalg af de oftest stillede spørgsmål. Hvis dit spørgsmål ikke er iblandt dem, kan du kikke på siden med de ofte stillede spørgsmål. Eller kontakt os.

Er EasyTerra Biludlejning billigst?

Ja, vi giver garanti for den laveste pris – fordi vi sammenligner forskellige forhandlere, kan vi altid tilbyde dig byens bedste pris.

Hvad skal jeg gøre, når jeg skal afhente en bil?

For at afhente din bil får du brug for din voucher, pas, kørekort og et kreditkort. Det er meget vigtigt, at kørekort og kreditkort står i samme navn som den primære fører. Husk, at det lokale udlejningsfirma reserverer et vist beløb på dit kreditkort som depositum. Det kræver brug af PIN-koden på dit kreditkort. Hvis dit kørekort er udenlandsk (eksempelvis på kinesisk), skal du medbringe en oversættelse. Kun det originale pas og kørekort kan accepteres – en kopi er ikke nok.

Er der nogen ekstraudgifter?

Generelt er vores priser alt-inklusive. Skulle der påløbe ekstra udgifter, bliver du kontaktet af vores bookingafdeling, inden fakturaen udstedes. Har du indvendinger, kan du altid annullere din reservation uden forpligtelser (mindst 48 timer i forvejen).

Hvilken type forsikring gælder for min billeje?

Generelt er ansvarsforsikring, brandforsikring, totalforsikring og tyveriforsikring inkluderet i lejeprisen på bilen.

Hvad er en bekymringsfri etiket?

Denne etiket angiver, at en udlejningsbil opfylder følgende krav: Ubegrænset antal kilometer, intet yderligere ansvar (og ingen mulig yderligere dækning), bæredygtig energipolitik, og at biludlejningsfirmaet har et godt omdømme. Tilgængeligheden af biler, der opfylder disse fire krav, gør det lettere og hurtigere for dig at vælge et passende køretøj.

Hvordan kan jeg ændre eller annullere min reservation?

Du kan annullere din reservation via "Min konto". Vi anbefaler, at du kontakter os telefonisk, hvis ændringerne eller annulleringen af din reservation skal ske med kort varsel (48 timer eller derunder).

Hvornår får jeg en bekræftelse på min bestilling?

De fleste reservationer modtager bekræftelse i løbet af minutter efter betalingen. Vi anbefaler at kontakte vores bestillingsafdeling ved reservationer i sidste øjeblik (afhentning i løbet af 48 timer).

Hvilke biludlejningsfirmaer sammenlignes af EasyTerra Biludlejning? på denne placering
 • Rent a star
 • Guerin
 • Alamo
 • Enterprise
 • Goldcar Key'n Go
 • Thrifty
 • Sixt
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Hertz
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Drive On Holidays
 • Centauro
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Klass Wagen
 • Turisprime
 • InterRent
 • Drive and go
 • Goldcar
 • Rhodium Car Rental
 • OK Mobility
 • YorCar
 • Drivalia
 • Auto Rent
 • ACE Rent A Car
 • Bravacar
 • National Car Rental